Lars Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 To kiedy można składać zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 To kiedy można składać zamówienie? Już można.Gwarantuje brania.Dzisiaj było trochę chłopaków z twisterami,kopytrami i marnie to wypadło przy okonkach .Cena 8zł/szt.Trzy rozmiary.Praca-z góry to wygląda jak żywy okonek,merda ogonkiem i trzesie całym korpusem,w opadzie lusterkuje jak wobler.Branie są w opadzie,przy podbiciu w trakcie ściągania.Zbrojenie:główka 3-4g hak do mniejszych 1 do większych 1/0.Ciężar główki podałem taki jak mi najbardziej pasuje na łowisku ok.9metrów.Przy czułym kiju pracę przy ściąganiu odczuwamy jako lekkie mrowienie na blanku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Tomy idzie priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Ok.Odlewam przez weekend.Potem sprawy priorytetowe Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) No mniej więcej tak to będzie wyglądało w wersji handlowej. Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 No to i ja się pisze na cztery sztuki tych okonków , priv. PS: Cierniki tak samo w opadzie lusterkują tylko trzeba lekkiej główki najlepiej 2 g, chyba że wolą szybszy opad, to 3-4 g. Ostatnio właśnie połapałem trochę na ciernika na główce 2g, wszystko z opadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bymes Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Testowałem wczoraj Percha Od autora wątku - dawno takie zabawy nie było w godzinę 3 szczupaczki 50-55-70 cm i 2 konkretniejsze niestety spadły w niedzielę mam nadzieję dalsze testy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Testowałem wczoraj Percha Od autora wątku - dawno takie zabawy nie było w godzinę 3 szczupaczki 50-55-70 cm i 2 konkretniejsze niestety spadły w niedzielę mam nadzieję dalsze testy ...To już dobre efekty.U mnie dalej sieczka.Robię fotki wszystkim bo będę malował jerki [okonie] i to się przydaje,zwłaszcza ułożenie pasków.Dobrze że na mnie trafiły bo by były na patelni.Miejscowym nie sprzedaje gum bo beretują od 18cm a takich to na Percha4,5 można setkę wyciągnąć w godzinę max.dwie.Na typowe przynęty sporadycznie reagują. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Trochę poważniejsze zabawki.druga maszyna na pokładzie+linka 80kg. ...i taki klamot. Jeszcze echosonda,silnik i sprzęt do sumowego wertykala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Masz lodówkę w pokoju? Szacun. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Masz lodówkę w pokoju? Szacun. :) Tam gumy i woblery trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Masz lodówkę w pokoju? Szacun. :) A Ty myślisz że lodówka tylko w kuchni być może, to już stereotyp no i trzeba daleko po browara maszerować jak druga połówka podać nie chce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Właśnie... toż szacun napisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Heh,być może to zwykły salon z aneksem kuchennym............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Bingo.Tofik rozwiązał to jakże frapujące zjawisko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Przed końcową obróbką cieplną. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Dawaj gotowce :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Dzisiaj odpoczywałem.No powiedzmy bo łapy bolą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Mam nadzieję że karpiki i inne rybki spokojnego żeru to tylko taka odskocznia od codziennej pracy i nie porzucisz swojej pasji i równocześnie pracy bo chłopaki nie będą mieć na co łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Trochę poważniejsze zabawki.druga maszyna na pokładzie+linka 80kg. P1310951.JPGP1310952.JPG ...i taki klamot. P1310976.JPGP1310977.JPG Jeszcze echosonda,silnik i sprzęt do sumowego wertykala.no i kolega ''wsiąkł'' już w sumki na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Mam nadzieję że karpiki i inne rybki spokojnego żeru to tylko taka odskocznia od codziennej pracy i nie porzucisz swojej pasji i równocześnie pracy bo chłopaki nie będą mieć na co łowić Broń Boże!!!Karpie to odskocznia.Sumy ryba nr 1 .Przyszły sezon będzie taki na serio.Teraz rozbiegówka.Gumy na suma już w głowie.Stacjonarka będzie w miejscach gdzie nie da się ich łowić inaczej ale nie będzie to łowienie na żywca.Mam już parę holi za sobą i po tym nie za bardzo mi się chcę chodzić za okoniami,bolkami,jaziami itd.Nie ma to jak jechać na butach za rybą.Przynęty będą.Nigdy nie rzucę lurebuildingu. Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 no i kolega ''wsiąkł'' już w sumki na całego Karolu totalnie i bez reszty.Przez zimę silnik,echosonda i parę wędek+kołowrotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez Tomy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Tomy's Baits & Zelldo Lures [Perch 15cm 65g.] Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez Tomy 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Poezja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi