Mateush Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Na koniec maja będzie.2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Niestety, nie da się zrobić tego ani szybko ani łatwo. Samo modelowanie w praktyce trwa dłużej niż rzeźbienie wszystkiego od zera. A będzie to model na lata, więc czasu nie można skąpić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Macie moze jakąś stronkę?Albo jakiś zebrane w całość (pdf czy cuś) Wasze przynęty?I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Będzie stronaTomy'sBait & Zelldo Lures1.Duże woblery i duże gumyi stronaTomy Soft Bait albo coś w tym stylu. przebudowana1.Małe gumy Edytowane 5 Maja 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Żeby nie było że nic nie robimy z Płocią Kolejno będzie wszystko imitacje szczupaków,sandaczy,okoni ale żeby to było dopięte na ostatni guzik to musi niestety trwać.Doszły nam też bardzo ciekawe zlecenia na woblery głowatka/tajmien.Jednym słowem jest co robić Edytowane 5 Maja 2015 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Żeby nie było że nic nie robimy z Płocią P1290041.JPGW takim razie 1 szt zaklepuje dla siebie , żeby nie było , że tylko spamuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Żeby nie było że nic nie robimy z Płocią P1290041.JPG Kolejno będzie wszystko imitacje szczupaków,sandaczy,okoni ale żeby to było dopięte na ostatni guzik to musi niestety trwać.Doszły nam też bardzo ciekawe zlecenia na woblery głowatka/tajmien.Jednym słowem jest co robić Teraz to nie mam pytań :-D będzie grubooo :-D Widać że warto czekać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 No taki kierunek obraliśmy z Zelldo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 słuszna droga , noto czekam bedzie pewnie na co popatrzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Gumy (jazgarz 9 cm i okoń 9 cm) czaderskie. Mięciusie Patrzę na nie, one na mnie i... mam wyrzuty sumienia, że nie wpuściłem ich do wody :lol: W przyszłym tygodniu testy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Podobno szczupaki je mocno masakrują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Ten niebieski grzbiet właśnie pod te masakratory zamówiłem. Mam ich 6 sztuk, więc... niechaj gryzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) a pewnie Cierniki ok.4cm Edytowane 6 Maja 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Małe stadko gotowe.Parę jedzie na testy do Holandii Edytowane 6 Maja 2015 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Idź w cholerę, znowu mi się odechciało Genialnie Ci wyszły kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Ruffe 105 i nowy deisign Galaxy Parrot 105.Klejenie oczek.Do tygodnia gotowe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Nie wytrzymał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Są śliczne. Brak mi słów szczególnie dla tych w galaktycznym designie. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Wytrzymał.wytrzymał.Fotki z bliska to jest niezła jazda.Na tych nie widać prawie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Jerkbaita przeglądam w 90% na telefonie. Kliknąłem na zdjęcie, powiększyłem i włala Na prawdę poleciałeś z nimi na maxa. Wszystko to robisz aero czy spreyami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Małe stadko gotowe.Parę jedzie na testy do Holandii P1290060.JPGP1290066.JPGP1290063.JPGPiękne,takie lubie..jak żywe..tylko te oczy zmienisz i pozamiatane w temacie desing gum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Niedługo sporo mniejszy Jazgarzyk o dość wyraźnej pracy.Potem będę coś kombinował z gumowym raczkiem pręgowanym na pasiaki. Raptor8BS i Raptor6BS w mocno realistycznym designie.Pierwsze kolorki.Dostępne będą tylko u Mnie na stronie w ilościach dość ograniczonych.Następnie będziemy coś kombinować z Zelldo na Rapy żeby nie wypaść z tego tematu.Będzie to wobler imitujący ukleję do złudzenia podobny do żywej ryby. Edytowane 6 Maja 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Mniejsze jazgarki/okonki/płoteczki/uklejeczki to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Pocztowy tak będę nazywał te które łowię w drodze do ww. urzędu.Zaraz po wysyłkach jadę nad wodę ok.5 minut drogi.Oklepana miejscówka to nie ma co się chować z fotkami.Ludzi jednak coraz mniej.Bum ustaje.Jest to pozornie proste miejsce.Woda dość wysoka wymiotła "konkurencję" i był całkowity luzik. Przynęta Raptor8BS w kolorze miodowym.Nie żebym tak się uparł na ten kolor ale tylko ten jeden wobler boleniowy posiadam. rozbójnik. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Tomku Jazgarze 9tki wymiatają!Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi