Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

To kiedy można składać zamówienie?  ;)  :D

Już można.Gwarantuje brania.Dzisiaj było trochę chłopaków z twisterami,kopytrami i marnie to wypadło przy okonkach :) .Cena 8zł/szt.Trzy rozmiary.Praca-z góry to wygląda jak żywy okonek,merda ogonkiem i trzesie całym korpusem,w opadzie lusterkuje jak wobler.Branie są w opadzie,przy podbiciu w trakcie ściągania.Zbrojenie:główka 3-4g hak do mniejszych 1 do większych 1/0.Ciężar główki podałem taki jak mi najbardziej pasuje na łowisku ok.9metrów.Przy czułym kiju pracę przy ściąganiu odczuwamy jako lekkie mrowienie na blanku.

• Like 1

Testowałem wczoraj Percha Od autora wątku - dawno takie zabawy nie było

w godzinę 3 szczupaczki 50-55-70 cm i 2 konkretniejsze niestety spadły

w niedzielę mam nadzieję dalsze testy ...

To już dobre efekty.U mnie dalej sieczka.Robię fotki wszystkim bo będę malował jerki [okonie] i to się przydaje,zwłaszcza ułożenie pasków.Dobrze że na mnie trafiły bo by były na patelni.Miejscowym nie sprzedaje gum bo beretują od 18cm a takich to na Percha4,5 można setkę wyciągnąć w godzinę max.dwie.Na typowe przynęty sporadycznie reagują.

post-46714-0-77262200-1440225090_thumb.jpg

• Like 4

Trochę poważniejsze zabawki.druga maszyna na pokładzie+linka 80kg.

attachicon.gifP1310951.JPGattachicon.gifP1310952.JPG

...i taki klamot.

attachicon.gifP1310976.JPGattachicon.gifP1310977.JPG

Jeszcze echosonda,silnik i sprzęt do sumowego wertykala.

no i kolega ''wsiąkł'' już w sumki na całego  :lol:  :lol:  :lol:  ;)

Mam nadzieję że karpiki i inne rybki spokojnego żeru to tylko taka odskocznia od codziennej pracy i nie porzucisz swojej pasji i równocześnie pracy bo chłopaki nie będą mieć na co łowić :)

Broń Boże!!!Karpie to odskocznia.Sumy ryba nr 1 .Przyszły sezon będzie taki na serio.Teraz rozbiegówka.Gumy na suma już w głowie.Stacjonarka  będzie w miejscach gdzie nie da się ich łowić inaczej ale nie będzie to łowienie na żywca.Mam już parę holi za sobą i po tym nie za bardzo mi się chcę chodzić za okoniami,bolkami,jaziami itd.

Nie ma to jak jechać na butach za rybą.Przynęty będą.Nigdy nie rzucę lurebuildingu.

Edytowane przez Tomy
  • Like 2