ezehiel Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Parę ZZ"Rap85 gotowych.Wersja Ekonomiczna po 25zł/sztukas.Nie cieszą już tak oka wędkarza ale dla ryb najprawdopodobniej będzie to bez znaczenia.Skuteczne na Bolenie i Szczupaki.Te pierwsze to z moich doświadczeń a gatunek zębaty to już z doniesień od klientów/kolegów. Ezehiel wybierz sobie jednego.Fotki słabe ale nie chcę mi się nimi kombinować,ustawiać do światła na milion sposobów,w realu zaskoczą pozytywnie Dzień dobry.Tomy, bez wybierania weź odłóż mi dwie sztuki do torebki z moim nickiem.Wolę bliźniaczki, jakby jakiś szczupły porwał jedną sztukę.Skończyły mi się małe slimy 55 czy tam 65.... Masz chociaż 1 sztukę?Szukam też czegoś w Japan style lub odwrotnie mocno ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Ok.Slimów nie mam i chyba mniej muszę tych wzorków robić bo nawet nie wiem co to za wobki Edytowane 8 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Kurcze z klenia Real Fish zamiast Amazon wyszedł farmazon.Tyle się z tym urobiłem i porażka na całej linii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dobra moja wtopa.slim'y ZZ"Rap 65 to były bananki mi chodzi o ZZ'Rap 75 gubię się w tych twoich modelach już... posty dla ZZ''Rap 75 i ZZ''Rap 90Chodzi mi o wąskie bezsterowce http://jerkbait.pl/topic/12539-tomy-hand-made/?p=1451206http://jerkbait.pl/topic/12539-tomy-hand-made/?p=1451682 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 90tki mam dwie jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 90tki mam dwie jak chcesz. Patrz priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 patrze,patrze a tam Apacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Pamperap skończone.Po tym jak okazały się łowne miodowe BS-y tu też znalazł swoje miejsce ten design. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Cudne. Bije pokłony za malowanie *.* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 To jest wersja ekonomiczna.Można to pomalować dużo lepiej.Małe testy.Młynek spoko.Dokładna rekonstrukcja tego co było dawno temu.Rzutowo od 3g da się ale tak od 5 gada najlepiej.Niestety nie zostanie bo stopkę nie za bardzo łapie ten uchwyt i pójdzie na sprzedaż.Piłować tego nie mam serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Kiedy Pamperapy w sprzedaży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Kiedy Pamperapy w sprzedaży ? Można kupować 25zł z uzbrojeniem 22 bez uzbrojenia.zbrojenie konkretne nie jakiś tam badziew który trzeba wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 OkTo poprosze 2 sztuki z uzbrojeniem, jesli są to różne kolory.DO tego Raptor 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) OkTo poprosze 2 sztuki z uzbrojeniem, jesli są to różne kolory.DO tego Raptor 7Hej Macieju ale dosłownie przed chwilą wstawiłem na giełdę i zabrał kolega wszystkie.http://jerkbait.pl/topic/46466-s-woblery-tomy-hand-made-pamperap25/ Robić następne? Do 5dni gotowe. Edytowane 8 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ja to mam szczeście..Jesli bedą to chetnie wezme 2 jak pisałem wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Taka nowa oferta raczej stała.Będzie na stronie i na jerkbaicie. Realistic&Life też będą. Dojdzie jeszcze sporo nowych wzorów.Rybek,owadów,żabek itd.itd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 ZZ'R85 WTD blood Fish. R6BS-strzebla. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Piękne wobki Swoją drogą, czy w tej nowej ofercie będą też Jazgarze i Klenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Żrą sporo materiału.Mogę zrobić ale cena będzie dość wysoka jak na goły korpus.Po za tym będę chyba odsprzedawał te formy bo mi się trochę rynek zmienił.Spore zapotrzebowanie na woblery typu walk the dog,poppery,głównie pływające.Przynęty na Bassy ale w Polsce też znajdą zastosowanie-tak myślę. Edytowane 9 Października 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź.Chyba będę musiał częściej zaglądać do tego tematu i na giełdę, skoro prawdopodobnie będzie możliwość odkupienia form. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Forma-Kleń15cm-Real Fish 300zł-bez wyłączności na wzór bo już dwie sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Żrą sporo materiału.Mogę zrobić ale cena będzie dość wysoka jak na goły korpus.Po za tym będę chyba odsprzedawał te formy bo mi się trochę rynek zmienił.Spore zapotrzebowanie na woblery typu walk the dog,poppery,głównie pływające.Przynęty na Bassy ale w Polsce też znajdą zastosowanie-tak myślę.Dokladnie, w tych przynetach tkwi duzy potencjal. Trzeba je tylko umiejetnie wykorzystac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Dokladnie, w tych przynetach tkwi duzy potencjal. Trzeba je tylko umiejetnie wykorzystac....w Polsce idealnym miejscem do ich zastosowania są wszelkie starorzecza.Fajne łowienie.Po za tym ileż można robić boleniówki Jest jeszcze jedna fajna przynęta którą chcę robić.Główka jigowa pływajaca kształ trochę podobny do poppera.Na to zapinało się gumę z twardego silikonu[imitację ryby,żaby itp].Hak był skierowany do góry.Niesamowicie do tego wychodziły.Bardzo wysoka skuteczność zacięć a przy tym niska czepliwość.Można było tym grać między grążelami.Dwa lata temu robiłem takie pływające woblery.Oczko do mocowania linki było na boku.Przy delikatnych szarpnięciach wobek kołysał się tylko na boki wzdłuż osi poziomej.Dobrze to działało ale rzucać tym był dramat. Edytowane 9 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Takie Stadko osek i fire tigerów się szykuje dla kolegi. ....a jeden taki zmieszany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Bolki w Warcie zrobiły się już bardzo kapryśne... trzy wypady i tylko ciut przed świtem jakieś zainteresowanie, ale bez holu. Może zrobisz BSa całkiem przezroczystego... niech reagują tylko na ruch w wodzie, taka mi myśl dziś przyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi