Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Co niektórzy to się nawet śmieją z tego co piszę o R8BS.No nie rozumieją tego jak można zrobić wobler który łowi wszystko.Największy ubaw to mam właśnie z nich.Fakt,faktem wobler nie dla wszystkich.Kołek na to nie połowi. :lol:

Maćku co do strony.Wszystko wek zostaw tylko R8BS i R6BS.Potem dołożę małe gumy.Mrówy ,nie mrówy,inne małe woblery dla znajomych/kolegów/stałych klientów ale sporo wcześniej trzeba dać znać i to do czasu.Jak już się całkiem ogarnę z gumami a z Zelldo będziemy mieli z 5-6 wypracowanych wzorów,produkcja małych woblerów przejdzie do historii.Teraz jeszcze muszę ciągnąć.Skończyłem pracownie na dole.Teraz przerabiam tą na górze pod kątem silikonów a maszyny tanie nie są.Na mikrofalówce to można zacząć ale to żadna robota,trzeba inwestować.Czuje że to dobry kierunek.Jest odzew z Czechosłowacji,Szwajcarii,Niemiec,Japonii nawet z Polski!!!! eh....

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Ja tylko zapodam jaki to jest kaliber żeby co niektórych lekko wystudzić  :) . To są korpusy do ćwiczenia malowania,przy nich wisi Raptor 7 dla porównania.

post-46714-0-86717900-1430169742_thumb.jpg

Ja już nie mogę się doczekać malowania i żeby wam pokazać jak to można zrobić.Wszystko przetrenowane,myślę że będzie bardzo ok.

Równo z dniem ukończenia płoci. otwieramy wspólny wątek a ten wraca do poprzedniej nazwy.Tak uzgodniłem z Zelldo i z moderatorem Milupa.

Następnym woblerem będzie najprawdopodobniej szczupak 25cm.

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Nowy kolorek Jazgarz 9.To takie ćwiczenia przed barwieniem imitacji uklejki,gumki na Bolenie.Na Jazgarkach też to będzie dobrze działać.Może dołożę jakieś plamki na boku.

attachicon.gifP1280663.JPGattachicon.gifP1280664.JPGattachicon.gifP1280673.JPG

Ogon w górę też widzę?