Dienekes Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Są na rynku gotowe haki typu stand up. Np Savage Gear robi takie do swoich raczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Łe tam wkoło te gumy i gumy a łamanych płotek niet. Ja tam cierpliwy to czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Parę testowych odlałem.Nie wytrzymałem .Raczek5-mały SoftBait na okonie.Niedługo 2 kolorowe.Tym czasem nie są przeznaczone na sprzedaż.Gumy szefa wątku P1310388.JPGP1310389.JPGP1310386.JPGA myslales nad jakims swoim zbrojeniem tego ? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Żeby klaskało ogonem przy podbiciu to tylko tak.Główka docelowo będzie częściowo zalana.Na fotce na szybko przekłuty ale działa bardzo dobrze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Łe tam wkoło te gumy i gumy a łamanych płotek niet. Ja tam cierpliwy to czekam. O łamanej to możesz zapomnieć ale woblery ze sterem będą.Wszelkie sugestie co do pracy do Zelldo.Mocha broszka to odbitka,korpus i malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Tomku jak ta ze sterem będzie pracowała jak ta bez steru tylko ciut agresywniej to ja nic więcej nie oczekuję. Szkoda że czerwonych płetw nie malujesz na tych płoteczkach. Takich żywo czerwonych jak obraz w tle raczka. No i fajnie by było jak by dupka gdzie wychodzi drut też była czerwona. Szczupaki w moich stronach w takie wobki walą jak spragniony na pustyni do studni w oazie., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 No i fajnie by było jak by dupka gdzie wychodzi drut też była czerwona.Przemo to ma być płoć czy pawian. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Płoć z dupą pawiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Płoć z dupą pawiana.???? Edytowane 30 Lipca 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) ...i po testach.Największy pod 40cm na to co widać Ryba trzymana nad powierzchnią wody,jakby czasem . Edytowane 30 Lipca 2015 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Wydaje mi się że w malowaniu raka trzeba dążyć do barw które on ma zaraz po wylince , gdy jest miękki.Takie miękkie raczki to niezła okazja dla drapieżników.Miałem kiedyś w akwarium raka i trzymałem go razem z rybami.Nic się nie działo długi czas do czasu wylinki.I została tylko wylinka , po raku ani śladu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Trafna uwaga - taki rak to przysmak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Pręgowany po wylince jest podobny jak przed tylko chyba bardziej transparentny.Na twarde też biorą bo na pręgowane kiedyś łowiliśmy no i okonie po złowieniu często rzygają twardymi raczkami..Kolory będą różne.Guma na użytek własny na tą chwilę. Edytowane 30 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Tomy ja Cię nie podpuszczam ale może jakiś Duck Jerk by się przydał bo jak widać zasysają Ewentualnie jakiś smużak lekko tylko odbiegający rozmiarem od normy Edytowane 30 Lipca 2015 przez Maciek25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Taką sztuczną kaczkę to sobie możesz kupić w ogrodniczym tam gdzie mają asortyment do sadzawki. Edytowane 30 Lipca 2015 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Taką sztuczną kaczkę to sobie możesz kupić w ogrodniczym tam gdzie mają asortyment do sadzawki. P1310438.JPGPsikany Aero czy jeszcze nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Nie.To jest pędzelek i inne farby wnikające.Te co przyszły kryją i są super do malowania płetw + drobne akcenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Panowie.X-Zogi czekają.Uzbrojenie Fuji SiC.Stan-NOWE-ceny w dół o 3stówki na patyku.Moja droga wędkarska poszła w stronę okoni i potrzeba trochę kasy na silnik i echo.http://jerkbait.pl/topic/60656-s-w%C4%99dki-castingowe-x-zoga-taka-g66-7kg-i-x-zoga-taka-g75-nowe/#entry1707908 Obniżka cen do końca weekendu. Edytowane 30 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 .Moja droga wędkarska poszła w stronę okoni i potrzeba trochę kasy na silnik i echo. Witamy w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Witamy w klubie Czekam na jakieś ciepło.Trzeba ponurkować i zlokalizować kabany na tych żwirowniach.Jednego pasiaka nie utrzymałem na kiju.Pierdyknął na raczka aż w dolniku zatrzeszczało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Jutro rano na OKONIE We wtorek przyjdzie patyczek do wglądu czy się nada na te większe bo Stingray nie wyrabia Edytowane 31 Lipca 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zbrojenie Ciernika . Praca kosmos na tym patenciku .Kulki można zakładać o różnej gramaturze. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Raczki nowe kolory.Prze obróbką i malowaniem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Jutro rano testy nowego zestawu na pasiaki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi