Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomku czy można czymś reanimować "nie ma bata" po spotkaniu ze szczupakiem bo bardzo mi go poharatał i lakier się troszkę "uszczuplił"  ;)

Gdybyś je normalnie robił nie zawracał bym głowy tylko kupił następnego ale wiesz jak jest z nimi...

Boleniówka.Imitacja dużej uklejki.Wobler będzie bezsterowy o dużej wadze.Moje oczekiwania co do konstrukcji.Lustro w opadzie,łatwa animacja oczkowania.Ma imitować trąconą,dużą uklejkę.Przynęta raczej na konkretne Rapy.Nie mogę się doczekać testów  :D

post-46714-0-76532000-1403251256_thumb.jpgpost-46714-0-48258300-1403251268_thumb.jpgpost-46714-0-96760200-1403251280_thumb.jpg

post-46714-0-12720600-1403251305_thumb.jpg

Parametr:

Długość 12cm 

Waga powinna wyjść w granicach 30g.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Boleniówka.Imitacja dużej uklejki.Wobler będzie bezsterowy o dużej wadze.Moje oczekiwania co do konstrukcji.Lustro w opadzie,łatwa animacja oczkowania.Ma imitować trąconą,dużą uklejkę.Przynęta raczej na konkretne Rapy.Nie mogę się doczekać testów  :D

attachicon.gifP1200378 - Kopia.JPGattachicon.gifP1200380 - Kopia.JPGattachicon.gifP1200381.JPG

attachicon.gifP1200378.JPG

Parametr:

Długość 12cm 

Waga powinna wyjść w granicach 30g.

Tomy, to już wiem co robiłeś z tym floatem, przesiew uklei żeby złowić tą "odpowiednią' :)

Pewnie szczupłe też bedą w nią nieźle biły, szczególnie jak będzie ładnie lusterkowała.

Edytowane przez tomasxt

Tomy, to już wiem co robiłeś z tym floatem, przesiew uklei żeby złowić tą "odpowiednią' :)

Pewnie szczupłe też bedą w nią nieźle biły, szczególnie jak będzie ładnie lusterkowała.

To starucha z zamrażarki.Float idzie do ludzi.To nie dla mnie.Haczyki za małe,żyłki za cienkie a ryby za małe na to biorą.

Polowanie zaskroncow jest w tym miejscu rownie emocjonujace jak brania bolkow.

Może z 10lat temu,teraz najwięcej emocji dostarczają zaskrońce.

a szczupaczek sie skusił na Twojego bezsterowca :) (plastik- wersja eko.) wział z opadu...sandaczyki przy brzegu skubały takze sobie pomyslałem...w głównym nurcie  z 10m. ale i tak finezyjnie sie łowi..ze dwa ruchy  korba i opad  B) piekne lustro.. 

• Like 1

A te oczka znam, chyba nawet do mnie leca bo ostatnio poszalalem na ebayu.

Niestety nie robia duzych takich oczu  :unsure:

EDIT:

Ja tez zaczynam robic swoje oczy, materialy juz sa tylko troszke czasu potrzeba no i cholera wycinaki mi przyszly takie ostre ze maja problem z przecieciem papieru...

Edytowane przez Melanzyk

Ja juz swojego szczuroslawa mam i jestem pozytywnie zaskoczony Tomy. Dobrze miesza na powierzchni. W końcu dostanę szczupaka na topwatera bo na bank zje go jakiś zebacz. W tym tyg nie pojechałem pajkowac bo w Irl żar z nieba a sobie lysinke przypieklem nad morzem i nie dałbym rady na słońcu wysiedziec.