Tomy Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Wydaje się, że Chrom łączy w sobie zalety drgań generowanych przez wobler i błyskotliwych refleksów będących domeną wahadłówek. Ciekawe tylko czy taka kumulacja bodźców będzie mocniej pobudzać zmysły bolenia prowokujące atak?No to już czas pokaże.Myślę że tak ukleja ma bardzo mocny poblask na powierzchni prawie że chrom.Malowanie trochę stłumi brzuch i grzbiet co widać na fotce.Jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Estuario-Makrelka-12cm 28g w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Tomy, widzę że mój pomysł na wobler lusterko przerósł w Twojej twórczości moje najśmielsze oczekiwania, czekam na upgrade do sterowca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Makrela mnie rozgniotla i wciaz po mnie depcze Ale to wyglada Tomy! Przesada! Reszta na priv... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Tomku - no cóż ... odbiera słowa. Twoja kreatywność godna podziwu i zachwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Następny techno gad.Dla Claudio na jego Brzany.Jak będą ukończone to wstawię lepsze fotki.Teraz pracuję nad różnymi nowymi rozwiązaniami,sposobami nakładania folii,malowania jej-bo to całkiem inna bajka i ciężko efekt przewidzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ja PIERD.....LE Juz mi sie cieplo robi jak z nimi pojade na CIJARKE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 To normalnie staje się już kwestią historii czy kolega Tomy chce czy nie ciężko będzie przebić się komukolwiek...poprzeczka wisi naprawdę wysoko...Miło będzie za te parę lat pochwalić się starszą serią raptorów , której jestem szczęśliwym posiadaczem..przy obecnie nowej luksusowej jeszcze raz respekcik szczery życzę zdrowia, siły i wolnego czasu jak najwięcej bo jest maizgaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Czoper Raptorki malowane będą nie zrezygnuje z farbek w życiu.No to następny z serii Estuario-Tobiasz- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 JUST PERFECT - NIC WIECEJ NIE PASUJE TOMKU PODOBNO SPECE Z JAPONII OD ROZWINIETYCH TECHNOLOGII DO CIEBIE JADA - CHOWAJ PATENTY SA TAK ZDESPEROWANI ZE TWIERDZA IZ Z NAJGLEBSZYCH POKLADOW TWOJEGO UMYSLU WYCIAGNA TE POMYSLY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Nom, ten w oliwkowych barwach jest miodzio. Bardzo cwany pomysł z tymi segmencikami na grzbiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Nom, ten w oliwkowych barwach jest miodzio. Bardzo cwany pomysł z tymi segmencikami na grzbiecie. Cwany jak cwany ale do 3 w nocy mi zeszło Pod lakierem to wszystko nabierze dodatkowego blasku,ale coś mi się zdaje że ten Tobiasz to będzie tylko jeden egzemplarz W każdym bądź razie w zimowe wieczory nudził się nie będę bo pomysły nowe są a folia otwiera nowe możliwości.Świetne efekty daje jej malowanie,brokat,cekiny,cyrkonie możliwości są nieograniczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 No już nie chciałem pytać ile Ci to zajęło bo widać. Gratuluję cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 w kolejnej odsłonie płetwy boczne będą ruchome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 W następnej odsłonie to będzie wzorek nad którym już dawno kombinowałem ale taki jeden mnie pogonił na priv. i dzisiaj go dograłem-Wobbler-Stick bait walking the dog Action.Mocno zasuwa zygzakami,zakosami już przy delikatnym podszarpywaniu.Przeznaczony....koledzy w temacie będą wiedzieli Długość 8,5cm ok 13-14g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Tomy, zaczynam się zastanawiać czy dalej robić woblery czy zacząć kupować od Ciebie wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Tomy, zaczynam się zastanawiać czy dalej robić woblery czy zacząć kupować od Ciebie wujek No ja liczę na to że w sezonie 2012 wymienimy się na wobki więc przynajmniej dla mnie zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Doggy w slim body to chyba pierwszy taki prototyp na świecie? Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić. Do dziś myślałem, że to technicznie awykonalne a tu taka niespodzianka na wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 To normalnie staje się już kwestią historii czy kolega Tomy chce czy nie ciężko będzie przebić się komukolwiek...poprzeczka wisi naprawdę wysoko...Miło będzie za te parę lat pochwalić się starszą serią raptorów , której jestem szczęśliwym posiadaczem..przy obecnie nowej luksusowej jeszcze raz respekcik szczery życzę zdrowia, siły i wolnego czasu jak najwięcej bo jest maizgaa Czoper nowe Raptorki w starym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Może nie budowa przynęt ale ściśle z nią związane.Kaseta do tworzenia tła/scenerii pod fotki woblerów,blach itd,itp. ,mnóstwo możliwości,praktycznie nie ograniczone .Wyrób mój samodzielny.Jeszcze dojdzie oświetlenie,szafeczka która mocno ułatwi wymianę np.kamyków,muszli,roślin no i w którą to wszystko będzie można wpakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 To normalnie staje się już kwestią historii czy kolega Tomy chce czy nie ciężko będzie przebić się komukolwiek...poprzeczka wisi naprawdę wysoko...Miło będzie za te parę lat pochwalić się starszą serią raptorów , której jestem szczęśliwym posiadaczem..przy obecnie nowej luksusowej jeszcze raz respekcik szczery życzę zdrowia, siły i wolnego czasu jak najwięcej bo jest maizgaa Czoper nowe Raptorki w starym malowaniu Ooo właśnie o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Tomy, zaczynam się zastanawiać czy dalej robić woblery czy zacząć kupować od Ciebie wujek No ja liczę na to że w sezonie 2012 wymienimy się na wobki więc przynajmniej dla mnie zrób. Czemu, nie, a tak serio to wobki będę robił bo nic mi nie daje takiej satysfakcji jak ładny bolek złowiony na własną przynętę.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Tak jest to podwójna satysfakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Tomy, przestań! Ryby zamiast bić w Twoje woby, niedługo zaczną im bić pokłony! Super się to prezentuje! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Tobiasz przed malowaniem[mechagodzilla] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi