jurkan Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 "Jesteś szalony" mnie wystarczyła służba w 7 ŁDD w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Nie dziwne jednostka 1 wszego rzutu WP to i pełna gotowość.Topas i PT-76 pewnie nie jest Ci obcy.Dobra nie odbiegamy już od tematu.Jutro trzeba wstać i kończyć te Raptory dla Ciebie. Edytowane 13 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Takie postanowienia mnie radują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Na zbiornikach zaporowych nie słyszałem żeby ktoś łowił na moje woblery.,Wszyscy znajomi tylko w rzekach wędkują i na moje woblery boleniowe które okazały się skuteczne również na ten gatunek.Ciekawe rzeczy opowiadasz Tom .Choć w sumie Zbiornik Włocławski to nie zaporówka ,rzeczka- tylko trochę wolniej płynie ,miejscami .Im dalej w stronę Wyszogrodu ,tym szybciej śmiga :lol: Po to te wszystkie cudaki bez sterowe ,tam gdzie nurt nie zwala z nóg dajemy im szansę ...W tym roku dojdą do obłowienia na poważnie dwa jeziora ,na których już dużo wcześniej łowiłem bolki ,tylko nie za bardzo miałem czym tam zaszaleć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) To czemu ja nie mam fotki z wody stojącej i artykułu hm?Gadzie jeden. Edytowane 14 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 To czemu ja nie mam fotki z wody stojącej i artykułu hm?Gadzie jeden.Tom... ciężko ukryć szczegóły jak się łowi z łajby na jeziorku ,a nie będę wiózł ryby do brzegu żeby zrobić foto .Oczywiście fotek jest ,tylko nie na forum.Jak Młody się naumie super wstawiać nowe szczegóły w foto żeby trochę zmienić, a nie oszpecić foty ,to się coś poradzi ...Na naszej Wisełce w sezonie woda raczej się ślimaczy niż płynie ,to też inne łowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Dzisiaj i jutro poważna gromadka małych Hooligansów.Pampuchy L.C.Takie tło sobie wymyśliłem pod malowanie.Ma to być imitacja małej płoteczki/wzdręgi.Folia bez klejowa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Masz priv.Stynki 9cm. P1170880.JPG Jaka wage i akcje maja te styneczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Dzisiaj i jutro poważna gromadka małych Hooligansów.P1180018.JPGPampuchy L.C.Takie tło sobie wymyśliłem pod malowanie.Ma to być imitacja małej płoteczki/wzdręgi.Folia bez klejowa.P1180010.JPGPalce potracisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Miga wzdłuż własnej osi+drobny X.Opad lusterkowanie.-------------------------------------------------------------------------------------Będzie też wersja ZZ"Rap85-Jerk w wersji alu i to będzie czad. Edytowane 14 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Palce potracisz Maszynka będzie cięła i mniejsze też będą.Boleniowy rynek trochę ciasny się robi.Nawet spece od od groszków "bierą" się za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Co prawda to prawda. Uniwersalnym trzeba być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Będzie też wersja ZZ"Rap85-Jerk w wersji alu i to będzie czad.P1180022.JPGOj będzie czad jakby co to już ustawiam sie w kolejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Maszynka będzie cięła i mniejsze też będą.Boleniowy rynek trochę ciasny się robi.Nawet spece od od groszków "bierą" się za to Maluchy cięte opisaną metodą ?Folia na siatce w tych maluchach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Tka folia na siatce. Edytowane 14 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Miga wzdłuż własnej osi+drobny X.Opad lusterkowanie.-------------------------------------------------------------------------------------Będzie też wersja ZZ"Rap85-Jerk w wersji alu i to będzie czad.P1180022.JPG Dopracowałeś się kleju do tej folii? Używałem Pattex classic ale mnie nie zachwycił. Jakaś brudna ta robota z nim jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Czemu brudna ja nim przykleiłem.A masz jakiś inny dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Pierwsza tuba i jedyna (świeża) była lejąca z grudkami w środku. Dziwnie się nakładał, nierówno. Palcem to średnio idzie. Póki co nie oklejam folią, ale kilka jerków zawsze muszę, bo są zapytania. Szukam czegoś innego Tomku. Na razie nic nie znalazłem. Jakbym miał, dam znać na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Kolega Iras też tym klei.Może jakiś ten klej co kupiłeś był zleżały albo coś.http://www.youtube.com/watch?v=LVgkpMJlS9o Ja robię podobnie z tą różnicą że po wstępnym dociśnięciu palcami jadę jeszcze mikrofibrą.Wtedy dociska folię w najdrobniejsze szczegóły.Każda inna szmatka może porysować folię. Edytowane 14 Marca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Dzisiaj i jutro poważna gromadka małych Hooligansów.P1180018.JPGPampuchy L.C.Takie tło sobie wymyśliłem pod malowanie.Ma to być imitacja małej płoteczki/wzdręgi.Folia bez klejowa.P1180010.JPGsiatka pod folią widze, fajnie to w wodzie miga,jak na mój gust to nawet lepiej niz odciskana.Tomku kiedy jaśki atakujemy bo ponoc sie coś ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Dopracowałeś się kleju do tej folii? Używałem Pattex classic ale mnie nie zachwycił. Jakaś brudna ta robota z nim jak dla mnie.Można jeszcze spróbować kleju używanego w pozłotnictwie, lub czegoś takiego:http://allegro.pl/klej-vicol-elastyczna-spoina-do-drewna-itp-i3975694537.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) Kolega Iras też tym klei.Może jakiś ten klej co kupiłeś był zleżały albo coś. Ja robię podobnie z tą różnicą że po wstępnym dociśnięciu palcami jadę jeszcze mikrofibrą.Wtedy dociska folię w najdrobniejsze szczegóły.Każda inna szmatka może porysować folię. Do takiego klejenia jest ok.Ja kleję też gotowe formatki z alu i już tak fajnie nie jest :/ Edytowane 15 Marca 2014 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Ja robię podobnie z tą różnicą że po wstępnym dociśnięciu palcami jadę jeszcze mikrofibrą.Wtedy dociska folię w najdrobniejsze szczegóły.Każda inna szmatka może porysować folię.Tomek, próbowałeś wałkiem gumowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Tomek, próbowałeś wałkiem gumowym?Nie no jeszcze daje radę .ZZ"Rap9 16gram parę będzie w designie-dwie rybki w jednej- 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (...)ZZ"Rap9 16gram parę będzie w designie-dwie rybki w jednej- P1180033.JPGMini ławica? Fajny pomysł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi