Tomy Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Właśnie o tym wtedy pisalem Ogniaaaaaaaaaa! :D Far Cry3 mnie roz.....ł.Dawno nie było tak dobrej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Jest "tatauł", jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Jest.Dzisiaj miałem pograć ale nic nie da rady robić.3 zęby wynerwiałem pod most.Miało być po jednym ale tyle szpryc co poszło to zdecydowałem za jednym strzałem to załatwić.Termofor na szczękę i do wyra. Edytowane 29 Listopada 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Taka gromadka dla kolegi z forum .,..i taki nowy kolorek dla Adama. wersje z opalizacją też non stop na warsztacie. Edytowane 30 Listopada 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Fajne Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jazgarz próba wannowa.Nie da się go rozpędzić w takiej przestrzeni na miarę możliwości ale mimo podbijania do góry i tak robi chętnie zakosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 niestety, ale nie ma przeproś, musisz się szarpnąć na basen za domem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ten metaliczny dźwięk to stukanie kotwiczek i kółeczek? Tak to wyraźnie słychać? Ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dźwięk pod wodą rozchodzi się niesamowicie. Np. grzechotkę z jerka słychac na killa sekund nim pojawi się w obiektywie kamery. I to w bardzo czystej wodzie. Sprawdzone empirycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 niestety, ale nie ma przeproś, musisz się szarpnąć na basen za domem no chyba!Jak się już ciepło zrobi będzie lepiej.Wracam do nurkowania jak już pisałem.Stąd też taki nacisk na zęby,muszą być w 100% zdrowe.Teraz rzuciłem fajki tzn.wróciłem do E-szluga.O ile z nurkowaniem można by to od "bidy" pogodzić to z bieganiem już wcale.Po za tym w pracowni to szły 2paki dziennie.Połowa z tego jarała się sama jak to przy pracy.1000zł miesięcznie to zawsze można lepiej wykorzystać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Ten metaliczny dźwięk to stukanie kotwiczek i kółeczek? Tak to wyraźnie słychać? Ciekawe. Adaś no to można na sznurkach dać kotwy .Słychać pod wodą jak diabli wszystko i mocniej niż na powierzchni.Silikony może mi wyjdą to będzie bezgłośnie. Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 To, że dźwięk się znacznie szybciej w wodzie rozchodzi to wiedziałem, że kotwiczki z kółkami nieco hałasują przypuszczałem ale, że agresywne trociowce z konkretnymi kółkami i kotwami nr 4 to pewnie dzwonią jak Zygmunt, to nie podejrzewałem nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ja ostatnio zgłębiam temat silikonu.Boleniówki wcale nie muszą być tak obciążone i działające jak gumy R.Hamera.Przynajmniej na mojej wodzie gdzie daleko rzucać nie muszę.Nie mówię że gumy Roberta są złe-są z........... ale nie jest to jedyne słuszne rozwiązanie. Wszystkie woblery jaziowo,kleniowe też można zastąpić silikonową imitacją larwy ważki,kiełża itd.Sądzę że z dużo lepszym skutkiem.Dlatego to robię.Uczę się wszystkiego od nowa!Mógłbym robić to co robię-woblery ale raz że znudziło mnie to,dwa że silikon może okazać się lepszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 To, że dźwięk się znacznie szybciej w wodzie rozchodzi to wiedziałem, że kotwiczki z kółkami nieco hałasują przypuszczałem ale, że agresywne trociowce z konkretnymi kółkami i kotwami nr 4 to pewnie dzwonią jak Zygmunt, to nie podejrzewałem nawet. No to na 100% dzwoni mocno ale cholera wie czy to ryby płoszy,wabi czy jest obojętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Nowe zastosowanie popielniczki warsztatowej Raptor8BS się robią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 No to na 100% dzwoni mocno ale cholera wie czy to ryby płoszy,wabi czy jest obojętne. W sumie ciekawe to może być. Ja tam uklejki czy innej rybki dzwoniącej jak 3 latka na różowym rowerku nie widziałem. Zresztą jak zobaczę (usłyszę raczej) to chyba będzie czas by porzucić wędkarstwo i udać się eremu. Sprawdzać raczej mi się nie będzie chciało. Zresztą jakby to miało poprawić skuteczność przynęt, to już by pewnie jakiś gigant wędkarski wprowadził "silent slider" albo "stille Fisch" do oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jest wręcz przeciwnie-od lat stosuje się wabiki akustuczne. Z własnego doświadczenia wiem, że są dni, gdy szczupaki nie kąsają innych wabików niż Bustery. Być może chodzi o niuanse w pracy, nie mniej, hałas grzechotki nawet jeśli wabi, to z cała pewnością nie straszy Przynajmniej esoxów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Mini Płotka.Wobler stworzony do łowienia Okoni z opadu.Jego podstawowymi cechami są: spory ciężar i bardzo mocne lusterkowanie w opadzie. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Płotka mega ci wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 To jest w sumie z formy pod silikonowe rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jaka waga przy takiej długości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Bardziej by chyba pasowało jaka waga? I jaka długość? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) 40gram 3centymetry. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ołowiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zrobiona chyba z wirującej gwiazdy neutronowej (główka szpilki wykonana z tego materiały ważyłaby więcej niż supertankowiec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi