Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Coś więcej. . Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Cześć Tomy, dam radę przygarnąć Raptorki 7cm. 2 sztuki? Jeśli tak, to poproszę. Dziękuję . Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez slava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Cześć Tomy, dam radę przygarnąć Raptorki 7cm. 2 sztuki? Jeśli tak, to poproszę. Dziękuję .Chłopaki.Krótka piłka.Mnie o wobki nie trzeba pytać/prosić itd.Piszecie co potrzeba i robię-to odnośnie privów.Nie robię żadnych wyjątków,a ten dostanie,a ten nie.Jasna sprawa Slava zanotowane i 2sztuki dla Ciebie. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Od jakiegoś roku Tomek pisał,że ten wobler wróci,ale jakoś czasu brakowało zapewne.Teraz widzę,że jednak są duże szanse na tą konstrukcję dlatego zapytałem i nie wiem co w tym takiego śmiesznego...? Jako pierwszy miałem możliwość łowić na Rasta (nawet nazwę podsunąłem Tomkowi) więc bardzo się cieszę,że ten wobler znów będzie w ofercie gdyż wiem co potrafi i jakie możliwości w nim drzemią... PzdrTym czasem ręcznie bo nie mogę się doczekać na maszynkę.Porównanie wielkościowe z Pampuchem 3,5cm. Trochę drewienek schnie.Trochę wjeżdża dziś na warsztat.Parę dziwnych.Wobler ZZ"Rap7 Jerk-balsiany.Po prostu takie niepozorne cygarko .Tym czasem różne kombinacje z obciążeniem będą.Podstawową pracę już osiągnąłem ale chce go jeszcze podkręcić. Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Tomy miłość do drewna jest wieczna, balsiany kurdupel przy odpowiedniej wadze będzie killerem na moje rafki w W-awie, czekam na foty gotowca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Super Tomek Od razu odłóż mi ze dwie sztuki i dla Seby0707 ze cztery bo na pewno weźmie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Super Tomek Od razu odłóż mi ze dwie sztuki i dla Seby0707 ze cztery bo na pewno weźmie.. Rasty bez dwóch zdań ;-) Dołączom do stada holigansów :-P Wysłane z moje Z1 przy użyciu Tapatalk Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Sebo0707 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Fajne widać te jazgarze w tle i że wziąłeś się za coś mniejszego też fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Te sandaczowo-boleniowe będą "usterowione";)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Te sandaczowo-boleniowe będą "usterowione";)?Nie.Te dziwne będą ze sterem. Ale,ale.Patu ja będę miał coś dla Ciebie.Raptor75 z żywicy ze sterem. Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Rasta sztuke bym zarezerwował jak już nie rozebrali produkcji. PozdawiamEzehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Ok.Jutro dorobię następną piątkę.Więcej na dzień tego nie dam rady ogarnąć.Drewno patrzy na mnie To panic! jak w bal na sto par drżącym głosem śpiewał-Bajor-mam zimne rrrączki od tej gorrrączki. Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Będzie powrót Leviathana w starym designie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Będzie też design 300FORMA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ok.Jutro dorobię następną piątkę.Więcej na dzień tego nie dam rady ogarnąć.Drewno patrzy na mnie To panic! jak w bal na sto par drżącym głosem śpiewał-Bajor-mam zimne rrrączki od tej gorrrączki.P1180747.JPGP1180746.JPGP1180744.JPGMam nadzieję że za jakieś kilka lat uda mi się uzyskać podobny efekt opalizacji... Coś pięknego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Będzie też malowanie na moich filmach You Tube.A!bo już były pytania czemu nie na jerkbaicie.Otóż będą na jerku.Wykupię Baner żeby było łatwo mnie znaleźć.Bezpośrednio na jerka filmu wstawić się nie da.Tak więc plotki o mojej śmierci na j.pl są nie prawdziwe i mocno przesadzone. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Tomy, jerkbait bez Ciebie jak dom bez ojca Się nie da tak Czekam z niecierpliwością na Twoje filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Tomy, jerkbait bez Ciebie jak dom bez ojca Się nie da tak Czekam z niecierpliwością na Twoje filmy.Rozglądam się za kamerką.Teraz to tam może oglądalność będzie średnia ale....w zimie powinno być bardzo dobrze.Jak będzie dużo wyświetleń i subskrypcji to będę ciągnął temat.Trochę humoru/jaj z nad wody też będzie.Żarty w temacie wędkarskim-dość mocne! Slimy9 prawie gotowe. Mój pies bojowy. Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 widzę araba... jakiś stary... pewnie to jeden z Klewek a gdzie pies? Kamera GOPRO HERO3+ ? Slim jakiś wolny jeden się znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Będzie powrót Leviathana w starym designie. Bardzo dobra decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 widzę araba... jakiś stary... pewnie to jeden z Klewek a gdzie pies? Kamera GOPRO HERO3+ ? Slim jakiś wolny jeden się znajdzie?Chyba kamerka Soniaczka a Slim się znajdzie.Napisz mi na priv.zsumowanie co odłożyć. Bardzo dobra decyzja.No!Też tak myślę i w sumie to dzięki Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Bawię się w prototypy.Mini Hooligans i Raptor5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Bawię się w prototypy.Mini Hooligans i Raptor5.P1180777.JPGP1180782.JPGP1180783.JPGMini hooligans jest mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Super ten Raptorek mini , ciekawi mnie czy w takim wąskim korpusie dałeś wkręty czy pełny stelaż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Mini hooligans jest mega No zobaczymy co to będzie.Głównie z Balsy będą Pampuchy i Rasta czyli wobki trochę baryłkowate.Mini Hooligans też z Balsy.Prototypy mają wkręty balsa jest bardzo twarda ale mimo wszystko woblery przeznaczone na sprzedaż będą miały stelaż po całości i będą sklejane z 2 połówek Super ten Raptorek mini , ciekawi mnie czy w takim wąskim korpusie dałeś wkręty czy pełny stelaż .Teki ten prototyp jest na wkrętach balsa jest twarda ale tak jak wyżej woblery na sprzedaż będą ze stelażem po całości i łączone z 2 połówek. Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi