Qcyk Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Puszczać śmiało! Każdy na własną odpowiedzialność bierze;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 To ja ze cztery zarezerwuje, najwyżej kulosy pourywa, trudno się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Puszczać , puszczać już się nie mogę doczekać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Tomy, czy raczki są już ukończone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Tomy, czy raczki są już ukończone?Raczki były tylko 3sztuki.Forma już się zajarała i tych woblerów już nie będzie.Będzie ta konstrukcja w formie jiga.za przód będą robić pióra imitujące kleszcze a wszystko będzie chodzić na czeburaszce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Tomy to jest wątek o przynętach, pamiętaj o tym Edytowane 12 Stycznia 2015 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) A odłożyłeś mi jedną mrówę malowaną na osę? Edytowane 11 Stycznia 2015 przez tarpio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Mrówy są/będą non stop dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Raczki muszą być przetestowane bo dawno ich nie robiłem.Zanotuje jak wszystko będzie ok.wyślę dane do przelewu.To powyżej to tło pod malowanie.Tutaj już lepiej widać jaki mniej więcej będzie design. P1250244.JPGP1250245.JPGP1250242.JPGczyli nic mi nie odłożyłeś? Edytowane 12 Stycznia 2015 przez tarpio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 czyli nic mi nie odłożyłeś?Tarpio mrówy są non stop.Nie potrzebuje tego dokładać.Teraz jeszcze dojdą nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Tomy to jest wątek o przynętach, pamiętaj o tymW życiu bym na to nie wpadł.Dziękuję. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Tarpio mrówy są non stop.Nie potrzebuje tego dokładać.Teraz jeszcze dojdą nowości.W takim razie jak jest jedna gotowa malowana na "osę" poproszę dane do przelewu na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) NEWS INCOMING Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ciernik rewelacyjny ,będzie ze sterem czy bez . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Rewelacją jak wyjdzie to będzie duży kiełż ok 2,5 cm ostatnia fotka.Praca jak hooligansa i ten wobler będzie ze sterem.To samo mała rybka z pierwszej fotki będzie ze sterem i bez, ciernik będzie bezsterowy a docelowo ma być ten wzorek silikonowy.Ze sterem ciernika nie będzie.To by było skopanie konstrukcji R&L.Nie widziałem tej ryby żeby jakoś mocno wywijała w naturze,to też uznałem że zrobienie tego woblera ze sterem jest totalnym nieporozumieniem. Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Taka konkretna boleniówka-Leviathan2015-następca Leviathana12.Wzorek pod formę ukończony.Nie wykluczam częstych przyłowów sandaczy Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Dla zwolenników małych woblerów też oferta rośnie.Mini płoteczka 5cm.Będzie w wersji ze sterem i bez. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Już mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Idziesz Tomy jak burza z tymi nowymi modelami :)jestem pełen podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) ZZ'Rap85 WTD. Trzy wolne.Wersja wypasiona. Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Będzie konkretny wobler na konkretne bolki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Tak z ciekawości jaka jest długość i przewidywalna waga dla tego cacuszka? Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Fajnie się zapowiada , w jakiej ma być wersji sterowej czy bez sterowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) 11.5cm waga mniej więcej 30g max 35g..Tylko wersja bez sterowa.Może jeszcze będzie w wersji silikonowej.. Dzisiaj zalałem formy na 6 nowych modeli woblerów.Teraz robię korpusy i zacznę zabawę z obciążaniem. Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Niektóre nowe wzory. To zawsze chciałem pomalować po swojemu Wersja bez sterowa Wobler ok.4cm .Najprawdopodobniej doczeka się wielu wersji kolorystycznych. Odbitka z brzanki różowej ok .3cm.Powinna wyjść fajna kleniówka.Wersja ze sterem i bez. Robaczek.Może imitować kiełża ok.2,5cm.Tu po malowaniu będzie widać efekt.Jest ok ale to wstawię jak będą dobrze chodzić.Wersja ze sterem Mini płoteczka ok 5cm.Ten wzorek może imitować dowolny narybek.Wersja ze sterem i bez. Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi