Tomy Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 ZZ"R8. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) Odkrywam drewno na nowo.Będą 3 rozmiary na sezon 7cm/8cm i 9cm. Edytowane 15 Marca 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 http://jerkbait.pl/uploads/monthly_03_2014/post-46714-0-48940000-1394921338.jpgCzemu ja na to nie wpadłem?! Prosty pomysł na osiągnięcie wyszukanego efektu. Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Właśnie ostatnio taki minimalizm mnie wciągnął i uzyskanie efektu sposobem ale bez dużego nakładu pracy.Po za tym mam te wzorki sprawdzone i było by żal to zostawić.Natępna kwestia z drewna mogę zrobić więcej niż z żywicy.Materiał mniej upierdliwy,tańszy i jedyny do tworzenia chudych woblerków bez ryzyka ich przełamania.Tworzenie nowych wzorów też jest łatwiejsze.Dzisiaj projekt-jutro prototyp.Przy żywicy to idzie w tygodnie [forma itd].Oczywiście takich woblerów jak ZZ"Rap85-Jerk czy mrówa jumbo nie zastąpię drewnianymi bo żywica w nich z kolei lepiej się sprawdza.Przy pampuchu L.C. natomiast najlepsza jest balsa i tak trzeba robić. Jutro BamboBaity.Po prostu urzekły mnie swoja pracą.Ołówek ale wąziutki,śmiga piękne zmyłki. Edytowane 16 Marca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Tomo spróbuj zadziałać z tym dead fishe .Mnie na ten sezon cieszy ten model z fotki. Mała zbita konstrukcja myślę że pod castem będzie fajnie śmigał . Krystek pokazał kilka sztuczek z jerkami no i woda się otworzyła pod koniec sezonu tylko szkoda że tak pózno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 To będą dobre woblery ale jak bym się miał wybrać z jednym wobkiem na Bolenie to bym wziął ZZ"Rap85-Jerk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 To będą dobre woblery ale jak bym się miał wybrać z jednym wobkiem na Bolenie to bym wziął ZZ"Rap85-Jerk.Wolę mieć szerszy wachlarz możliwości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Wolę mieć szerszy wachlarz możliwości ZZ"R 9/8/7/6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Czterysetna strona wątku Najbardziej rozwinięty wątek autorski, nie mówiąc o postępie w rozwoju przynęt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Czterysetna strona wątku Najbardziej rozwinięty wątek autorski, nie mówiąc o postępie w rozwoju przynęt.Ja pierdziele! A!Bigrafi wrzuć mi na priv dane do wysyłki bo mam dla Ciebie tą Styneczkę. Edytowane 16 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Tomy, Wielkie Gratki z okazji wejścia w V wiek. Edytowane 16 Marca 2014 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Tak sobie przeglądałem swoje stare konstrukcje.To były wobki! 3,8cm waga 9gram.Podczas ściągania dobrze pracowały mimo znacznej wagi a w opadzie lusterkowały.Pasiaki w to tłukły niemiłosiernie z opadu właśnie. Jazgarki. Stare kolorowe Hooligansy ...i moja rzeczka której już nie ma. no to nastrój "se" fajny zrobiłem.Jutro raczej późno wstanę.Może tak koło 15stej. Edytowane 16 Marca 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Kuzwa zajefajne Kiedy je robiłes? i dlaczego przestałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Dziewuszek też było dużo fajnych a przecież nie żyje ze wszystkimi. Edytowane 16 Marca 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Nie wszystkie się pamięta ale te woby to mi się podobają wybitnie. Chyba lepiej od tych teraźniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Nie wszystkie się pamięta ale te woby to mi się podobają wybitnie. Chyba lepiej od tych teraźniejszych Bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Tomku u mnie od zawsze imitacja okonia jest najlepsza na okonia. Nawet seryjne wobki ,nie urzekające pracą ,to w barwach okonia wymęczą jakiegoś pasiaka, gdy w innych barwach nie dają nawet pyka Co dopiero daje połączenie pracy i wyglądu-okoniowy kiler- odnośnie pierwszego zdjęcia. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 To pomyślę nad Pampuchami L.C. w designie okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Pampuch L.C.-płoteczka.Pampuch L.C.-ignorant.Narybek na skróty Raptor65. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Narybek na skróty Raptor65.P1180061.JPGP1180066.JPG Ja pierdziu. To jest to Tomku. Po to zaglądam w to miejsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Powiem tak. Takie prace zasługują na wyróżnienie poza danym wątkiem. Aż prosi się o małą galerię ze zdjęciami najciekawszych prac twórców z Jerka w Galerii zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Tak jak napisałem to jest design na skróty narybku ale kierunek jest dobry i napewno będzie ewoluował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Czy to nie jest design trzaśnięty przy okazjii tworzenia designu tego ZZ Rapa Pana Ławicy Myślę że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) R6 był wcześniej.ZZ'Rap to raczej będą pomalowane prosto-Biel/Srebro trochę opalizacji,pieprz na grzbiet.Ten narybek w mętnej wodzie mógłby "zginąć".Chyba że chcesz mimo wszystko to ZZ"R7 [10sztuk dostępnych] i ZZ"R9 [3sztuki dostępne] mogę dla ciebie zrobić. Edytowane 17 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Kurde szkoda że już nie robisz takich okonków, bo chętnie bym przygarnął kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi