jurkan Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Tomy podpadłem czy co? A może odszedłem w niepamięć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Tomy podpadłem czy co? A może odszedłem w niepamięć? Stery właśnie zamontowałem w Twoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Tomy, jaką wagę przewidujesz dla zz'rap95 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 25-28gram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 A ZZ"Rap9 będzie lżejszy niż ZZ"Rap95-Jerk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 No to ZZ"R9 masz nowość tego jeszcze nie było i jest to nowy wzór.To może taki powyginany P1180159.JPGP1180160.JPG Dostał prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Piękna symetria ! A wszędzie uczą , że ma być ładnie i równiutko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Witam TOMY mam małe pytanko odnośnie tego nowego krzywulca ZZR9 czy toto było w wodzie i jak to się zachowywuje??? Może jakiś filmik??? Bo konstrukcja troszkę odmienna jest. I drugie pytanko odnośnie nowego ZZRAP95JERK czy to będzie zachowywało się dosłownie DŻERKOWO z dużymi odejściami na boki??? Edytowane 19 Marca 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) ZZ"Rap85 i 95 chodzą tak samo.Odbijają na boki.Praca jest kusząca dla Boleni,biorą na to i to mi wystarcza.Pod inne gatunki nie wiem,nie interesują mnie ale może próbować tyle że na własne ryzyko.Sygnały były chyba o szczupakach na ZZ"Rap85 Jerk.Filmy będą w sezonie.--------------------------------------------------------------------------------------------------------Szczury które jadą w delegacje na Syberię+części serwisowe jak by co. Edytowane 19 Marca 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Stery właśnie zamontowałem w Twoich.Tomek nie poganiam chciałem się tylko przypomnieć bo przy takiej ilości zamówień jaką masz można popaść w niepamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Tomek nie poganiam chciałem się tylko przypomnieć bo przy takiej ilości zamówień jaką masz można popaść w niepamięć.Jurkan u mnie jak jest zapłacone to jest święte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Jurkan u mnie jak jest zapłacone to jest święte. Tomy nawet przez sekundę nic zdrożnego nie przyszło mi do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Wiem .Tak informacyjnie do ogółu piszę.Wpłata=woblery [dwa tygodnie od daty wpływu na konto].Na gębę nic nie odkładam.Już mnie z tego wyleczono.Po otrzymaniu danych jak nie widzę odpowiedzi a jest priv odczytany,kasuje zamówienie.Wszystko po to żeby nie było bałaganu.Nie mam czasu się zastanawiać-bierze,nie bierze.Najlepiej przez stronę-jest formularz,są ceny jest podany termin.Jak ktoś z jerkbaita podaje swój nick i ma taniej.Jurkan Ty masz zapłacone i jak w banku i wiem że nic złego na myśli nie miałeś.===============================================================================================================Jeszcze jedna ważna sprawa.Nie doradzam od dzisiaj przez kogo,od kogo i jaki kołowrotek czy wędkę kupić/uzbroić.Coś idzie po bandzie i mam-ALEŚ MI DORADZIŁ-Finito!Też nie mam na to czasu a i ochoty wcale. Edytowane 19 Marca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 No i FINITO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 No i z tego wszystkiego żeby sobie dzień poprawić-zamówiłem sobie nowy kijek na Jazioklenie ale nie powiem jaki .Powstał też wzorek Jaziowca L.C. coś jak Pampuch ale design opitej tłustej i ohydnej pijawy.Tfu!.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) No i z tego wszystkiego żeby sobie dzień poprawić-zamówiłem sobie nowy kijek na Jazioklenie ale nie powiem jaki .Powstał też wzorek Jaziowca L.C. coś jak Pampuch ale design opitej tłustej i ohydnej pijawy.Tfu!.... Wiadomo jaki - CAST, a pijawa będzie " obrzyliwa" tfu!!! Edytowane 19 Marca 2014 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Testowałem te Twoje R65. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Tomy wiem że jestem stary ale patrząc na fotke doszedłem do wniosku że ślepy też już jestem bo poza wodą, kamieniami i trawką nic nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) ...przy "trowie" z prawej strony,lekko pod wodą.No i ogon ciut wystaje. Edytowane 20 Marca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Konkret rapa :-P Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Nie powiem co to..Sebo coś w Twoich klimatach.Pampuchy-to są dwie wersje z 2 różnych sortów balsy.Obie twarde ale jedna to jest masakra do obróbki i z niej będą płoteczki mniej bączkowate. No! i Tomi chce spróbować na Pampucha a to dla mnie zaszczyt robić wobler dla niego.To tak jak bym robił Boleniówkę dla Hamera hahaha Trochę Raptorów6 w wersji lekkiej o bardzo intensywnej ale i drobnej pracy i parę mini jerków [teź nie za ciężkich bardzo mocno odjeżdżających na boki-oferta tylko dla swojaków w wolnej sprzedaży tego nie będzie].Wzorek na mikro wobka-to już o ile wyjdzie to będzie ciachane z balsy na maszynce.ZZ"Rap85-dwie sobie pomaluje na pstrąga.Raptor8BS-Kleniki-Jazgary się utwardzają.Druga piątka i chyba na jakiś czas mam ich dość...w międzyczasie trzeba jeszcze formy odnowić. Edytowane 20 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Tomek jak bym jednego takiego jazgara przygarnął tak dla potomnych miejsce obok sandaczyka czeka No i po dwa pampuchy z każdej partyjki balsy do tych holiganów dorzucisz . Tylko nie zapomnij Tomaszu dlatego piszę powiększone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 ...przy "trowie" z prawej strony,lekko pod wodą.No i ogon ciut wystaje.Jak żem zwalił fote na pulpit i obróciłem to od razu zobaczyłem , według mnie Sebo ma racje pan Rapiszon. Tomek , Ty te moje testuj baz umiaru aż się nauczą wszystkie rapiszony przyciągać dosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Tomek jak bym jednego takiego jazgara przygarnął tak dla potomnych miejsce obok sandaczyka czeka No i po dwa pampuchy z każdej partyjki balsy do tych holiganów dorzucisz . Tylko nie zapomnij Tomaszu dlatego piszę powiększone Ok.Zapisane.Pampuchy korpusy gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ale od maja chlopy od maja Jak żem zwalił fote na pulpit i obróciłem to od razu zobaczyłem , według mnie Sebo ma racje pan Rapiszon. Tomek , Ty te moje testuj baz umiaru aż się nauczą wszystkie rapiszony przyciągać dosie.Ale od maja chlopy od maja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi