Kuballa44 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Niezłe laboratorium się tworzy. Ale uwaga. Od przebywania w piwnicach bez okien człowiek gburzeje, porasta sierścią i takie tam.Btw. Przeglada wątek i tak wyczytałem że masz replikę 900 fps. Sprężyna, elektryk? M249? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Już nie mam.W tym roku chyba paintball.Repliki już są konkretne i lepiej to kopie.Efekty też lepsze.Taka czerwona farba na plecach "wroga" po serii mniam,mniam Edytowane 29 Stycznia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Zapraszam.Tam będą wstawiane rzeczy które robię na bieżąco.Etapy produkcji itd.Tu jak znajdę czas gotowe już woblery,gumy itd.ewent.nowości. https://www.facebook.com/pages/Tomys-Bait/231851800335218?ref=bookmarks Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Tomek zmusiłeś mnie do złamania zasady że nie będę miał konta na społecznościówce po wkur...e z NK. Muszę zarejestrować się na "fejsie". Apps. Masz priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 dla tych co przeglądają wątek raczej nie.Takie coś tylko w gumie i z kopytem.Nie chcę się narazie odsłaniać.Może to nie wyjdzie albo coś. P1250771.JPG Silikony bez kopyta też będą P1250902.JPGTomy czy jeden z tych cierników jest na sprzedaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 To już dawno po temacie ale mam sporo gniazd i dzisiaj jeszcze będę odlewał.Cierniki,płoteczki,krąpiki,okonki i jazgarzyki.Taki krótki film wannowy z płoteczką opadową na okonie.Potem jest kawałek z użyciem dopałki która działa z każdym moim woblerem bezsterowym.Mocno stabilizuje przynętę,zmienia pracę na bardzo drobną przy tym gęstą,i podstawowa cecha generuje mocne bąbelkowanie na powierzchni wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) A czy ruskie pampuchy będą jeszcze w sprzedaży. Ostała mi się jedna sztuka. Pstrągi na Bobrze je lubią. Edytowane 30 Stycznia 2015 przez tarpio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 A czy ruskie pampuchy będą jeszcze w sprzedaży. Ostała mi się jedna sztuka. Pstrągi na Bobrze je lubią.Tego nie będzie.Teraz jest remont pracowni na dole a tam było robione drewno,a le mogę zaproponować te. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 niezłe, reszta priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Tomek zmusiłeś mnie do złamania zasady że nie będę miał konta na społecznościówce po wkur...e z NK. Muszę zarejestrować się na "fejsie". Apps. Masz privaPo prostu parę osób skorzystało z moich pomysłów,nudziło na priv.a jeden to już aż był żałosny a potem za plecami obrabiało tyły.To też pomocy z mojej strony już nie będzie.Wyszli pewnie z założenia że już wszystko wyciągnęli a to raptem może 10% z tego w czym bym mógł pomóc.Ze zdjęć etapów produkcji można było sporo się dowiedzieć jak ktoś umiał patrzeć.Na jerkbaita się nie obrażam.Niedobrze się stało że Iras dostał bana.Przesadził tym startem do Remka to fakt ale to był/jest nieprzeciętnie utalentowany człowiek.Piszę to z własnego doświadczenia,nie jak co niektórzy nie mający pojęcia o lurebuildingu na tym poziomie .Wiem ile czasu,nerwów a nie rzadko pieniędzy pochłania stworzenie czegoś naprawdę konkretnego.Na szczęście jest jeszcze sporo ludzi z talentem i pociągną ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Chlewnie można założyć nawet w salonie , świń nie brakuje, są wszędzie. Dobrze że się nie obrażasz na jb bo konkretnych ludzi tu nie brakuje tylko ból z powodu konieczności wprowadzenia "segregacji rasowej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 tylko ból z powodu konieczności wprowadzenia "segregacji rasowej" nie rozumiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 niezłe, reszta privtarpio one są zarąbiste przeszły u mnie krótki test na mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Newsy.Sam drób max.6,5cm.Jak będą gotowe wstawię fotki.Nie sprzedaje gołych korpusów. Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 nie rozumiem ...Na jb i w życiu szacunek do ludzi powinien być rzeczą świętą szczególnie jeśli się korzysta z pomocy tych ludzi. Wniosek z wypowiedzi Tomka jest taki, że niektuży maja tę świętość w d.....e więc trzeba najpierw ludzi "prześwietlić" potem przeprowadzić "segregację rasową" tzn oddzielić "ziarno od plew" i ewentualnie tylko "ziarenkom" pomagać. (żal d...e ściska)Sorry Tomy za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Nowość.Mini Jazgarzyki. Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dasz parametry mini jazgarzy Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Na jb i w życiu szacunek do ludzi powinien być rzeczą świętą szczególnie jeśli się korzysta z pomocy tych ludzi. Wniosek z wypowiedzi Tomka jest taki, że niektuży maja tę świętość w d.....e więc trzeba najpierw ludzi "prześwietlić" potem przeprowadzić "segregację rasową" tzn oddzielić "ziarno od plew" i ewentualnie tylko "ziarenkom" pomagać. (żal d...e ściska)Sorry Tomy za OT Jurku, popieram Twój osąd absolutnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Rozmowa nie ma sensu po co mieszać ten badziew. Tomy pamięta na pewno inne forum które już nie istnieje a padło z nadmiaru przewrażliwionych moderatorów. A była taka sielanka.Zawsze oglądam kilka razy dziennie forum a to że mało piszę to wynik złych doświadczeń.Tomku wracając do tematu Super rybki i niedościgniony design. Na fejsie już od dawna otrzymuję twoje nowości i innym też polecam . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Tu akurat do moderacji/administracji nic nie mam.No tam to było faktycznie.Obiło mi się o uszy że admin z tamtego forum dostał ciężki w....ol. Żyje to to jeszcze? Edytowane 1 Lutego 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Dasz parametry mini jazgarzy Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalkaok.5cm.Bardzo mały wobek.Waga nie wiem.około 6g.Praca-tylko do opadu ewentualnie wachlarz w rzece.Tak jak Okonki woblery raczej na własny użytek.Wymagają dużego wkładu pracy i cena wychodzi dość wysoka.Oczywiście jak się trafi "desperat" i zapłaci to sprzedam.Ja tego typu konstrukcjami łowię też w mocnym uciągu.Rzucam lekko pod prąd i jadę opad z wachlarzem,czasem obstukuje dno i efekty mam bardzo dobre ale nie kazdego można przekonać żeby się przestawił na takie łowienie.No to nie będę się przecież chlastał.Ten który spróbował i mimo braku przekonania próbował to po pierwszej rybie już zawsze wraca po woblery i często odrzuca typowe konstrukcje.Takie łowienie to nie jest mój pomysł.Podopatrzyłem na you tube jak łowią w ten sposób na wędki SUL,XUL. Edytowane 1 Lutego 2015 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Tomy a będą jeszcze mrówy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Tomy a będą jeszcze mrówy??Mrówy będę zawsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Raptor7BS-2015. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi