Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

To jedną dostaniesz.Podobne w pracy do ZZ"Rap7 drewno.

No zobaczymy... ,podobne  w pracy :o ,zobaczymy B)

Ostatnio byliśmy całym składem nad wodą ,zobaczyć co i jak z rożnymi jerkami na wodzie szybkiej ,odmiennej od naszej  -trochę :huh:

BS-y dały radę i to pod każdym kątem prowadzenia :) Merdaliśmy nimi oczywiście bez kotew ,oczywiście .

Wcześniej sprawdzaliśmy ,w końcówce zeszłego sezonu ,było luks.Tylko tu chodziło o zachowanie na szybkiej wodzie .Jest bardzo dobrze...

SiwyPike też ostro się do nich przyłoży,Tomek K.Maciek Łuszczewski,AadamCZeski,Piotr75 itd.kilku moich klientów ze strony którzy też tu za mną przyszli i ja.Będą używane w różnych warunkach.Osobiście jestem ich pewny i stawiam na ten wzorek w 2014r.

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

To te dostaniesz w dobrej cenie do testów.Ja też za Jaśki się biorę w tym roku.W pełnym sezonie imitacje kiełży DR ok.1,5cm.Szukałem multika pod takie zastosowanie i chyba padnie wybór na to.

attachicon.gifSteez-SS-AIR-8.1L.jpg

WIELKIE DZIĘKI. Tomek oświeć laika co to za multik i pod jaki patyk? (zaczynam chorować na castoze, Twoja wina)

WIELKIE DZIĘKI. Tomek oświeć laika co to za multik i pod jaki patyk? (zaczynam chorować na castoze, Twoja wina)

To ten.Nie trzeba nic pod lekkie przynęty dokupować,nie trzeba nic tuningować i o to chodzi

http://www.mefistofishing.pl/daiwa-ss-air-81l-japan-p-1187.html

No wreszcie coś z mikrusami ruszyłeś... :good: Super... :excl:

Kiełże Krystian,kiełże to jak wyjdzie.Będzie czad.

Edytowane przez Tomy

To ten.Nie trzeba nic pod lekkie przynęty dokupować,nie trzeba nic tuningować i o to chodzi

http://www.mefistofishing.pl/daiwa-ss-air-81l-japan-p-1187.html

Kiełże Krystian,kiełże to jak wyjdzie.Będzie czad.

No to czekać na Kiełża pozostaje... :) Dobrze,że tylko na miesiąc jadę... :D

Edytowane przez krystiano1981r

Nasz Tomek to jak "baba" zmienny jest :D :D :D

Raz nam tu pisze że tylko boleniowe bezsterowe a raz mikrusy B)

Ale oczywiście wszystko na pozytyw , bo ja czekam na sezon chrabąszczowy  , zakładam mrówę i pełen ogień :ph34r:

Mam nadzieje że doczekamy się obiecanych cykad.

A i składam publiczną skargę gdzie moja żółta żabka w plamki obiecana na test no gdzie pytam się ??

Nasz Tomek to jak "baba" zmienny jest :D :D :D

Raz nam tu pisze że tylko boleniowe bezsterowe a raz mikrusy B)

Ale oczywiście wszystko na pozytyw , bo ja czekam na sezon chrabąszczowy  , zakładam mrówę i pełen ogień :ph34r:

Mam nadzieje że doczekamy się obiecanych cykad.

A i składam publiczną skargę gdzie moja żółta żabka w plamki obiecana na test no gdzie pytam się ??

Pisałem że zmyłkowy ze mnie kolo.Zawsze tak miałem.Choć sam wiem dokładnie co będzie dalej ale to tylko ja mam wiedzieć.Całe moje otoczenie żyje w wiecznej niepewności.

Tomy będziesz robił następną partię ZZ''R75? Jakby co to uwzględnij mnie w kolejce, tego też bym chciał popróbować :)

Maciek1b i reszta zainteresowanych ZZ"Rap75 R&L w cenie 28zł/szt. są non stop na "warsztacie".Następna partia  schodzi z suszarni za 3-4dni  i coś tam więcej powinno zostać na jerka w takim designie.

post-46714-0-93325400-1394139359_thumb.jpg

Mogą być z opalizacjami tyle że cena wzrasta w takim wypadku do 32zł/sztuka.Mogą być też odpicowane na maxa w cenie 40zł ale powiem szczerze że to raczej nie ma sensu i design standardowy wydaje mi się najlepszy na tej akurat przynęcie 

Można zamówić teraz,można czekać aż trafi na giełdę to co zostanie,można czekać na Maj tyle że w sezonie to bym chciał połowić,między innymi jest w planie wypad nad Ren do znajomego.Jak będą  brały Bolki to różnie z tym moim powrotem może być.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1