CLAUDIO Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Na wyprawie chlopaki troche polowili na trola!I to calkiem przyzwoite ryby!Pozdro i dzieki za pamiec <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Na wyprawie chlopaki troche polowili na trola!I to calkiem przyzwoite ryby!Pozdro i dzieki za pamiec <_< Na trolla ale czym łowili Leviathanami czy innymi przynętami?Fish28 nad wodą na pewno się spotkamy bo czasem łowię w Twoich rejonach.Ty nową rybną miejscówkę a na mojej głowie będą woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Powiem że taki układ by mi pasował tylko będzie chyba problem z tą moją rybną miejscówką A tak w ogóle skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 zlokalizuje się.Wobki będą choć w 2012 mam budowę pawilonu pod wynajem na głowie więc ilości większych nie przewiduję.Fotki w wątku pauza.Nie miałoby sensu w kółko tego samego wstawiać a nowości nie będzie.Zostają same sprawdzone wzorki a te jak wyglądają wszyscy już wiedzą.Zbiorczo jeszcze zrobię fotkę poszczególnych modeli i wstawię za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hmmkot Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 ..... superaśne stadka - malowanie ekstra. Podobają mi się detale oraz przejścia tonalne. mam pytanie czysto techniczne - jaką grubość i wysokość mają ZanderkifloateryX-T.BaitX-T.Bait-Landryna-3,8cmRaptory7 bo wyglądają na strasznie chude i wygłodzone <_< na oko mi w tych szprotkach wychodzi grubość 1cm, a wysokość 1,5cm zgadza się w drobinach 3,x cm to 1cm x 10cm zgadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Raptor 7cm,6cm i 5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ale ławiczka,rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Nowy wzorek bezsterowca 6cm waga 8g.Praca typu żyje własnym życiem,ciekawa i bardzo różnorodna.Byle do Maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Usytuowanie oczka sugeruje wibracje podczas ściągania i szaleństwo w czasie szarpania? Zapowiada się ciekawy maj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Woblery Raptor 5-sieczka tyle że z pracą pod Klenia i Jazia.Długość 4,8cm waga 6g.Co do malowania przewiduje do nich brokat plus parę detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 attention please .Wobler Boleniowy WISŁA#11.Długość 11cm waga zamknie się w 20g.Praca drobna.Przewidziane uzbrojenie Owner 4{dolna} i 6{tylna} Stbcx.Bardzo trwała maszynka-drut 1mm poliwęglan 2mm.Nowy wzorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam, Jaka jest szerokość oraz wysokość woblera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam, Jaka jest szerokość oraz wysokość woblera? około 20/12mmJeszcze nowy Kleniowo Jazikowy 2kotwiczkowy.X-T.bait 5cm 8gram.Bardzo dobra lotność i mocno kopie na kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam A bedą dostępne dla forumowiczów???Jeśli tak to w jakiej cenie???Tak się dopytuję,z myślą pod okonia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 attention please .Wobler Boleniowy WISŁA#11.Długość 11cm waga zamknie się w 20g.Praca drobna.Przewidziane uzbrojenie Owner 4{dolna} i 6{tylna} Stbcx.Bardzo trwała maszynka-drut 1mm poliwęglan 2mm.Nowy wzorek. Ojj ten jest bardzo bardzo <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dobre ale wymagają mocnego patola do skutecznego poprowadzenia.Raptor 5 kleniowo,jaziowy i X-T.Bait 5cm ok.8g 2kotwiczkowy o mocnej pracy i bardzo dobrej lotności-konstrukcja tonąca ale przewiduje jeszcze lżejszego floatera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 niesamowite sa te XTbaity.... no i ta kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Raptory 6cm 7g i Raptory 5cm 6g.Na gotowo i po testach pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Tomek mam głupie pytanie. Jakie ty kotwy 'seryjnie' podczepiasz do raptorków? To są gamaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Tomek mam głupie pytanie. Jakie ty kotwy 'seryjnie' podczepiasz do raptorków? To są gamaki?To są niskobudżetowe kotwiczki ale są ok.Na życzenie zbroję w Ownery Stbcx.Sam łowię na te tańsze które zapinam,nie miałem niespodzianek a na plećce 15lb jest szansa je rozgiąć na zaczepie i uwolnić wobka,choć nie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Leviathan12-12cm 26g.Wobler Boleniowy,konstrukcja ma na koncie-Bolenie,Szczupaki,Sandacze i Hiszpańskie Brzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Leviathan9-9cm 19g.Wobler Boleniowy ale skusił również parę Klonków 60+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Leviathan9-9cm 19g.Wobler Boleniowy ale skusił również parę Klonków 60+. W Polsce złowiono te klenie 60+??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Tak a i mi się udało 65+ zaliczyć na tą konstrukcję jeszcze pod nazwą Sauron . http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=22729&am p;start=20& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Tomy, 6 i pół dychy to juz kleniozaur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi