Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 "czorno dziura" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ołowiany Eeee tam. Ołowiany.ZŁOTY!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Dlugość ok.5cm waga 9g.Bardo trudno to to odlać.Wzorek jest przygotowany pod silikonowe rybki.Oczywiście będzie z ogonkiem.Robię małego popka dla okoni,na bazie R6BS. Zeszlifowałem przód a teraz walczę z obciążeniem.Ma popkować i robić zmyłki.Takie żeby pasiak nie mógł go trafić.Nazwa handlowa -Myki&Smyki Pop X5- Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Eeee tam. Ołowiany.ZŁOTY!!!Już nie chciałem przesadzać ;Dps.A tak na poważnie to bardzo czekam na te gumki Edytowane 2 Grudnia 2014 przez leepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Już nie chciałem przesadzać ;Dps.A tak na poważnie to bardzo czekam na te gumki Może i tak być że mi nie wyjdą.Różnie bywa.Tyle że ja jestem cholernie uparty to i szansa na powodzenie spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Może i tak być że mi nie wyjdą.Różnie bywa.Tyle że ja jestem cholernie uparty to i szansa na powodzenie spora. Małe mogą nie wyjść, a już na pewno pochłoną sporo nerwów. Może na początek coś ok 7-8 cm. Osobiście dałem spokój z takimi po 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Tak ale Płotka to jest 5 bez ogona,z ogonem ok 7cm.Niżej raczej nie będę schodził z rybkami.Jedynie spróbuje różne żyjątka odbić.Larwę ważki,kiełża i inne robactwo.Spróbuję ruszyć po świętach.Ryby ze stawów po odłowach będzie sporo.Ja tak nie wyrzeźbię jak Ty.Prędzej tym dłutkiem bym się sam zabił we wkur....u. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Kiełże z silikonu? Idę spać., nie mam głowy do wyobrażania sobie takiej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Kiełże z silikonu? Idę spać., nie mam głowy do wyobrażania sobie takiej roboty. Takie Ruskie "bolsze" ale też sobie tego nie wyobrażam ale jak ochotkę dają rady odlać?Musi się jakoś dać. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Może i tak być że mi nie wyjdą.Różnie bywa.Tyle że ja jestem cholernie uparty to i szansa na powodzenie spora.Perfekcjonizm jest to i powodzenie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Takie Ruskie "bolsze" ale też sobie tego nie wyobrażam ale jak ochotkę dają rady odlać?Musi się jakoś dać.Ochotka jest strugana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ochotka jest na metry z silikonu gdzieś to miałem , niezastąpiona żadna ryba jej nie wyssie , przez co koloru nie traci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zestaw sandaczowy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Tomy ja cały czas czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) i się doczekasz.Jutro leci.Albo dziś jak kurier dojedzie z wędką.Tym czasem jestem uziemiony w domu. Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Tomy ja cały czas czekam Maćku, co Ty wiesz o czekaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Maćku, co Ty wiesz o czekaniua żebyś wiedział że poślę tym razem.R6BS miodowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) PampeRapy w kolorach natural.Pod Klenie i Jazie.Myślę że pstrągi też chętnie powinny to wciągać.ok.3cm waga pow.4gram. Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Myki&Smyki Pop X5.Taka mała przeróbka R6BS na wobler o pracy mieszanej popper z walk the dog.Zdecydowanie powierzchniowy.Mocne zakręty przy podbiciu i lekkie popkowanie .Będę próbował to użyć przy łowieniu Okoni z powierzchni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tendo11 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dlugość ok.5cm waga 9g.Bardo trudno to to odlać.Wzorek jest przygotowany pod silikonowe rybki.Oczywiście będzie z ogonkiem.Robię małego popka dla okoni,na bazie R6BS. Zeszlifowałem przód a teraz walczę z obciążeniem.Ma popkować i robić zmyłki.Takie żeby pasiak nie mógł go trafić.Nazwa handlowa -Myki&Smyki Pop X5- To dobre, przynęta której ryba ma nie dać rady złapać, a i tak na pewno będą na nią chętni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie bierz wszystkiego tak dosłownie .Dwa sobie tak pomalowałem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 PampeRap..Tym czasem w wannie ale za zimno żeby się katować na zewnątrz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 no nieźle popyla skubaniec, wściekły jakiś czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nie bierz wszystkiego tak dosłownie .Dwa sobie tak pomalowałem. P1240685.JPG Malowanie wypas, ale te oczy mi tu nie pasują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Tomy jeszcze bys kielża do tej wanny wpuscil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi