Iras1975 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ściany byś zapaćkał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Tomy dla takiej sekretarki moge u ciebie na czarno i to za darmo polroczny staż odrobić hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Z AKWARIUM MOZE BYC PROBLEM NO CHYBA ZE BEZ ROŚLIN I NA BUTLI Z CO2 BO GLONY SZALEJĄ PRZY DUZYCH RYBACH. PRZERABIALEM I ODDAŁEM WOLNOSC WSZYSTKIM RYBKOM za duza przemiana materi u dużych ryb( choc fajnie krewetki mi okonie wyżarły) . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Nowe wzorki zbalansowane pod wersje ze sterem.Praca stabilna.Powinny sprawdzić się przy opaskach,łowieniu pod prąd,postój w warkoczu itp.Dość lotne ale nie są napakowane ołowiem. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) koniecznie musisz sobie zrobić rurę przeźroczystą z przepływem, w środku głowica do dawkowania barwnika, będziesz oglądał jak się przepływy układają i którą łuskę trzeba jeszcze podrobić Edytowane 23 Stycznia 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) koniecznie musisz sobie zrobić rurę przeźroczystą z przepływem, w środku głowica do dawkowania barwnika, będziesz oglądał jak się przepływy układają i którą łuskę trzeba jeszcze podrobić ooo to to! Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Maluchy R&L na warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Nowa pracownia powoli ale do przodu.Powierzchnia 120m2.Regulacja wilgotności powietrza,ogrzewanie itd.Na glebę płytki przemysłowe.Może jeszcze w tym roku się tam urządzę.P1250833.JPGwejście.P1250823.JPGoddzielne pomieszczenie na lakiernieP1250822.JPGBiuro-w planie duże akwarium z rybami rodzimymi.Tunel do testowania wstępnego przynęt.P1250824.JPGP1250830.JPGP1250826.JPGPomieszczenie robocze-odlewanie silikonów i żywic.P1250828.JPGP1250829.JPGP1250832.JPGTomy , a gdzie basen o wymiarach olimpijskich? (może być składany) Edytowane 23 Stycznia 2015 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Krąpiki prawie skończone "Były sobie świnki trzy" ale nie,na serio! wobki będą rządzić na Kleniach. PampeRap25-Diablo- Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Krąpiki prawie skończone P1250866.JPG "Były sobie świnki trzy" ale nie na serio wobki będą rządzić na Kleniach. P1250851.JPG PampeRap25-Diablo- P1250860.JPGP1250861.JPGJa też zobaczyłem w "swinkach" potencjał , a krąpik zaje...... Edytowane 23 Stycznia 2015 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Formy na silikonowe cierniki się robią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Nowe wzorki zbalansowane pod wersje ze sterem.Praca stabilna.Powinny sprawdzić się przy opaskach,łowieniu pod prąd,postój w warkoczu itp.Dość lotne ale nie są napakowane ołowiem. P1250835.JPGP1250836.JPG Wyglądają obiecująco, tylko czemu to dolne oczko do kotwicy tak z przodu, nie można tego umiejscowić bardziej w tył w połowie tego wobka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Tomy a gdzie drewienka???Miało ich byc w zimowej scenerji coniemiara??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Wyglądają obiecująco, tylko czemu to dolne oczko do kotwicy tak z przodu, nie można tego umiejscowić bardziej w tył w połowie tego wobka? a po to żeby się kotwice nr 8 i 10 nie spinały.Przez ster przednia spokojnie przechodzi i też na nim się nie zawiesi.Właśnie po to.Nad tym rozwiązaniem już myśleli wcześniej mądrzejsi ode mnie i od Ciebie.Można dać oczko na środku i potem założyć kotwy nr12 tylko konkretny kleń zrobi z nich ruinę.Ma być kontakt i cytując Irasa wcięty! a swoją drogą ten Baby Griffon kusi cholernie żeby sobie zrobić parę kopii Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Tomy a gdzie drewienka???Miało ich byc w zimowej scenerji coniemiara???Najprawdopodobniej z drewnem się pożegnam.Jak wyjdzie z silikonami to drewna raczej nie będzie.Syntetyków jest cała masa jeszcze do przerobienia.Chcę spróbować woblery transparentne puste w środku tzw.wydmuszki.Zwłaszcza przy konstrukcjach WTD bardzo przydatne. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Najprawdopodobniej z drewnem się pożegnam.Jak wyjdzie z silikonami to drewna raczej nie będzie. Oj to chyba co w pudełku mi zostało trzeba bedzie w ramke oprawic!!! Jeszcze troche i beda eksponaty muzealne!!!A wartosc jaka ich bedzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Oj to chyba co w pudełku mi zostało trzeba bedzie w ramke oprawic!!! Jeszcze troche i beda eksponaty muzealne!!!A wartosc jaka ich bedzie??? żadna nawet po mojej smierci.Ja nie Picasso.Na tą chwilę jestem w stanie zastąpić każdy wobler z drewna woblerem z syntetyków.Do tego dochodzą szczegóły których w drewnie nie zrobię za 35zł/szt.Bardzo duży kładę nacisk na silikony.Zrobiłem taką dopałkę do gumek.Obojętne co za tym przypniesz z silikonu,zachowuje się jak żywy organizm. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 żadna nawet po mojej smierci.Ja nie Picasso.Na tą chwilę jestem w stanie zastąpić każdy wobler z drewna woblerem z syntetyków.Do tego dochodzą szczegóły których w drewnie nie zrobię za 35zł/szt.Tomy szczegoły szczegołami niezawsze sie one licza!!!Lubie twoje drewienka mam sentyment donich i wiele fajnych wspomniej i kurewskich nerwow jak zostawały na zaczepach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Tomy szczegoły szczegołami niezawsze sie one licza!!!Lubie twoje drewienka mam sentyment donich i wiele fajnych wspomniej i kurewskich nerwow jak zostawały na zaczepach!!!Mogę Ci odlać takie korpusy z detalami których nie odróżnisz od drewna,nawet przy dotyku .Wszystko się będzie zgadzać-wygląd,masa,twardość itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Raptor55BS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Leviathany115 spakowane do wysyłki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Prototyp silikonowego Ciernika-kopytko.Zobaczę czy będę segmentował ogon czy nie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Bardzo tajemnicze zdjęcie Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Maciej1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Bardzo tajemnicze zdjęciedla tych co przeglądają wątek raczej nie.Takie coś tylko w gumie i z kopytem.Nie chcę się narazie odsłaniać.Może to nie wyjdzie albo coś. Silikony bez kopyta też będą Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi