siwypike Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 TOMKU 10 MIAŁA BYĆ BOLENIOWA POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Tak,tak-tak to szlo Tomy!Juz sie szykuje kolejny ZABOJCA na Cijare.dzieki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Darek no super to ten mój prototyp od którego 10tki się wywodzą .Claudio tak szykuje się ale jeszcze będzie nowość dla Ciebie też tych gabarytów pracująca świetnie przy poderwaniu z dna praca minimalnie łebkiem w dół i prowadzisz w dowolnej warstwie wody waga ze 40g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 NEWS Bezsterowce 8cm 16g praca podobna do Raptorów ze sterem z odejściami na boki zygzakami itp.{nie mylić z wykładaniem się}lotność zadowalająca bardzo stabilny w nurcie i sliderowaty 8cm 10g przeznaczony dla ludzi z fantazją bo można z nim robić cuda w wodzie Claudio ten pierwszy z oczkiem w łebku będzie dla Ciebie ale w innych gabarytach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Ooooo widzisz o tym(takim czyms)chcialem z Toba pogadac!ale to moze na priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Na priv podaj mi dane do wysyłki.Masz na mikołaja zaległego o de mnie no i za te filmiki któe mile by były widziane u mnie na DVD jak masz możliwość przegrać Klenie dostają powoli wyglądu i nowe malowanie Raptora w wersji Slider. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Nie ma problemu przegram i wysle!Dzieki ,ze pamietasz o MIKOLAJUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ja wierzę w świętego Mikołaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 A Ja nawet kiedys bylem NIM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Tomy może tak byś Tobiasza wydłubał z mocno lusterkujacą pracą?takiego ze 20gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 coś na tą nutkę: http://www.marlin.ac.uk/lzspeciesreview.php?speciesid=2480# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Robiłem coś takiego dla Poppera ale chyba mu się to na Trociach Morskich nie sprawdziło.Twoje Basy mogą to jednak polubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 bassket mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Klopsy malowanie kolorkami zakończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Wobki Raptor 8cm +-14g gotowe.Niedostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Cacuszka,widzę że spore stery dałeś,myślisz że będzie można nimi łowić w miejscu w trochę mocniejszym nurcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Stery są norma fotki tak wyszły bo są jak by w pierwszym planie.8mki są wybitnie stabilne przy wolnym prowadzeniu już zaczynają działać w warkoczu spokojnie można go postawić i też będzie robił,przy szybszym prowadzeniu mocne i drobne drgania jak to Raptor Doszło lusterkowanie w opadzie więc wobkiem można zrobić wszystko.Jest jeszcze coś nowego ale karty odsłonie w 2012roku bo konstrukcja wymaga inwestycji żeby uzyskać 100% powtarzalność wzoru-będzie raczej skromna,łowna i nie droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 No i pięknie,o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Moja rzeczka jest malutka i płytka a miejsce gdzie żerują bolenie ma od 30-50cm głębokości, ciek można przerzucić kleniowym żuczkiem. Wiele osób twierdziło, że nie da się w tym miejscu złowić bolenia. Przez tydzień próbowałem łowić i obserwowałem co dzieje się na miejscówce, bolenie atakowały sieczkę, która w tym miejscu składała się z tegorocznej uklejki i kiełbia. Dziś tradycyjnie w ruch poszły kolejne wabiki a na koniec Raptor5, który przyniósł to po co chodziłem tu przez kilka kolejnych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Piękne fotki Panowie-Dziękuję-właśnie tworzę stronę i katalog w wersji elektronicznej i napewno je tam zamieszczę .Guciolucky skoro masz tam dużo kiełbia to dostaniesz wobka go imitującego.Podaj mi tylko dane do wysyłki na priv.Wobek ma pracę podobną do Sieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Tommy na nasze rzeczki przydał by się Raptor 4cm, dał byś radę? Wydaje mi się, że sporo jest cieków gdzie ukleje są drobne jak szpilki. Ooo super już wysyłam i jak chcesz to cały czas jestem otwarty na test hooligana na naszych jeziornych garbusach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Mam takie już wcześniej robiłem.Zaraz w wątku je odgrzebię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Bo one mnie znają i mają ze mną układy .RAPTOR-sieczka-3,5cm waga 6g.Praca mocna drobna. Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Właśnie o czymś takim myślałem, wydają się idealne. Na naszej wysokości, nawet na tyczkę, łowi się takie właśnie miniaturki a większych jako by nie było więc rapy nie mają wyboru. Wydaje mi się, że w rozmiarze był pies pogrzebany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 No to tak jak byś już je miał Claudio 40gramowa Knaga gotowa.Dzisiaj testowałem poszła cała linka z Ryogi i wleciała w krzaki na drugim brzegu Wisły 2grunciarzy się darło do mnie cyt.bo nos ch...u pozabijoszale wobka uwolnili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi