Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Dla stałych klientów to będą za darmo do każdego zakupu pow.500zł   :lol:

Idę spać bo jestem już 48 godzin na nogach.Musiałem jeszcze ogarnąć zamówienia z forum bo mnie męczy jak ktoś czeka.Niedługo wstawię fajne woblery.Zdjęcia oczywiście bo na giełdzie tym czasem będzie przerwa dopóki się nie odrobię.

Panowie niedługo jerki Zelldo&Tomy już naprawdę niedługo.Będą fajne ale dopiero ten projekt który teraz robimy wgniecie w glebę. 

Edytowane przez Tomy

Jurkan ja z gumami dopiero zacząłem.Temat jest fajny na 100% rozwiniemy ale to jeszcze daleka droga do uruchomienia małej produkcji.No miesiąc.Po za tym wzorków muszę trochę zrobić żeby zalać naraz 100-200 sztuk a nie po jednym czy 10 bo ani to dla mnie opłacalne ani dla klienta.Gumy jak będą to w cenie 5 euro 10 sztuk. nie więcej.

Teraz jadę z formami na okonki bo 5 gniazd to za mało.

post-46714-0-41807600-1423409633_thumb.jpgpost-46714-0-75065000-1423409647_thumb.jpgpost-46714-0-24537400-1423409660_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Jurkan ja z gumami dopiero zacząłem.Temat jest fajny na 100% rozwiniemy ale to jeszcze daleka droga do uruchomienia małej produkcji.No miesiąc.Po za tym wzorków muszę trochę zrobić żeby zalać naraz 100-200 sztuk a nie po jednym czy 10 bo ani to dla mnie opłacalne ani dla klienta.Gumy jak będą to w cenie 5 euro 10 sztuk. nie więcej.

Właśnie takiego stanowiska w temacie oczekiwałem od Mistrza :clappinghands:  :good: