Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje się, że Chrom łączy w sobie zalety drgań generowanych przez wobler i błyskotliwych refleksów będących domeną wahadłówek. Ciekawe tylko czy taka kumulacja bodźców będzie mocniej pobudzać zmysły bolenia prowokujące atak?

No to już czas pokaże.Myślę że tak ukleja ma bardzo mocny poblask na powierzchni prawie że chrom.Malowanie trochę stłumi brzuch i grzbiet co widać na fotce.Jestem dobrej myśli. :D

To normalnie staje się już kwestią historii czy kolega Tomy chce czy nie :D ciężko będzie przebić się komukolwiek...poprzeczka wisi naprawdę wysoko...Miło będzie za te parę lat pochwalić się starszą serią raptorów , której jestem szczęśliwym posiadaczem..przy obecnie nowej luksusowej :mellow: jeszcze raz respekcik szczery :D życzę zdrowia, siły i wolnego czasu jak najwięcej bo jest maizgaa :D

Nom, ten w oliwkowych barwach jest miodzio. Bardzo cwany pomysł z tymi segmencikami na grzbiecie. :D

Cwany jak cwany ale do 3 w nocy mi zeszło :lol: Pod lakierem to wszystko nabierze dodatkowego blasku,ale coś mi się zdaje że ten Tobiasz to będzie tylko jeden egzemplarz :lol: W każdym bądź razie w zimowe wieczory nudził się nie będę bo pomysły nowe są a folia otwiera nowe możliwości.Świetne efekty daje jej malowanie,brokat,cekiny,cyrkonie możliwości są nieograniczone.

W następnej odsłonie to będzie wzorek nad którym już dawno kombinowałem ale taki jeden mnie pogonił na priv. :lol: i dzisiaj go dograłem-Wobbler-Stick bait walking the dog Action.Mocno zasuwa zygzakami,zakosami już przy delikatnym podszarpywaniu.Przeznaczony....koledzy w temacie będą wiedzieli :o

Długość 8,5cm ok 13-14g.

post-1204-1348915946,5026_thumb.jpg

post-1204-1348915946,5827_thumb.jpg

To normalnie staje się już kwestią historii czy kolega Tomy chce czy nie :D ciężko będzie przebić się komukolwiek...poprzeczka wisi naprawdę wysoko...Miło będzie za te parę lat pochwalić się starszą serią raptorów , której jestem szczęśliwym posiadaczem..przy obecnie nowej luksusowej :mellow: jeszcze raz respekcik szczery :D życzę zdrowia, siły i wolnego czasu jak najwięcej bo jest maizgaa :D

Czoper nowe Raptorki w starym malowaniu :D

post-1204-1348915948,0493_thumb.jpg

post-1204-1348915948,181_thumb.jpg

Może nie budowa przynęt ale ściśle z nią związane.Kaseta do tworzenia tła/scenerii pod fotki woblerów,blach itd,itp. ,mnóstwo możliwości,praktycznie nie ograniczone :D .Wyrób mój samodzielny.Jeszcze dojdzie oświetlenie,szafeczka która mocno ułatwi wymianę np.kamyków,muszli,roślin no i w którą to wszystko będzie można wpakować.

post-1204-1348915948,6084_thumb.jpg

Czoper nowe Raptorki w starym malowaniu :D

Ooo właśnie o to mi chodziło :mellow: :o

Tomy, zaczynam się zastanawiać czy dalej robić woblery czy zacząć kupować od Ciebie :D

wujek

No ja liczę na to że w sezonie 2012 wymienimy się na wobki :D więc przynajmniej dla mnie zrób. :D

Czemu, nie, a tak serio to wobki będę robił bo nic mi nie daje takiej satysfakcji jak ładny bolek złowiony na własną przynętę.

J