guciolucky Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Teraz to już nie Tobiasz a Cybertron Wygląda zjawiskowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 coś czuje, ze jak Tomy rozwinie produkcje lusterek ,to japońskie zabawki pójdą w zapomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Nie ma szans.To tak jak z wędkami różni próbowali coś tam pod Megabassa kręcić ale to ciężka sprawa i raczej nikomu to nie wyszło.Dbałość o detale tego narodu jest wielka.Z lusterkami dopiero zacząłem się bawić,dojdą folie holograficzne więc nabiorą naprawdę konkretnego wyglądu ale z Japonią nie myślę walczyć o rynek.Przynajmniej narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Super wykonanie Tomy ! Próbowałem oklejać wobki taką samą taśmą ale zniechęciłem się gdy podczas oklejania wchodziły mi pęcherzyki powietrza pod nią. Nie masz z tym problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Super wykonanie Tomy ! Próbowałem oklejać wobki taką samą taśmą ale zniechęciłem się gdy podczas oklejania wchodziły mi pęcherzyki powietrza pod nią. Nie masz z tym problemu?Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Też już od dawna mam tą folię ale tak samo jak dla Homegeona nie wychodzi mi zbytnio oklejanie nią. Mógłbyś również coś podpowiedzieć na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Też już od dawna mam tą folię ale tak samo jak dla Homegeona nie wychodzi mi zbytnio oklejanie nią. Mógłbyś również coś podpowiedzieć na priv? priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Pod Klenia,Jazia i Brzanę też się coś znajdzie z lusterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Ha wyglada jak mały pancernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Raczej jak raczek. Szczególnie na tym dolnym zdjęciu. Dodać mu szczypce i rak jak się przypatrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Myślę że rybką się skojarzy z raczkiem,kiełżem mutantem lub pijawką.Kolorki bliżej nie określone można by rzec motoroil.Całości dopełni kotwica z chwostem 2piórkowym.Śledzie 13cm 42 gramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Jaką gramaturę ma tobiasz ? jak pracuje ? Lotny ? Pytam z nadzieją, że będzie dostępny z jeden więcej abym mógł nim za niedługo pokusić trotki w morzu.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 12cm ok 30g.Praca poosiowa migotliwa wyraźna.W opadzie bardzo mocno lusterkują,bardzo lotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 12cm ok 30g.Praca poosiowa migotliwa wyraźna.W opadzie bardzo mocno lusterkują,bardzo lotne. Czyli co ? mogę liczyć na sztukę. ? Trotki są już blisko brzegu w wekend kolejna próba połowów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam, Czy mogę również prosić o kilka instrukcji na priv. (folia)? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Zamki nie mogę obiecać bo ta konstrukcja nie jest moim priorytetem.Jak będzie czas na nie to będą a jak nie to nie.Zrobiłem dwie sztuki ale one już nie są moje.Tak Stick Bait walk the dog w toku-powtarzalność wzoru zadowalająca.Zasuwają zakosami aż miło. Seemoore masz na priv opisane co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 C.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Chyba sobie zrobię prezent pod choinkę i poproszę Ciebie Tomku o małą ławiczkę...nie żeby wcześniej mi się nie podobały, co to to nie, ale ten ostatni wobek to już przegięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Żadna skórka mu nie dorówna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 No i mniej smrodu a konserwanty do skóry potrafią dać w pióra całej familii-ba!całej ulicy .Leviathan 13 waga 40g.Tym to już można zabić jak ktoś ma dobre oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Piesek wygląda obłędnie i już nie mogę się doczekać, kiedy zabiorę go na spacer <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 jeszcze mu dojdzie co nie co.Teraz działam z Pstrągowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 jeszcze mu dojdzie co nie co.Teraz działam z Pstrągowymi. nie rób mi tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 jeszcze mu dojdzie co nie co.Teraz działam z Pstrągowymi. nie rób mi tego Dojdzie mu lakierowania tzn.będzie ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Pstrągowe 5,3cm 6g w toku jeszcze dojdą plamki-taka imitacja strzebli potokowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi