Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Karol to zobaczysz następce Leviathana Snake10 i drugi wobek.Dancer na zmierzch i noc.Ten drugi to już takie harce odwala że szok.Wyjścia były do korpusu bez malowania :)

Jak dobrze pójdzie będą takie zestawy boleniowe do zakupienia:

1.Dancer 8-top water

2.Snake 10-top water na którego są brania również przy wolnym prowadzeniu wzdłuż opasek.

3.Raptor9BS-imitacja uklejki z pracą poosiową+V

4.Raptor9-imitacja uklejki lekko modyfikowany kształt,wobler ze sterem-akcja "padaczka" bardzo stabilny ale poddający się nurtowi.

Wszystkie wzory są obłowione i dały ryby.Formy schną.Odlewanie w tym tygodniu.

Ponadto ZZ"Rap85 WTD-lekko przebudowana,Raptor8BS,Raptor6BS to będzie a w sumie już jest dostępne.

Plany-cała rodzina woblerów.Snake.Docelowo Snake10,Snake8,Snake7.

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

heheheh

a miało nie być już więcej wobków boleniowych ;)

Od Boleni nie da się uciec.Jak mi Wisłę spaskudzą na przyszły rok to będę jeździł gdzie indziej.Teraz po licznych i dość długich rekonesansach stwierdzam że jest dobrze.Jedynie tego piździka 4WD muszę kupić.

No jak nie , jak tak ;) .... na co innego łowić .... u mnie rybki nie znają nic innego , no może jeszcze RH - i nic więcej do szczęścia nie potrzeba !!!

i tak trzymać :) 

Karol to zobaczysz następce Leviathana Snake10 i drugi wobek.Dancer na zmierzch i noc.Ten drugi to już takie harce odwala że szok.Wyjścia były do korpusu bez malowania :)

Jak dobrze pójdzie będą takie zestawy boleniowe do zakupienia:

1.Dancer 8-top water

2.Snake 10-top water na którego są brania również przy wolnym prowadzeniu wzdłuż opasek.

3.Raptor9BS-imitacja uklejki z pracą poosiową+V

4.Raptor9-imitacja uklejki lekko modyfikowany kształt,wobler ze sterem-akcja "padaczka" bardzo stabilny ale poddający się nurtowi.

Wszystkie wzory są obłowione i dały ryby.Formy schną.Odlewanie w tym tygodniu.

Ponadto ZZ"Rap85 WTD-lekko przebudowana,Raptor8BS,Raptor6BS to będzie a w sumie już jest dostępne.

Plany-cała rodzina woblerów.Snake.Docelowo Snake10,Snake8,Snake7.

Tomek to dla mnie i Krystiana:

Dancer8 , Snake10 no i Rapstik wszystki po 4 szt ;)

Resztę dogadamy na telefon jutro sie zadzwonimy. Ten Snake 8 i 7 połowią napewno przy sieczce.

Krisu, wyglądasz jak by Cię osa uj.bała w prawy policzek.

Mam po prostu pociągłą twarz i jak ryba zawraca to mi się szczęka uwydatnia. Coś jak u Ciebie:)

Tomy to są klatki z filmu, więc żadne cuda dobre ustawienie kamery i tyle w temacie.

• Like 1