KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 He he ,najpierw to ja muszę zobaczyć co i jak z nimi ...Nie wiem ile, jak chłopoki będą chcieli też to może kilka będzie W.F odłóż z najciemniejszym grzbietem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 To jedną dostaniesz.Podobne w pracy do ZZ"Rap7 drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 To jedną dostaniesz.Podobne w pracy do ZZ"Rap7 drewno.No zobaczymy... ,podobne w pracy ,zobaczymy Ostatnio byliśmy całym składem nad wodą ,zobaczyć co i jak z rożnymi jerkami na wodzie szybkiej ,odmiennej od naszej -trochę BS-y dały radę i to pod każdym kątem prowadzenia Merdaliśmy nimi oczywiście bez kotew ,oczywiście .Wcześniej sprawdzaliśmy ,w końcówce zeszłego sezonu ,było luks.Tylko tu chodziło o zachowanie na szybkiej wodzie .Jest bardzo dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) SiwyPike też ostro się do nich przyłoży,Tomek K.Maciek Łuszczewski,AadamCZeski,Piotr75 itd.kilku moich klientów ze strony którzy też tu za mną przyszli i ja.Będą używane w różnych warunkach.Osobiście jestem ich pewny i stawiam na ten wzorek w 2014r. Edytowane 6 Marca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 To te dostaniesz w dobrej cenie do testów.Ja też za Jaśki się biorę w tym roku.W pełnym sezonie imitacje kiełży DR ok.1,5cm.Szukałem multika pod takie zastosowanie i chyba padnie wybór na to. Steez-SS-AIR-8.1L.jpgWIELKIE DZIĘKI. Tomek oświeć laika co to za multik i pod jaki patyk? (zaczynam chorować na castoze, Twoja wina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Kleniowo/Jaziowe-Ignorant35-P1170693.JPG No wreszcie coś z mikrusami ruszyłeś... Super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) WIELKIE DZIĘKI. Tomek oświeć laika co to za multik i pod jaki patyk? (zaczynam chorować na castoze, Twoja wina)To ten.Nie trzeba nic pod lekkie przynęty dokupować,nie trzeba nic tuningować i o to chodzihttp://www.mefistofishing.pl/daiwa-ss-air-81l-japan-p-1187.html No wreszcie coś z mikrusami ruszyłeś... Super... Kiełże Krystian,kiełże to jak wyjdzie.Będzie czad. Edytowane 6 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) To ten.Nie trzeba nic pod lekkie przynęty dokupować,nie trzeba nic tuningować i o to chodzihttp://www.mefistofishing.pl/daiwa-ss-air-81l-japan-p-1187.html Kiełże Krystian,kiełże to jak wyjdzie.Będzie czad.No to czekać na Kiełża pozostaje... Dobrze,że tylko na miesiąc jadę... Edytowane 6 Marca 2014 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Nasz Tomek to jak "baba" zmienny jest :D Raz nam tu pisze że tylko boleniowe bezsterowe a raz mikrusy Ale oczywiście wszystko na pozytyw , bo ja czekam na sezon chrabąszczowy , zakładam mrówę i pełen ogień Mam nadzieje że doczekamy się obiecanych cykad. A i składam publiczną skargę gdzie moja żółta żabka w plamki obiecana na test no gdzie pytam się ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Tomy będziesz robił następną partię ZZ''R75? Jakby co to uwzględnij mnie w kolejce, tego też bym chciał popróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Skorzystałem z linka do Mefisto i pięknie jest tylko nie ta półka jak dla mnie, ale multik superaśny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Nasz Tomek to jak "baba" zmienny jest :D Raz nam tu pisze że tylko boleniowe bezsterowe a raz mikrusy Ale oczywiście wszystko na pozytyw , bo ja czekam na sezon chrabąszczowy , zakładam mrówę i pełen ogień Mam nadzieje że doczekamy się obiecanych cykad. A i składam publiczną skargę gdzie moja żółta żabka w plamki obiecana na test no gdzie pytam się ??Pisałem że zmyłkowy ze mnie kolo.Zawsze tak miałem.Choć sam wiem dokładnie co będzie dalej ale to tylko ja mam wiedzieć.Całe moje otoczenie żyje w wiecznej niepewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Tomy będziesz robił następną partię ZZ''R75? Jakby co to uwzględnij mnie w kolejce, tego też bym chciał popróbować Maciek1b i reszta zainteresowanych ZZ"Rap75 R&L w cenie 28zł/szt. są non stop na "warsztacie".Następna partia schodzi z suszarni za 3-4dni i coś tam więcej powinno zostać na jerka w takim designie.Mogą być z opalizacjami tyle że cena wzrasta w takim wypadku do 32zł/sztuka.Mogą być też odpicowane na maxa w cenie 40zł ale powiem szczerze że to raczej nie ma sensu i design standardowy wydaje mi się najlepszy na tej akurat przynęcie Można zamówić teraz,można czekać aż trafi na giełdę to co zostanie,można czekać na Maj tyle że w sezonie to bym chciał połowić,między innymi jest w planie wypad nad Ren do znajomego.Jak będą brały Bolki to różnie z tym moim powrotem może być. Edytowane 6 Marca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) P1170568.JPGP1170569.JPG bardzo przyjemne Edytowane 6 Marca 2014 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Styna jak malyna Tutaj już się pobawię z opalizacją. Edytowane 6 Marca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Jazgary się wygrzewają. P1170652.JPGP1170654.JPG niczym wędzone makrele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 niczym wędzone makrele uwędzony to ja jestem dzisiaj jak pieron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 uwędzony to ja jestem dzisiaj jak pieron.Od czasu do czasu trzeba się zrelaksować Tomek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 No teraz to lepiej być skupionym i gotowym.Wojna jest blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Tomek, a co wyngiel je we wiosce, że wojnę prorokujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Stynki w 3 kolorkach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Raczki-Benzin- Raczki-Natural- 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 No i mikrowobki.Najmniejsze a zarazem największe wyzwanie. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 No Tomy, teraz to już całkiem pozamiatałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 No i mikrowobki.Najmniejsze a zarazem największe wyzwanie. P1170775.JPGMa toto pewnie ze 3 centy i w dodatku bez sternika bla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi