Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Na ciernika się pokusił gumowego  :P, niby mała przynęta a szczupaki walą przynajmniej u mnie jak głupie... No i po co komu podbierak.. hehe.. Od dnia dzisiejszego na stałe w bagażniku podbierak...  :angry:

niezły horror przy końcowym holu  ;)))

• Like 1

:lol:  :lol: Takiego typu "horrory" już wyeliminowałem w prosty i przede wszystkim skuteczny sposób : podbierak  :P. Mam już nagrany jeden materiał nawet jak używam wcześniej wspomnianego przedmiotu  :lol: I żadnych "biiip" już nie ma  B) i nie będzie... chyba

Edytowane przez MATIG

Tommy,

Sorry, że się wtracam, ale moze pomysleli byście o " szkierowym śledziu" na przyszły sezon w Szwecji? Tak okolo 12-15 cm. I w granicach 40-60 g. Sądzę, że cieszyl by sie duzym powodzeniem, a i docelowa grupa odbiorców na odpowiednim poziomie...

pozdrawiam,

Gadda

Coś takiego robiłem.Taka modyfikacja klenia na uklejkę.Ma 12cm waga ok.40g ale można wpakować do 50g.Miałem na to strzały boleni ale wszystko chybione.Fakt że się specjalnie do testów nie przykładałem,byłem z tym może 3razy nad wodą.Jednego na kanale porwał mi wąsaty plećka 37lb varivasa strzeliła przy braniu.No ale jak się dokręca w daiwa shrapnell hamulec na beton to tak jest..Linka już wymieniona na stosownej mocy.Praca przy ściąganiu V z migotaniem poosiowym.Nie jest to jerk!Choć przy podbiciu coś tam pewnie robi.Na tym słabo widać fakturę łusek ale to nie problem je wyciągnąć.

post-46714-0-09531400-1436012097_thumb.jpgpost-46714-0-73904200-1436012103_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Ale mi przypiekło!Chyba 50 stopni na zewnątrz.Roach przetestowane.Jedna odpadła ale tak czułem .

attachicon.gifP1300852.JPGattachicon.gifP1300847.JPGattachicon.gifP1300831.JPGattachicon.gifP1300843.JPG

No , no i jak ja mam być zdrowy, nie dość że słońce piecze w łepetynę a na działkę jechać trzeba by wieczorem wszystko popodlewać, ryby bo nie biorą za gorąco to jeszcze weźmiesz pokażesz zarąbiste płocie tylko k...a żadna nie ma steru.

Carlavan spróbuje nagrać film jak to pracuje bez steru.Mało konstrukcji BS ma tak agresywną pracę.Tym nie trzeba jerkować.Wystarczy ściągać równym tempem.Od czasu do czasu można podbić i zrobić przerwę na opad ale niekoniecznie. 

Szykuje się u mnie wyprzedaż ciężkich sprzętów.Wisła struta może i coś tam pływa ale wąchanie gnojówki jak dla mnie nie należy do przyjemności i nie po to chodzę na ryby.Jak by ktoś był chętny są dwie X-Zogi 7kg i 12kg oraz Daiwa Shrapnel do łyknięcia w dobrych pieniądzach.

Edytowane przez Tomy