Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Nowa maszynka w drodze.Będzie pracować ze szklakiem Megabass Shiryu.

post-46714-0-85352600-1427602633_thumb.jpg

Nowa partia jerków Dragon Fish-Tomy's Bait & Zelldo Lures w trakcie malowania.

post-46714-0-32324800-1427603808_thumb.jpg

Płoć Jerk 20cm praca nad tym modelem idzie dość szybko.Waga będzie w okolicach 100g. 

Edytowane przez Tomy
  • Like 5

Tomku Twój wątek jest twoim i Ty na niego pracowałeś tyle czasu, wątek Zelldo jest osobno i on pracował na niego:

http://jerkbait.pl/topic/38077-zelldo-lures/

Jeśli weszliście w kooperację i zaczynacie nowy rozdział proponuję abyście zrobili to w nowym temacie, a nie zmieniając tytuł dotychczasowego twojego ;)

Fajnie będzie oglądać Waszą wspólną działalność, a w Waszych wątkach widzieć indywidualne projekty :)

• Like 1

Na indywidulane projekty się nie zanosi.Może to i dobry pomysł nowy oddzielny wątek.No ale co jak dojdzie jeszcze ktoś?Będziemy zaczynać znowu od nowa wątek?Pomijać kogoś kto stanowi grupę trochę nie tak.Przegadamy to jutro i na pewno coś postanowimy.

No i pytanie czy to jest taka propozycja czy "prikaz" z góry .

Edytowane przez Tomy

Tomku też jestem zdanie że z Zelldo powinniście mieć nowy wątek, ktoś buszujący po Twoim wątku mógłby zamówić wobki tylko Twojego wykonania lub tylko Zelldo przeglądając jego wątek no chyba że takowych już nie będzie i wszystkie będą szły w kooperacji z Zelldo. ;)

Muzycy, mający za sobą kariery solowe, czasem łączą siły i nagrywają płytę. Może kilka. W międzyczasie potrafią dać solowy koncert, lub nagrać płytę w innym składzie. Za każdym razem trzymają się nazw (czasem pseudonimów), które fani znają, rozpoznają, kojarzą. Myślę, że to dobry pomysł, który możecie skopiować. To, co razem, zespołowo, to razem, nie zamykając wątków na "solowe pomysły", które mogą być odskocznią od projektów wspólnych. 

• Like 1

Muzycy, mający za sobą kariery solowe, czasem łączą siły i nagrywają płytę. Może kilka. W międzyczasie potrafią dać solowy koncert, lub nagrać płytę w innym składzie. Za każdym razem trzymają się nazw (czasem pseudonimów), które fani znają, rozpoznają, kojarzą. Myślę, że to dobry pomysł, który możecie skopiować. To, co razem, zespołowo, to razem, nie zamykając wątków na "solowe pomysły", które mogą być odskocznią od projektów wspólnych. 

Może i racja.Wątpię co prawda w te solowe występy a nawet jak to i tak potem będą grane w zespole.Musimy nad tym pomyśleć.

Edytowane przez Tomy

Na tą chwilę głównie pracujemy nad nią.Myślę że dość szybko będą pierwsze egzemplarze.Na maj 99,9%

Bardzo ładnie, to ja staję za wczasu na pierwszy ogień po tego klocka, nie zamawiam jerków zza miedzy, liczę na łowność największego dziecka w ciemno ;)

A może pójść taką drogą jak inni w wędkarskiej branży tzn Batson i Loomis?

Tomy-ego wątek jest jednak 'trochę' większy od Zelldo czyli można by w odpowiednim miejscu (Tomka wątku) wkleić iż od tego momentu zaczęła się współpraca i wszystko było by jasne a tak największy "dorobek" w dziale lurebuilding pozostawić by pikował gdzieś  w niebyt,- dla mnie to smutne i nieuczciwe wobec dotychczasowych wysiłków Tomka, które przecież nie zaczęły się od spotkania Zelldo...

Każdy sukces ma historię a ją dobrze jest szanować i uczyć się z niej ;)

• Like 2

Tomy ja mam takie pytanie gdzie można nabyć te cudeńka , jest jakiś sklep internetowy czy można zamówić bezpośrednio  w twoim  wątku  :)

Hej Maciej pisz do mnie na priv.Strona w przygotowaniu i to trochę zajmie.Może będzie sklep na jerku ale to nie wiem kiedy.

Edytowane przez Tomy