Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zamówienie mi wpadło na takie bardziej jasne okonki.Zobaczymy jak wyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Może być - to było dobre.Świetne są i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Moze byc - to bardzo skromnie , Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Na następny weekend wstawię coś nowego z gumek.Teraz przez cały tydzień woblery Tomy's Bait & Zelldo Lures. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Teraz przez cały tydzień woblery Tomy's Bait & Zelldo LuresNo maj za pasem a płoci tylko łuske widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Tomek, gumy są kozak! Zrobiłeś już perfekcyjną konstrukcję w postaci Raptora BS, jeszcze dobra guma do tego i temat ogarnięty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Co niektórzy to się nawet śmieją z tego co piszę o R8BS.No nie rozumieją tego jak można zrobić wobler który łowi wszystko.Największy ubaw to mam właśnie z nich.Fakt,faktem wobler nie dla wszystkich.Kołek na to nie połowi. Maćku co do strony.Wszystko wek zostaw tylko R8BS i R6BS.Potem dołożę małe gumy.Mrówy ,nie mrówy,inne małe woblery dla znajomych/kolegów/stałych klientów ale sporo wcześniej trzeba dać znać i to do czasu.Jak już się całkiem ogarnę z gumami a z Zelldo będziemy mieli z 5-6 wypracowanych wzorów,produkcja małych woblerów przejdzie do historii.Teraz jeszcze muszę ciągnąć.Skończyłem pracownie na dole.Teraz przerabiam tą na górze pod kątem silikonów a maszyny tanie nie są.Na mikrofalówce to można zacząć ale to żadna robota,trzeba inwestować.Czuje że to dobry kierunek.Jest odzew z Czechosłowacji,Szwajcarii,Niemiec,Japonii nawet z Polski!!!! eh.... Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Powiedz na kiedy planujesz pokazać płoć na gotowo ?? wszyscy czekają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Pierwsze sztuki z finalnej formy trafią na stół do Tomka w przyszłym tygodniu. Potem oczywiście magiczny proces malowania i lakierowania i seans będzie można zacząć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja tylko zapodam jaki to jest kaliber żeby co niektórych lekko wystudzić . To są korpusy do ćwiczenia malowania,przy nich wisi Raptor 7 dla porównania. Ja już nie mogę się doczekać malowania i żeby wam pokazać jak to można zrobić.Wszystko przetrenowane,myślę że będzie bardzo ok.Równo z dniem ukończenia płoci. otwieramy wspólny wątek a ten wraca do poprzedniej nazwy.Tak uzgodniłem z Zelldo i z moderatorem Milupa.Następnym woblerem będzie najprawdopodobniej szczupak 25cm. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Nowy kolorek Jazgarz 9.To takie ćwiczenia przed barwieniem imitacji uklejki,gumki na Bolenie.Na Jazgarkach też to będzie dobrze działać.Może dołożę jakieś plamki na boku. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ja tylko zapodam jaki to jest kaliber żeby co niektórych lekko wystudzić . To są korpusy do ćwiczenia malowania,przy nich wisi Raptor 7 dla porównania.To chyba jednak ta siódemka co się kręci nie da rady Tomek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Nowy kolorek Jazgarz 9.To takie ćwiczenia przed barwieniem imitacji uklejki,gumki na Bolenie.Na Jazgarkach też to będzie dobrze działać.Może dołożę jakieś plamki na boku. P1280663.JPGP1280664.JPGP1280673.JPGOgon w górę też widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Tak ogon w górę to podstawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Marcinie... chyba nie da rady Tzn dać da, ale elegancji i komfortu nie będzie. Pod takie schaby trzeba specjalistyczną maczugę zbroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Nowy kolorek. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Marcinie... chyba nie da rady Tzn dać da, ale elegancji i komfortu nie będzie. Pod takie schaby trzeba specjalistyczną maczugę zbroić.tak aczkolwiek nie . Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Dokładnie Ty już wiesz, że ja na 7mce będę tę płoć animował. Czas pokaże, czy będzie potrzebny mi kolejny kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Taki.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Widzisz, a nie mówiłem? Mówiłem Dasz radę 3 takie do paczki dorzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 E..co to za nowość.Kolorki tylko inne.Myślałem że chodzi Ci o 100% news.Będą.Zaraz zamawiam materiał na formy.Żaby mi się chce ale dużej , 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 No trochę nagiąłem założenia, ale novum jest novum Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Dzisiaj podmaluje.Montaż oczek.Wstawię i na wszelki wypadek jeszcze paki nie wysyłam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jak nie wysłałeś to 3 z niebieskim dorzuć, coś mi mówi, że może być nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi