Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Przed tym są jeszcze dwie konstrukcje.ale to jak będą gotowe wstawimy.Esox to taki wobler zamykający ofertę.Zajmie sporo czasu ale efekt będzie lepiej niż bardzo dobry.Malowanie już przetrenowałem.Teraz Mistrz Zelldo zajmie się całą konstrukcją która musi poczekać na swoją kolej.Może i trochę schodzi ale jak zobaczycie następne jerki będziecie wiedzieć dlaczego.  

Dzisiaj testy Shrapnella w różnych zestawieniach.Podstawa przy tym multiku to gruba linka.Żadne tam pajęczaki JDM 40lb.Przy grubej lince ciśnie pięknie,nawet małymi przynętami.Małymi jak na ten kaliber sprzętu.Przy dużych konstrukcjach można szarpać,zwijać i tak jak by nic nie było na końcu.Mega moc.Teraz już jestem happy ale jak rzucałem cienką linką to mnie mało szlag nie trafił.Z tego co piszą multik przeznaczony na snakeheady czyli małe przynęty  i mocne ryby.Zgadza się pod warunkiem nawinięcia odpowiedniej plecionki.

post-46714-0-75911200-1435581664_thumb.jpgpost-46714-0-77460200-1435581672_thumb.jpg

Dobre kolory. Militarnie - specopsowo :D

Może pullbaita byście spsocili? Nie bardzo widzę celowość w robieniu glidera z takiej torpedy ;) Plus, taki rodzaj pracy bardziej odpowiada poruszaniu się szczupaka. No i pullbaita jeszcze nie macie w swojej ofercie.

• Like 1

Dobre kolory. Militarnie - specopsowo :D

Może pullbaita byście spsocili? Nie bardzo widzę celowość w robieniu glidera z takiej torpedy ;) Plus, taki rodzaj pracy bardziej odpowiada poruszaniu się szczupaka. No i pullbaita jeszcze nie macie w swojej ofercie.

No pewnie będzie pullbait.Niedługo ruszam na zapomniane wody z tymi armatami.Może się coś trafi godnego.