Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie tu odpiszę zbiorczo bo na priv.mi się nie chce oddzielnie.Cierniki były w zestawach do kupienia?-były.Kupił ktoś?-no jeden kolega kupił.Tak więc resztę postanowiłem zrobić sam,nie ma zestawów i nie będzie.Będą gotowe cierniki.

Nikt nie umie ich podmalować jak Ty, to po co im zestawy :)

Haha Tomy Ty mnie juz niczym nie zaskoczysz. Fajny ten predator.

W Irlandii znam jedno komercyjne lowisko gdzie na wyspie naparzaja kolesie asg. W przerwie możesz sobie wsiąść muchowke i złapać grubego teczaka :P także da sie to jakoś połączyć ;)

Nie no ten predator to tak dla polewki zrobiłem.Przymierzam się do tej glinki sculpey robię różne pierdołki żeby sobie spisać co mi potrzebne.Parę gadżetów trzeba będzie kupić.No dzisiaj ostatnia nocka na rowerze.Zimno brrr,

Edytowane przez Tomy

Tomek sorry, próbowałem pisać z fona ale szlag mnie trafił bo w połowie(cytat) poleciało w sieć.

Pisałeś o jeździe na rowerze i zimnie, zapraszam na moją wiochę, dziś 8. 00  -14stopni, wiatr piździ że świata nie widać , a na lokalnej zaspy ponad pół metra i gdzie tu rowerem , więc nie narzekaj.

Sorki Tomy ale muszę się niestety powtórzyć :) ......jazgarze to bajka nad bajkami i moim skromnym zdaniem jeszcze nie było tak wiernej imitacji(tylko dlaczego zawsze tak myślę jak trzaśniesz coś nowego :lol: ), mistrzostwo świata jak dla mnie. Dawaj znać jak będziesz tworzył mniejszych braci bo ja kudłaty, durnowaty.......nie jestem w stanie się im oprzeć - wykonanie perfekcja w każdym calu

pozdrawiam

Drewienka w podkładzie.Kurcze muszę suszarnie zrobić.Wydzieliłem już pomieszczenie ok.20 m kwadratowych bo to takie dupy szkłem obcieranie jest teraz.Tu żywica,tam drewno jeszcze gdzie indziej dogrzewanie.Wszystko ląduje w jednym pomieszczeniu do m-ca.Wentylacja,dogrzewanie wszystko i oddzielone od pracowni żeby tej chemii nie wdychać.

post-46714-0-71265700-1391260989_thumb.jpgpost-46714-0-97965000-1391261006_thumb.jpg 

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Tomy - pociap jakiś korpus byle jak plakatówkami to będzie szok :)

Wszystko co wstawiasz wygląda bardzo naturalnie/jak żywe - czym się tu zszokować? ;)

Za to Predator Rasta to było to!  B)

PS. Ostatnio właśnie tak sobie myślałem że w zależności od wątku (dorobku Twórcy) like like'ówi nie równy. Dla Ciebie i kilku innych to powinny być Superlike'i!