kacperek993 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Kleń przygotowany do zrobienia formy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Trollingowiec, jerek czy co to będzie? Adres znasz haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Bezsterowiec.Następca Leviatahana i z resztą taką nazwę dostanie-Leviathan15-Teraz odciskam łuskę na drewnie Slim9.Jest tego trochę.Na tyle trzeba dociskać cęgami. Edytowane 6 Września 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Tomy co Ty masz na prawym bicepsie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Tomy co Ty masz na prawym bicepsie? to chyba i phone... ale lepszym pytaniem jest... co to jest ta chyba czarna pół - świnia w prawym dolnym rogu na pierwszym foto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 iSzlug prędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Woblery juz nie maja znaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Szlugi to są.Adaś to czarne to imadło nie K'EM potocznie zwany "świnią" w pracowni nie trzymam takich zabawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Woblery juz nie maja znaczenia... Ty tam weź odpisuj tym różnym narodom bo mi skrzynkę rozerwie.Zachciało Ci się w świat to teraz odpisuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Stadko Slim9 ze sterem i bez. Teraz ruszam z tematem Big Bait.Ten Okoń 20cm okazało się że to jest mały wobler .Na Polskę dobry ale na MuskiPike to jest drób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Dzisiejsze tematy. Koledzy zamówienia będą zrealizowane ale w wątku będzie cisza przez jakiś czas w związku z tragiczną wiadomością o losie KrystekWolfa.Nie chcę w to wierzyć i jeszcze do mnie to nie dotarło. Bolenie bez Ciebie to już nigdy nie będzie to samo. Edytowane 7 Września 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Trochę trzeba było ruszyć z wobkami. Edytowane 9 Września 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Tomy, zdjeciu od dołu po lewej stronie co to za nowość? ?? Jaka waga i długość? Chodzi mi o te dwa woblery, na dłoni. .. Edytowane 9 Września 2014 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Tomy, zdjeciu od dołu po lewej stronie co to za nowość? ?? Jaka waga i długość? Chodzi mi o te dwa woblery, na dłoni. ..To jest Stynka 9cm ok.12g.Ma nietypową pracę ale Rapy ją lubią. Edytowane 9 Września 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Podoba mi sie to złote malowanie 85bs-a (chyba tak sie zwie). Tomy zrób mi takiego ze sterem pod pstragi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Podoba mi sie to złote malowanie 85bs-a (chyba tak sie zwie). Tomy zrób mi takiego ze sterem pod pstragi Właśnie to złote to jest barwnik ale nie brokat.Świetnie wchodzi między te szparki łusek i cały wobler się skrzy w słońcu.Na fotkach nie ma szans tego uchwycić.Zrobię ale to cudów od pracy nie ma oczekiwać coś jak rapala original będzie chodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Podoba mi sie to złote malowanie 85bs-a (chyba tak sie zwie). Tomy zrób mi takiego ze sterem pod pstragi Fakt te złote malowanie jest kozackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 No największa Rapa w tym roku jak do tej pory,zagryzła właśnie miodowego.Tutaj jeszcze bez złotego pyłu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Właśnie to złote to jest barwnik ale nie brokat.Świetnie wchodzi między te szparki łusek i cały wobler się skrzy w słońcu.Na fotkach nie ma szans tego uchwycić.Zrobię ale to cudów od pracy nie ma oczekiwać coś jak rapala original będzie chodził.Rapala oryginal to jest to co mi trzeba. Niestety sezon pstragowy w Irl kończy sie za 3 tyg więc dopiero porzucam tym w 2015. Na ten właśnie model w kolorze rainbow trout mam pewnie ze 200+ pstragow na koncie. Kiedyś tylko na to lowilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) To ja Tobie zrobię typową pstrągówkę.No!spróbuję i jak się sprawdzi to ruszę z nimi.Akurat robię teraz duże woblerów z drewna.Co chwilę jakieś zamówienie,dużo na Hooligansy i do strzału realizuje.To na zamówienie z poranka. Tu spróbuje pstrągówkę. Edytowane 10 Września 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Float Fishing.Klenie od 30-50cm w ilości 7-20sztuk zależy od dnia. ...i próby dopasowania woblerów pod Słowackie zaporówki.Na ZZ"Rap85 była piękna ryba ale zeszła.Robię teraz modyfikację tej przynęty bo ma duży potencjał na wodzie stojącej.Choć mój Klenik coś tam połowił. Edytowane 10 Września 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Baars chyba to zda egzamin na Twoich Sea Bassach Raptory75 real fish gotowe do boju. To jeden z Twoich Piotrze. Edytowane 12 Września 2014 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 R6BS Blood Fish. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Bloodfish biore w ciemno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi