Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Cierników narazie nie robię,bo to małe i mi się nie chce.Okonie zbroje na jigach.

Kurde, szkoda  :lol: Bo te dwa cierniki co mam to łowią całkiem fajnie, okonie  je zagryzają, szczupaki w sumie też. Może kiedy jeszcze trafie na jaką partie   B)

Edytowane przez M4TYY

Właśnie odebrałem paczuszkę - frajda jest ^_^ Dziękuję Tomku. W sobotę lecimy z MRTNZem testować te cudeńka.

Fajno.Ja nawinąłem linkę na T3Air.Już wróciłem z rybek.Co do plećki.TO JEST TO!!! 

Dzisiaj oparłem się na wzdręgi.Zaraz wstawię małą foto relację :)

post-46714-0-48166100-1434038508_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

Tomek Ty chyba syfu nie widziales... wpadnij do mnie to Ci pokaze...

Jak u Ciebie jest gorzej to już nie mam pytań.Co chwile jakimś syfem raczą moją Wisłę i jeszcze piszą że ktoś!,ktoś struł.Przecież wiadomo kto,tylko kasa idzie pod stołem i głupków tną.Teraz Wisła u mnie wygląda jak szambo.Jakby mnie to rajcowało to bym dorywczo pracował jako kanalarz a nie robił woblery. Tttttfuuuu!

post-46714-0-08405700-1434046075_thumb.jpgpost-46714-0-99281300-1434046088_thumb.jpgpost-46714-0-83355800-1434046115_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Jednak shrapnel będzie obsługiwał obie.Bardzo dobrze leży w ręce jak na tą moc konstrukcji.Według niektórych jest to wielki multiki.Otóż guzik prawda.Jak ktoś sobie radzi z Ryogą 2020 to bez problemu da radę z tym multikiem.Co ważne nie zabraknie na nim linki w wypadku brania konkretnej ryby a ja już parę razy tak miałem i nie jest to fajne uczucie.

post-46714-0-32443200-1434107612_thumb.jpg

• Like 2