Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomku, wracaj do łóżka! 2 dni to za wcześnie, jeszcze jakieś powikłania załapiesz i będzie bieda :o

Najgorsze jest to że nie idzie wagi zbijać przy takiej chorobie.Przez chwilę myślałem żeby po prostu wsiąść na rower i może by tą grypę rozgonił.Chyba na szczęście jak go napompowałem to już od tego się na nogach słaniałem.

Teraz kobieta mi dietę wyszukała.Ja pierdziele po tym to na 100% zrzucę bo się tego jeść kurna nie da. 

• Like 1

Najlepsza dieta to MŻ  :D a tak na poważnie to połowę mniejsze porcje, za to częściej i przy tym dużo pić szczególnie soku z marchwi w połaczeniu z sokiem z pomarańczy (minimum 3-4 litry na dzień) ale sok naturalnie wyciskany z warzywa i z owoca. Z wykształcenia jestem Technologiem żywienia.

Jak jest ktoś pod ręką, kto potrafi bańki stawiać to tylko BAŃKI!! Niezawodne najlepsze, zbijają temperaturę i właśnie rozganiają grypę!!! Stary niezawodny sposób. I antybiotyku nie potrzeba....

Trzeba uważać bo z tą cholerą nie ma żartów!!!

Zdrowia!!!

Próbny odlew zrobiłem.No może być zaraz wstawię.Kijki wiadomo będą firmowe pod nasze jerki.Nie zabiją ceną a design,wykonanie i uzbrojenie wystarczające do tego typu wędki.Płotka będzie ważyć pewnie z 50 g.Na 100% będlziemy pracować nad szczupakiem a to już będzie naprawdę spory wobler.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

To dopiero początek drogi.Po niedzieli forma leci do Zelldo i będzie modelował korpus.Trzeba poprawić troszkę płetwy piersiowe.Zrobić wnęki na oczy które będą jak w żywej płotce.Tymczasem z detali jestem zadowolony.Łuskę zdołałem na tyle podnieść że będzie wyraźna po kryciu lakierem.Po za tym będzie jeszcze nowy typ malowania konturowego który uwydatni wszystkie szczegóły.Trzymajcie kciuki.

Pozdrawia Tomy.

post-46714-0-13023400-1424979755_thumb.jpgpost-46714-0-85773000-1424979772_thumb.jpgpost-46714-0-60248300-1424979786_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 6