Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę się tym jeździło.Powiem tak że importerzy drą strasznie na tych autach.Dość skomplikowane jest sprowadzenie bezpośrednio z Budenswehry ale na wyprzedaży te samochody są w zasięgu finansowym bez problemu.Handlarze walą kosmiczne narzuty.Kilka lat wstecz było jeszcze lepiej cenowo.

Ostatnio jeździłem koło Wisły zmotanym Jimny.Diabeł nie auto ale po ulicy komfort jazdy jak w koszu na śmieci. 

Edytowane przez Tomy

Trochę się tym jeździło.Powiem tak że importerzy drą strasznie na tych autach.Dość skomplikowane jest sprowadzenie bezpośrednio z Budenswehry ale na wyprzedaży te samochody są w zasięgu finansowym bez problemu.Handlarze walą kosmiczne narzuty.Kilka lat wstecz było jeszcze lepiej cenowo.

Ostatnio jeździłem koło Wisły zmotanym Jimny.Diabeł nie auto ale po ulicy komfort jazdy jak w koszu na śmieci. 

Jimny w terenie jest super, ale rzeczywiście, przygotowany na błoto nie cholery nie nadaje się do cywilnego ruchu. ja jestem z mojego zadowolony, bo właściwie na cywilne przejażdżki jest rewelka, a w terenie podniesiony też ma spory prześwit i wjedzie w wiele normalnie niedostępnych miejsc. Dobra terenowa fura się przydaje, bez dwóch zdań. poza tym ja na stałe mam kije podwieszone pod sufitem, w końcu nigdy nie wiadomo kiedy na swojej drodze spotkasz fajną wodę;-)

Jimny w terenie jest super, ale rzeczywiście, przygotowany na błoto nie cholery nie nadaje się do cywilnego ruchu. ja jestem z mojego zadowolony, bo właściwie na cywilne przejażdżki jest rewelka, a w terenie podniesiony też ma spory prześwit i wjedzie w wiele normalnie niedostępnych miejsc. Dobra terenowa fura się przydaje, bez dwóch zdań. poza tym ja na stałe mam kije podwieszone pod sufitem, w końcu nigdy nie wiadomo kiedy na swojej drodze spotkasz fajną wodę;-)

...że tak spytam a gdzie stoi to autko z tymi sprzęcikami  :D

No a zainteresowanie tutaj słabieńkie.Chyba tylko na "fejsie" będę fotki wstawiał. :lol:

Fejsior większe ma zasięgi, ale szczerze zanim przy przeglądaniu całego tego cholerstwa które spływa mi codziennie na profil zobaczę Twoje foty i wpisy, o wiele wcześniej widzę je na JB. Także wiesz, albo ktoś chce to zobaczyć i patrzy, albo przy okazji zobaczy - jedno i drugie ważne.

A Ty! :)  .Zazdroszczę.Ja to po łowieniu wszystko rozkręcam,chowam w pokrowce itd. 

Zrobię ci fotę jutro, to jest zajebiste rozwiązanie. Są lepsze, bardziej stabilne, ale to się akurat sprawdza w 100%.Castingowe zestawy pięknie się na tym zachowują, spiny tylko tłuką się na boki. Ale tych u mnie nimo.

Tomy genialne te odbitki. Chcialbym chodz troche sie zblizyc do Twoich wyrobow. Heh

A pomysl na jerka odjechany!

a to cholerstwo będę musiał wyrzeźbić  :).Musi mieć min 15cm i trzeba to zamknąć w kształcie WTD i to jest kurna wyzwanie !

post-46714-0-42140200-1414103699_thumb.jpg

Na dodatek floater ma być.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1