Tomy Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 ZZ"Rap8 po kolorkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Dla odmiany maluję teraz Raptor8BS.Będą to małe kleniki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Tomy czy Raptor mini będzie w sprzedaży? A i jeszcze wersja alu ZZ''Rap85? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Tomy znowu podrażniłeś całe towarzystwo zarówno "retro" jak i nowymi dziełami. Prawdę rzekłeś, iż nieodgadniony z ciebie człek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Tomy czy Raptor mini będzie w sprzedaży? A i jeszcze wersja alu ZZ''Rap85?Raptor65 będzie w sprzedaży.Ta grupka co wstawiłem nie bo już poszły ale robię następne.ALU-nie wiem,nie chcę za dużo obiecywać.Zostało mi trochę takich korpusów z wadami optycznymi ZZ"Rap85-Jerk i będzie wersja -Nightmare-która powinna dobrze imitować zmasakrowaną uklejkę. Tomy znowu podrażniłeś całe towarzystwo zarówno "retro" jak i nowymi dziełami. Prawdę rzekłeś, iż nieodgadniony z ciebie człek. Przy jednej rzeczy bym zdechł. Dzisiaj następna gromadka przygotowana do malowania.ZZ"Rap7,ZZ"Rap6[prototyp] ZZ"Rap9 i Hooligans mini ale lotny i mocno pracujący. Teraz kombinuje jerka boleniowego waga lekka/pływalność neutralna.Ma odskakiwać mocno na boki.Wobler niezbyt lotny ale te 30 metrów śmignie. Edytowane 17 Marca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Tomek czy te holigansy to te dla mnie :-P Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Na tą chwilę są wolne.A dziesięć chcesz???Klenie po pierwszych kolorkach. Edytowane 17 Marca 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Mniam , już wyszły kleniowato . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Raptorek mini już w sumie jest.Tzn.mam przygotowane formy i na sezon będzie na 100% bezsterowy.Jest jeszcze mniejszy 3cm ale to już chyba tylko dla siebie będę robił bo to trzeba użyć lupy do tego i mi się oczy męczą.P1170775.JPGTomy a takie maleństwa w jakimś niewyszukanym designe(co by oczu nie nadwyrężać) zrobiłbyś ? Podejrzewam że nie tylko ja byłbym zainteresowany Klenie nieźle wyglądają, fajnie łuska Ci wyszła. Edytowane 17 Marca 2014 przez maciek1b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Bez problemu ale ze sterem nie da się.Nie ma gdzie się tam wpiąć z nim.Bezsterowy jest bardzo trudny w prowadzeniu.Trzeba by chyba kijek specjalnie pod to robić.Na fotce może nie widać ale to jest straszne maleństwo.Trochę większy może będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 a niech będzie 10 kolor naturalna rybka tak jak rozmawialiśmy no z 3 pomaluj pod okonia (czyli okonki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Gratuluje ci Tomku 401 stron :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Gratuluje ci Tomku 401 stron :-) Czego tu gratulować przecież połowa to spam :lol: :ph34r: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Mi jak na razie najbardziej wpadły Twoje czwóreczki z 242 strony ;D szkoda, ze nie dorwałem, żadnego na giełdzie ;>http://jerkbait.pl/uploads/monthly_05_2013/post-46714-0-85053100-1369218936.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 ZZ"Rap7ZZ"Rap9Hooligans 2,5cm Oczy 3D już mi się znudziły i będą tym razem malowane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) Edytowane 19 Marca 2014 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Bananów chyba nie będzie.Feather Lite może nie wytrzymać na łuku.Chyba że bez tylnej kotwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (...) Oczy 3D już mi się znudziły i będą tym razem malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) Edytowane 19 Marca 2014 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) No to ZZ"R9 masz nowość tego jeszcze nie było i jest to nowy wzór.To może taki powyginany Niedługo będzie dostępne to co poniżej na fotce ale w rozmiarze 9,5cm.ZZ"Rap95-Jerk. Edytowane 18 Marca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Coś ty mu zrobił ?Sprawdzałeś jak to robi w wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Podobnie jak prosty ale daje dodatkowe złudzenie falowania przez to że jest wygięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Dla mnie faworyt to ZZ'Rap85 i ZZ"Rap75 odbitka z uklejki ale tą ostatnią jeszcze będę pogrubiał.ZZ"95 to będzie piękna sprawa na dużą wodą w pełni sezonu.Raptor8BS wobler uniwersalny wszystko już na to padło z białych drapieżników.ZZ"65 warto mieć ale nie szalałbym z ilością.ZZ"R drewniane wszystkie warto mieć i dużo bo sandał z opadu i z dna dobrze na nie reaguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi