Tomy Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Pobawiłem się trochę z kolorkami. Edytowane 1 Listopada 2015 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 SoftBait Perch7 P1330539.JPGTomy - robisz takie z pływajacego silikonu ? Jeżeli tak to 10szt biere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Pływajacy silikon to nic innego jak zwykły soft plastic+mikrobalon który jest biały.Taki materiał po dodaniu barwników nie wygląda już tak fajnie no i jest sztywny nie ma tej miękkości.Zrobić mogę-stówka to stówka Edytowane 1 Listopada 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 No to zrób 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Myślę że Klonki i Jaśki polubią ten kolor. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 No to zrób Nic nie idzie z tego wycisnąć.Jak opanuje mieszankę która da względnie dobre kolory to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Mikrokopytka połowiły.Największego pasiaka mam na komórce bo mi bateria siadła w aparacie.Były też dwa szczupaki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Nic nie idzie z tego wycisnąć.Jak opanuje mieszankę która da względnie dobre kolory to dam znać.To tych normalnych zrob . Plywajace jak beda gotowe daj znac . Do pl tym razem wyslesz ( normalne) , ok ? Pozdrowionka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek66 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Tomy po raz kolejny widzę że nie stosujesz agrafek, czy jest to spowodowane różnicami w ilości brań czy po prostu tak wolisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) To tych normalnych zrob . Plywajace jak beda gotowe daj znac . Do pl tym razem wyslesz ( normalne) , ok ? Pozdrowionkaok.Normalne żaden problem. Tomy po raz kolejny widzę że nie stosujesz agrafek, czy jest to spowodowane różnicami w ilości brań czy po prostu tak wolisz ?Przy gumach nie widzę sensu stosowania dodatkowych łączników Pod te mikrogumki trzeba spina kupić bo z castem to jest już sztuka dla sztuki na tych żwirowniach. Edytowane 3 Listopada 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Mikrokopytka będą docelowo w kilku romiarach-3,5cm/4cm/4,5cm/5cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Super, to cierpliwie poczekam na te większe i zgłosze się na priv jak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Myślę że Klonki i Jaśki polubią ten kolor. P1330753.JPGP1330755 - Kopia.JPGWygląda jak kukurydza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Perch 8,Perch 6 kopyta Perch 7 perch 5 z ogonkami do DS,na jigu też bardzo dobrze działają na ryby. Nowy kolor na tą porę roku. Nowe kolory mikrokopytek. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (....) Nowe kolory mikrokopytek.Najbardziej podoba mi się kolor drugi. I pierwszy. I trzeci. A także piąty i czwarty No dobra, cały zestaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) P1330792.JPGJeżeli coś z tego stadka będzie dla mnie to poproszę w róznych odcieniach wybierz Edytowane 3 Listopada 2015 przez m a t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 P1330792.JPGJeżeli coś z tego stadka będzie dla mnie to poproszę w róznych odcieniach wybierz Tak 10sztuk jest dla Ciebie.Są w trzech odcieniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Tomek a dla mnie też odłożyłeś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Tomek a dla mnie też odłożyłeś coś?Już jest prawie wszystko gotowe Mariuszu.Resztę doleję jak wlezie mi na rękę jakaś rękawiczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 P1330792.JPGJeżeli coś z tego stadka będzie dla mnie to poproszę w róznych odcieniach wybierz Mógłbyś posłać fotki jakiś ryb.Każdy pisze super,łowne a fotek nie mogę się doczekać.Tzn.są ale malutko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 No to super. Już się martwiłem że ci się wobki już znudziły. Tylko gumy i gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Będzie jeszcze gumowobler na Rapy Edytowane 4 Listopada 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 No to super. Już się martwiłem że ci się wobki już znudziły. Tylko gumy i gumy.No mnie się te gumy też już przejadły wizualnie, czekam i czekam, może do gwiazdki się doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Jak brakuje ci fotek to masz jednego z 5. Perchowy Zander.Niestety jeden rocznik i wszystkie w granicach 75-80. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi