Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomy czy Raptor mini będzie w sprzedaży? A i jeszcze wersja alu ZZ''Rap85?

Raptor65 będzie w sprzedaży.Ta grupka co wstawiłem nie bo już poszły ale robię następne.ALU-nie wiem,nie chcę za dużo obiecywać.Zostało mi trochę takich korpusów z wadami optycznymi ZZ"Rap85-Jerk i będzie wersja -Nightmare-która powinna dobrze imitować zmasakrowaną uklejkę. 

Tomy znowu podrażniłeś całe towarzystwo zarówno "retro" jak i nowymi dziełami. Prawdę rzekłeś, iż nieodgadniony z ciebie człek. ;)

Przy jednej rzeczy bym zdechł. :)

Dzisiaj następna gromadka przygotowana do malowania.ZZ"Rap7,ZZ"Rap6[prototyp] ZZ"Rap9 i Hooligans mini ale lotny i mocno pracujący.

post-46714-0-28640900-1395077757_thumb.jpgpost-46714-0-54665400-1395077606_thumb.jpgpost-46714-0-18672500-1395077625_thumb.jpg

Teraz kombinuje jerka boleniowego waga lekka/pływalność neutralna.Ma odskakiwać mocno na boki.Wobler niezbyt lotny ale te 30 metrów śmignie. 

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Raptorek mini już w sumie jest.Tzn.mam przygotowane formy i na sezon będzie na 100% bezsterowy.

Jest jeszcze mniejszy 3cm ale to już chyba tylko dla siebie będę robił bo to trzeba użyć lupy do tego i mi się oczy męczą.

attachicon.gifP1170775.JPG

Tomy a takie maleństwa w jakimś niewyszukanym designe(co by oczu nie nadwyrężać) zrobiłbyś ? Podejrzewam że nie tylko ja byłbym zainteresowany :)

Klenie nieźle wyglądają, fajnie łuska Ci wyszła.

Edytowane przez maciek1b

Dla mnie faworyt to ZZ'Rap85  i ZZ"Rap75 odbitka z uklejki ale tą ostatnią jeszcze będę pogrubiał.ZZ"95 to będzie piękna sprawa na dużą wodą w pełni sezonu.Raptor8BS wobler uniwersalny wszystko już na to padło z białych drapieżników.ZZ"65 warto mieć ale nie szalałbym z ilością.ZZ"R drewniane wszystkie warto mieć i dużo bo sandał z opadu i z dna dobrze na nie reaguje.