Tomy Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Kobyla nie przeszkadza, zastosowanie dla niej mam, byle tylko lotna byla i nie tonela jak kamien To moge wziasc po dwie sztuki 11/9/7 i sam sobie zobacze ktora najlepiej bedzie mi robic 11stka waży 24g ale megalotności nie ma.Dość płaski kształt ale te 40metrów z casta bez problemu.Jak zostawisz tonie jak prowadzisz ma tendencję do pracy przy powierzchni-bez wykładania na bok nawet pod prąd.Dzisiaj ściągałem przy opasce,przytrzymywałem w nurcie i przy takim postoju jak nie pierdzialnie.Przy odpowiednim tempie wszystkie modele robią ryjek wężykowaty ślad na wodzie.Co jest dla mnie ważne bo lubię wężyki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Jak można dopiszę się do listy na OKLEJKĘ 2 x 9cm i 2 x 7cm gdy będą dostępne . Edytowane 22 Września 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ok.No już niedługo moje pudło boleniowe bedzie pękało w szwach ! Jeszcze 90tkę pierdykne w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 To takiego będziesz miał sterowca. IMG_20150922_120453.jpg jak widzę zostało tylko malowanie to już niedługo powinna być. Czekam zatem na gotowego wobka bo już mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Pierwsza Ukleja9 w wersji SoftBait odlana.Wersja dedykowana Boleniom. Edytowane 23 Września 2015 przez Tomy 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Tomy a są w planach takie małe gumy o długości +/- 30cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Jaz zapłacisz stówkę za takiego gumowca to nie ma sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 To ja bym może proponował mniejszą 9tkę bo ta to jest naprawdę kobyła.Nie wierzyłem w tego mastodonta do tego stopnia że przy pierwszym braniu o mało megabaska nie straciłem .Rozmiarówka będzie taka:11cm/9cm/7cmTomek ja też poproszę 2 sztuki 7cm i 2 sztuki 9cm jak będą już dostępne. (prosiłbym o kontakt na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Pierwsza Ukleja9 w wersji SoftBait odlana.Wersja dedykowana Boleniom. P1320692.JPGP1320693.JPGZajebista na okonia Czy można 10szt zamówić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Na Okonia to może i będzie działać ale boleniówka z niej chyba marna.Byłem na testach połowiłem 6sztuk w tym jeden do fotki ale wszystko na Raptor6BS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Niezawodny Raptor6BS.Kilka ryb w tym jeden do fotki ze mną a największego nie chciało mi się dźwigać . Edytowane 23 Września 2015 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Gumy dotarły , wygląd i jakość wykonania powalająca , jutro testy . Dzięki i pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Masz rację Tomek BS6 niezawodna wyczekana rapka i branie na wodzie do kolan widok niesamowity:)fotka słaba ale bolek wrócił w dobrej kondycji do wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Tomy jeśli Raptory niezawdone to może przywrócić je do produkcji? Gratki łowcom i twórcy Edytowane 23 Września 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Może to i dobry pomysł.Po za tym jest to przynęta z którą każdy sobie da radę.No i jest paru fachowców którzy potrafią na te woblery łowić każdygatunek. Edytowane 24 Września 2015 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ja się pisze na 2 raptory 6BS jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Tomku, piękne! Ryby są najlepszą reklamą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 No i właśnie temu mają wrócić do produkcji. Nie łowię na te woblery ale lubie oglądać zdjęcia rybek które je zajadły :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Ukleja9. Edytowane 24 Września 2015 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Tomku, piękne! Ryby są najlepszą reklamą.Tak.Myślałem że uwolnie się trochę od Boleni ale ta ryba jest tak mocno w mojej głowie że nie ma takiej opcji.Pozwiedzałem ostatnio moją Wisłę i miejscówek jest sporo ale trzeba pojazd odpowiedni zakupić.Takiego trampkarza sobie upatrzyłem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jeszcze tylko jakieś barwy maskujące co by Cię mięsiarstwo nie namierzyło i pojechał Co ja bym dał za taki pojazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 $_86.JPGNiezły quadzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Opony wystają poza błotniki... chyba nie ma szans na dopuszczenie do ruchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Niezły quadzik Tak ale radzi sobie w terenie lepiej niż zmoty jeepa i land rovera razem wzięte.Kolega mnie tym przewiózł po wiślanych bezdrożach i powiem szczerze,momentami miałem cykora Auto ma nieprawdopodobne możliwości. Opony wystają poza błotniki... chyba nie ma szans na dopuszczenie do ruchu... Adam żyjemy w takim kraju że niektóre rzeczy da się spokojnie przeskoczyć.Trampki będą ciut mniejsze.Nie wybieram się tym na księżyc tylko nad Wisłę,gdzie trzeba dojechać jednak asfaltem,a na tych "kostkach" to tego nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Jeszcze tylko jakieś barwy maskujące co by Cię mięsiarstwo nie namierzyło i pojechał Co ja bym dał za taki pojazd.......u mnie to też nie jest ot tak pstryk i kupuje.To jednak trochę hajsu potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi