MRTNZ Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Kijki, pamietasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pamiętam.Muszę do Krzyśka zadzwonić.Niue dałeś odpowiedzi,myślałem że nie chcesz z FA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Eeee chyba dałem... Sprawdzę. Ale tak czy inaczej TAK!;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Reszta na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jak ktoś w potrzebie zakupu woblerów proszę pisać na priv.lub mail puma1967@interia.plDuże woblery pisać do Zelldo lub do mnie na priv.Fajny sprzęcior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zamówiona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Szalejesz Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 ARMS to takie marzenie.Nie wiem czy by mnie było stać psychicznie na łowienie patykiem za blisko 4koła.Ryoga shrapnel to już real.Cena umiarkowana jak za taki sprzęt i to też inwestycja w pracownie.Muszę mieć czym rzucać i łowić na te big baity które robimy z Zelldo.No i co nie co z szafy ubyło sprzętu co by się ona zmieściła a zakup mniej "bolał". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Perch minnow 7. Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 ciekawe kiedy bedziesz sprzedawal ta nowa wyciagarke - a jestem przekonany ze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie liczyłbym na to. Zrozumiesz jak zobaczysz naszą płoć [jerk] i twichbaity 20-25cm Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Tomy zlituj się , chociaz pół jerka zapodaj pls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Tomy zlituj się , chociaz pół jerka zapodaj pls Jeszcze chwila Panowie, jeszcze kapkę wytrzymajcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nie liczyłbym na to. Zrozumiesz jak zobaczysz naszą płoć [jerk] i twichbaity 20-25cm mnie ona do szczescia potrzebna nie jest mialem to niedawno w lapie i jak dla mnie to maszyna zdecydowaniie do trolla niz do rzucania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Trolling też będzie grany.Rzucać też się da.Do lżejszych zastosowań mam sporo multików.Pojedziesz ze mną kiedyś na miejscówę,zrozumiesz. Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 mnie ona do szczescia potrzebna nie jest mialem to niedawno w lapie i jak dla mnie to maszyna zdecydowaniie do trolla niz do rzucania Nadgarstki sie mnientkie robia? Tomy- dawaj z tymi ''sporymi'' przynetami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja sobie pakernie zrobiłem.Właśnie zniosłem graty i już mam zakwasy .Do tego kija który będzie budowany to ten multik jest w sam razik .To fakt wymiękłem w 2014r z grubym sprzętem ale jak wszyscy wiedzą zajmowałem się małymi woblerami.Teraz będą głównie duże konstrukcje,tworzone w kooperacji z Zelldo i musi być jerkówka pod LiN BJ i "monster" rod pod shrapnela.Mniejsze woblery będą robione hobbystycznie,dla stałych klientów.Może do jednego sklepu w Polsce i jednego w Szwajcarii.R8BS i R6BS będzie na 100%. Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Obszar do lakierowania.Zamykana kabina do suszenia i zewnętrzny kąt do malowania pistoletem.Od góry będzie jeszcze konkretna ssawa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Od góry będzie jeszcze konkretna ssawa.Psikasz w dól, oddychasz nad, pomiędzy dyszą a stołem jest mniejsza odległość niż dyszą a ssawą u gór. Zrób odbiór syfu od dołu. Jest dużo lepsze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Raptory65 [2015] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dragon Fish 10,5cm 32,5g [jerk] 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tomy bez obrazy marnujesz się skoro tak idealnie odwzorowujesz naturalne ryby (wykonanie bardziej profesjonalne niż ci co oklejajż skórą) to równie dobrze zastąpiłbyś mennicę państwową. Przy odrobinie wprawy nie odróżniliby Twoich od swoich hehe. WOBKI REWELKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 A cenowo taki Dragon Fish jak wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Mam i ja Czekamy na majówkę zobaczymy co te jerki potrafią Czekam z niecierpliwością na dalszy rozwój tematu z jerkami. Może się coś urodzi pomiędzy 10,5-20cm w granicach 50g był bym w pełni szczęścia Pzdr. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi