coco_bryce Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jasne a czemu miałbym nie zrobić? Ok Tomek reszta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 RapStick'i mają wredną gębę groźnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 RapStick'i mają wredną gębę no po mnie to mają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Ok Tomek reszta na priv Dajesz! Edytowane 8 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Pampuchy Long Cast [bALSA] ekonomiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Witam, na czym polega roznica pomiedzy wersja ekonomiczna, a "normalna"? Poza cena rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Witam, na czym polega roznica pomiedzy wersja ekonomiczna, a "normalna"? Poza cena rzecz jasnaTak wygląda wersja nie ekonomiczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 RapSticki po opalizacji. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Opalizacja w Twoim wykonaniu to już mistrzostwo , świetny efekt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) OOOPSA! wróciłem z pracowni a mam fajnie w papućkach sobie idę do pracy.Dokładnie mam 6metrów do przebycia . Mrówy. Edytowane 9 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Tomek a co z Twoim projektem takiego maluszka fajnego co wyglądem gupika przypominał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Tomek a co z Twoim projektem takiego maluszka fajnego co wyglądem gupika przypominał?Czeka w kolejce.Leviathany-design-wół roboczy,ale ryby je lubią. To też do nich wróciłem w niezmienionej formie.Wobler do łowienia przy dnie.Pod powierzchnią też go łatwo poprowadzić.Zależy jak się nim rzuci,najlepiej pod prąd i sprowadzać wachlarzem opukując dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Opalizacja w Twoim wykonaniu to już mistrzostwo , świetny efekt .Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Zaraz ruszam z X-Zogą 7kg i z dużymi wabiami na rekonesans.Miejsce ulubione kosiarzy to co nie co dopakowałem do bagażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Tomy jeszcze maczeta na plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Tomy jeszcze maczeta na plecyKozik starczy w razie co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Kozik starczy w razie co P1190390.JPG To taki mały "Kuba Rozpruwacz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Byłem posprawdzać Leviathany był wąsaty taki pod 100 ale sznurówka.Potem drugi i zmieniłem miejsce.Parę rzutów Ukleją-real fish i kluska taka dość konkretna.Kijek X-Zoga do 120g z Ryogą 2020HL,plećka 25lb+VEP 25lb.Poszaleć nie poszalał na tym zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 No przy łowieniu na Leviathana trzeba uważać, bo można potracić w najlepszym wypadku tylko przynętę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 No przy łowieniu na Leviathana trzeba uważać, bo można potracić w najlepszym wypadku tylko przynętę. Zabieram się za większą ich ilość.Końcem Maja przyjdą przygotowane listwy i ogień.Na rok 2015 przewiduje wersje Leviathan real fish [ukleje 10cm,Jelce 12cm,Klenie 15cm]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ale to już chyba na pełnym stelażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Raczej tak choć z żywicy wkrętów z drutu 1mm o długości 5cm nie wyrwie żaden Sum.Tak będzie stelaż z obicążeniem zalany.Będzie więcej czasu na malowanie. Edytowane 9 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 To taki mały "Kuba Rozpruwacz" Ja poluje na nóż Specnazu w którym jest opcja zwolnienia ostrza które wylatuje z potworną prędkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Gorzej jak ci się zwolni w kieszeni i klejnoty z dużą prędkością zgilotynuje . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Uuu tomy uważaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi