admin Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Tomku, poproszę o włożenie do mojego pudelka kilku sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Remku Ty będziesz miał cały przegląd wobków Boleniowych i to pudło będzie spore .Co do rozważań na temat odcieni i kolorów to powiem jedno.Ja kameleona nie zrobię bo nie umie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Tomek nie umie i tak nikt w to nie uwierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 On chciał napisać, że jeszcze nie umie, to tylko kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Tomy'ego trzeba tylko ciut podpuścić <_< Popatrz Tomy jakie śliczne błyskotki http://www.fabrykabarw.webd.pl/index.php?option=com_virtuema rt&page=shop.browse&category_id=3&Itemid=2&T reeId=1 nawet znalazłem gdzieś na motoryzacyjnym sposób na ich wykonanie, z którego nic nie rozumiem http://www.racer-polska.pl/index.php?topic=142.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Odrobiłem zadanie domowe i ostatnio przeryłem materiały dotyczące zawartości przewodów pokarmowych boleni szczególnie ze zb. Pierzchalskiego i Włocławek, co dało mi do myślenia, jest sezonowość, są różnice w pasażu, także wielkości ofiar. Interesowało mnie co będzie oprócz ryb. Potem analizowałem temat szachowania ofiar (zarzucił mi p. Robert) no i dopiero po obejrzeniu na spokojnie filmu z pozycji kadru bolenia domyśliłem się czemu ono służy. Będzie wiadomo już po kilku chwilach oglądania, miałem to w sumie zachować dla siebie ale...wiem, że wszystko działa w dwie strony więc proszę: http://www.youtube.com/watch?v=iWd25RSx-uA&feature=relat ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Cena za taki lakier sztucznie zawyżona. Kolega prowadzi mieszalnie CSV i taki efekt można uzyskać bez żadnych cudów ( krystal bazy itp. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 spoko maroko, mi nie chodziło o gotowca, Tomy to ,,pro player, chodziło mi tylko o to by przyciągnąć jego uwagę takim efektem, może się spodoba... Tomy sam z resztą oceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Remku Ty będziesz miał cały przegląd wobków Boleniowych i to pudło będzie spore .Co do rozważań na temat odcieni i kolorów to powiem jedno.Ja kameleona nie zrobię bo nie umie. Bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 spoko maroko, mi nie chodziło o gotowca, Tomy to ,,pro player, chodziło mi tylko o to by przyciągnąć jego uwagę takim efektem, może się spodoba... Tomy sam z resztą oceni panek zlituj sie na chlopakiem - przeciez on juz nie sypia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Właśnie wylazłem z warsztatu.Trochę wobków no i wędkę zacząłem zbroić pod okonie z tego co tam mam połamanych blanków.Oj to będzie wydumka jakich mało ma to być wklejka z końcówką z tytanflex i prawie bez uchwytu kołowrotka ale przelotki będą.To jedziemy.Wobki dla Guzu na Hiszpańskie rzeki.Raptor i X-T.Bait przed kryciem klarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Stadko Raptorków 7mek w moim ulubionym malowaniu .Grzbiet czarny opalizujący na granatowo,boki to zależy jak pada światło raz łuskę widać a raz nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Blank przyszłej wędki castingowej pod Okonia w sumie pod jigi.And67 łowi na wynalazek spod mojej ręki i może się wypowiedzieć na temat .W każdym bądź razie ja nie lubię z nim łowić pasiaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Oho, zaczyna się Czuję że niedługo powstanie drugi autorski wątek, tym razem w zakładce rodbuildingowej Jak się patrze na lurebuilderów i rodbuilderów to wydaje mi się - dochodzę do takiego wniosku - że złożenie wędki nie jest wcale bardziej skomplikowane niż wykonanie dobrego woblera - a na pewno doświadczenie przy lakierowaniu woblerów będzie mocno procentowało przy omotkach. Już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 No mam wynalazek wykonany ręką Tomyego ,chyba unikatowa jedna sztuka i nie oddam,kosa okoniowa wykonana na starym blanku silstara w pięknym oplocie.Kijek jest super,miałem różne super wklejki okoniowe ale ten to jakiś zaczarowany jest.Przez zimę przelotki pójdą do wymiany,Tomy stwierdził że to blankowi jeszcze pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Na nocne,opaskowe Zandery z powierzchni powstaje wobek suspending na 2012rok.Bolek też powinien przywalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Makrelka gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Rakieta, wygląda jak wycięta z kwasówki a reszta schnie <_< ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 A no schnie. Kleniozaury dla Karola w trakcie i Strzebelki potokowe 5cm 5g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Robi wrażenie ta makrelka...super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Witaj Tomi szykuj kleniozaury bo głowa czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Na nocne,opaskowe Zandery z powierzchni powstaje wobek suspending na 2012rok.Bolek też powinien przywalić. Tomy, fiufiu... jaką długość i wagę będzie miało to cudeńko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Patu 8cm i 8gram.Karol kleniozaury za 5dni na gotowo jeszcze dostaniesz Extra Lipienia. Następne wzorki przewidziane na 2012-coś na Klenie z powierzchni[smużak 4,5cm 5g pływak] już przy bardzo wolnym prowadzeniu zamiata zadkiem robiąc fale na tafli wody i na Klenie które stoją głębiej [X.T-bait 4,8cm 6g tonący].Zbrojenie bardzo grubo-drut 1mm poliwęglan 1,5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 ......no i coś na Bolenie Raptor 6stka[6cm 8g]lżejszy od poprzednika a w sumie powrót do starej wagi-bardzo stabilny o pracy mocno drgającej ale też drobnej idzie jak po sznurku co akurat w wobkach Boleniowych ze sterem lubię i następny nowa wersja Leviathana bezsterowca 8cm 13g-pracą przypomina Siudaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Do zobaczenia po świętach robię sobie małą przerwę na rzeczne Okonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi