Tomy Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Pływające,silikonowe Beetle3.Przy delikatnych podciągnięciach smużą wypustkami po powierzchni wody.Dość mocno przypominają żywe owady które wpadły do wody. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Wyglądają jak małe żółwie ^^ tak mi się skojarzyło jakoś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Całkiem fajnie wyglądają te Beetle3. jak planujesz je zbroić. Ps. Niezły nr strony wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Hak grotem do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Słyszałem , że to ,,czorta" numer te szóstki .A smużaki -właśnie jak je zbroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Tomek, Twój wątek odwiedzam raz na jakiś czas (dopiero gdy któryś z moich znajomych piśnie mi o Twoich nowościach) i przyznam się, że przeglądam go dość pobieżnie, nie mniej jednak jestem pod ogromnym wrażeniem całej zawartości. Po prostu WOOOW! W Edytowane 12 Listopada 2015 przez Wojtek B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Płoteczki SoftBait przed dekoracją. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Odrobiony 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek66 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Widzę że asortyment powiększył się o większe kopytka. Kolory super, oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Tomy jest możliwość zrobienia kopytek 3cm w takich kolorach jak na tym mannsie? Jeśli tak go jaka cena za szt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 skoro masz takie bierz od mansa ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Ty już wiesz po co mi takie. Edytowane 14 Listopada 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Może na priv sobie pogadajcie. Ten tydzień HardBaity Perch6 bo mi się zapasy skończyły. Edytowane 15 Listopada 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Tomku to zrób dwa więcej i odłóż do mojego pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Płoteczki gotowe.Dla tych co zamówili. Edytowane 16 Listopada 2015 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Tomy czy dałbyś radę takich płoteczek zrobić z normalnym ogonkiem jak perch7 i różnych odcieniach 10szt na zatydzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Odpowiem jak wrócę od dentysty.Teraz mam lekką traumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Odpowiem jak wrócę od dentysty.Teraz mam lekką traumę Prze takiego stomatologa masz traume ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 No już porobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Tomy czy dałbyś radę takich płoteczek zrobić z normalnym ogonkiem jak perch7 i różnych odcieniach 10szt na zatydzień ? Nowe formy trzeba zrobić.Możemy się umówić na termin za 1,5 tygodnia.Tak czy siak i tak będę robił taką wersję choćby dla siebie.Lubię tego typu przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 1.5 może być , ok . Tylko najpóźniej do 11 grudnia muszą dotrzeć na miejsce w polandii . Daj znać na priva jak będą gotowe pls. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Baby Shad 3. Wersja PANIC 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) To teraz coś z robaczków.Beetle3.Bardzo fajnie działają na lekkiej główce jigowej,1g lub mniejsza dobrze uzupełnia optycznie robala.Myslę że grube wzdręgi nie odpuszczą Robactwa będzie sporo.Larwy ważek itp.Sprzęt pod to całe towarzystwo myślę że ten będzie ok.Do wiosny może na to uciułam Edytowane 16 Listopada 2015 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Jaki rozmiar haka stosujesz do tych robali ? Edytowane 16 Listopada 2015 przez cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi