DelTor0 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Czym wypychasz te martwe okonie ? Pewnie trocinami, ewentualnie jakas wata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Cierników narazie nie robię,bo to małe i mi się nie chce.Okonie zbroje na jigach. Kurde, szkoda Bo te dwa cierniki co mam to łowią całkiem fajnie, okonie je zagryzają, szczupaki w sumie też. Może kiedy jeszcze trafie na jaką partie Edytowane 10 Czerwca 2015 przez M4TYY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 To trzeba fotki robić i słać co ryby zagryzają wtedy może mi się będzie chciało to robić.Perch8 wciągają to robię,Jazgarze9 wciągają to też robię.Fotki będą na mojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Niestety u mnie rozmiarowo rybki średniawka także tego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Niedługo parę będzie.Tylko w kolorach uklejki. Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Panic spinnermana ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Niedługo parę będzie.Tylko w kolorach uklejki.P1120976.JPG A jak wagowo wygladaja te wobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Panic spinnermana Może na podobnym korpusie.Tyle że ja to robiłem już w 2013r a Megabass jeszcze wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Panic spinnermana To chyba odlew Visiona Megabassa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Coś gotowego by pasowało wstawić. .Leviathan11.P1130946.JPGP1130948.JPGP1130955.JPGP1130950.JPGP1130952.JPGP1130949.JPGP1130959.JPGP1130958.JPGP1130965.JPGO proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) A jak wagowo wygladaja te wobki?Ok.30g tego nie będzie dużo.Na własne potrzeby.Nie mam czasu za bardzo na boleniówki. Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Softbait Ukleja8. Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Niestety u mnie rozmiarowo rybki średniawka także tego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Właśnie odebrałem paczuszkę - frajda jest Dziękuję Tomku. W sobotę lecimy z MRTNZem testować te cudeńka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Właśnie odebrałem paczuszkę - frajda jest Dziękuję Tomku. W sobotę lecimy z MRTNZem testować te cudeńka.Fajno.Ja nawinąłem linkę na T3Air.Już wróciłem z rybek.Co do plećki.TO JEST TO!!! Dzisiaj oparłem się na wzdręgi.Zaraz wstawię małą foto relację Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Spokojnie masz na dwa nawoje ze szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dzisiaj złote rybki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Gumy doszły i wyglądają kozacko. Teraz muszą je zweryfikować rybki. Dzięki Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Gumy doszły i wyglądają kozacko. Teraz muszą je zweryfikować rybki. Dzięki Tomku. Ja ruszam niedługo na Bolenie ale zmieniam rewiry łowieckie.Wisłę odpuszczam bop syf totalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja ruszam niedługo na Bolenie ale zmieniam rewiry łowieckie.Wisłę odpuszczam bop syf totalny.Tomek Ty chyba syfu nie widziales... wpadnij do mnie to Ci pokaze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Tomek Ty chyba syfu nie widziales... wpadnij do mnie to Ci pokaze...Jak u Ciebie jest gorzej to już nie mam pytań.Co chwile jakimś syfem raczą moją Wisłę i jeszcze piszą że ktoś!,ktoś struł.Przecież wiadomo kto,tylko kasa idzie pod stołem i głupków tną.Teraz Wisła u mnie wygląda jak szambo.Jakby mnie to rajcowało to bym dorywczo pracował jako kanalarz a nie robił woblery. Tttttfuuuu! Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Slabo to wyglada. Wpadnij na temat warszawska Wisla, tam masz tez ladne zdjecia;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Krowy doszły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jednak shrapnel będzie obsługiwał obie.Bardzo dobrze leży w ręce jak na tą moc konstrukcji.Według niektórych jest to wielki multiki.Otóż guzik prawda.Jak ktoś sobie radzi z Ryogą 2020 to bez problemu da radę z tym multikiem.Co ważne nie zabraknie na nim linki w wypadku brania konkretnej ryby a ja już parę razy tak miałem i nie jest to fajne uczucie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Tomy, do każdej swojej przynęty masz osobną wędkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi