Tomy Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) Świetne te twoje wobki Dzieki.Pamperap25 ma potencjał.Jednak bez jaja się nie obeszło.Żeby przy tej wadze był stabilny i żwawo zasuwał.Będzie kosił pięknie Jaśki i Klenie.Waga 4gramy przy długości 2,5cm to już masa mocno skupiona.Można będzie daleko nim sięgnąć,łowić w różnych warstwach nurtu,opuścić do dna itd. Edytowane 18 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Float dojechał.Będzie używany do spławika ale myślę że przy opaskach na mikrowobki też będzie ciekawie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 bry...Jakiej długości jest kijek?Nie widzę dobrze napisu ale raczej FA?NICE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) bry...Jakiej długości jest kijek?Nie widzę dobrze napisu ale raczej FA?NICE!!!FA 12 stopowa.To zostanie ale Tenkara pójdzie do ludzi.Nie da rady się tak rozdrobnić. Edytowane 19 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) Raptory75 -7,5cm/11g Ten model przeszedł chyba najwięcej modyfikacji i powrócił do punktu wyjścia.Po drodze pozbierał jeszcze najlepsze cechy kolejnych prototypów. Ze sterem pod bolenie będzie dostępna ta właśnie konstrukcja.Lotna,mocno i bardzo drobno pracująca.Wobler dla każdego.Prosty w prowadzeniu.Idzie prosto jak po sznurku,przy większym bocznym nurcie np.przy przejściu przez warkocz może zrobić zmyłkę [nie mylić w wykładaniem].Na 100% skuteczny choć ja nie przepadam za wobkami ze sterem,w pewnych jednak sytuacjach ciężko je zastąpić wersjami bezsterowymi......i nic nie będę zmieniał!!!Po kolejnych modyfikacjach pod klientów a było tego masę nie mogłem dojść jak ja te Raptory robiłem na początku.Te które mi najbardziej pasowały.Sytuację uratowało to że moja żona wszystko co leciało do kosza po np.nie udanym malowaniu z sentymentu i może szacunku do mojej pracy,wybierała i robiła takie....no nie wiem jak to nazwać archiwum.Tam były między innymi Raptory.Żona-nie podziękujesz mi?Ja-dzięki śmieciaro Edytowane 19 Maja 2014 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 No to chyba wkoncu sie doczekam chyba tych raptorow Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) Teraz to na 100%. Edytowane 19 Maja 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Raptor8BS po opalizacji. ....i ZZ"Rap85-Jerk.Nowa koncepcja barwienia ale to będzie widać po przykryciu lakierem i najlepiej w słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ukleja ze sterem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ukleja ze sterem.P1190582.JPGO,taką ukleję bym przytulił... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ok.Dzisiaj zaczynam odlewanie.Będzie jeszcze mały woblerek imitacja narybku ok.4 cm bezsterowy który jako jedyny działa na Rapy w jednej miejscówce gdzie żerują na drobnicy.Co ja się nakombinowałem żebym im tam w gusta trafić to szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) Odlewanie.Raczej nic ciekawego przez dwa dni się nie wydarzy w tym wątku. Lecimy tak.RapStick/ZZ"Rap85-Jerk/UKLEJA real fish/Raptor8BS/JAZGARZ real fish/Szczur/Mrówa Jumbo i prototyp małego bezsterowca-imitacja narybku 4cm. Edytowane 20 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Będzie jeszcze mały woblerek imitacja narybku ok.4 cm bezsterowy który jako jedyny działa na Rapy w jednej miejscówceU mnie to samo, najbardziej na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) Dojdą dwa kolorki Mrówek-Kawa z mlekiem+czarny łebek-kropy po bobach białe /zielony groszek+czarny łebek-kropy po bokach białe. Edytowane 20 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Witam, Arcydzieło dzisiaj dotarło Dziękuję P.S Tomy sprawdź proszę emaila... Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Będzie można nabyć tego 4 cm bezsterowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Sieczka pod Bolka.Bezsterowiec 4cm.Waga będzie ok.5g .Prototyp już ma ryby na na rozkładzie.Seryjnej produkcji raczej nie będzie.Wobler na własny użytek. Tak lepiej widać szczegóły a po malowaniu i opalizacji będzie nie do odróżnienia od narybku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) Witam, Arcydzieło dzisiaj dotarło Dziękuję P.STomy sprawdź proszę emaila... Pozdrawiam WojtekSprawdziłem.Jedyne co przyszło to reklamówki z Viagrą. Nic nie przyszło. Edytowane 20 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Jakby było kilka egzemplarzy tego małego narybku do wzięcia to już się zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Jakby było kilka egzemplarzy tego małego narybku do wzięcia to już się zgłaszam Ciężka sprawa z tym.Dłubanina straszna ale może coś wymyślę żeby szybko w miarę szło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Tomy kusisz... Jak się oprzeć tej drobnicy...Stado łowców czeka na znak sygnał by zamawiać.Jak coś 2 szt plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) Zrobię parę sztuk-pomaluje.Zobaczymy jak na gotowo to będzie wyglądać.Czy powtarzalność w tak małym wobku będzie zadowalająca i coś się postanowi.Tym czasem jest to dalej prototyp.Wczoraj trochę podgoniłem.Dzisiaj kończę odlewanie.RapSticki tak jak obiecałem będą. Dzisiaj dostawa Drewna. Edytowane 21 Maja 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Po narybek i ja stanę w kolejce małe stadko z 5 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Panowie.Radzę przezornie zapytać o cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Tym narybkiem walisz z casta czy masz do tego coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi