Tomy Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jeden zawsze będzie uzbrojony w zamówieniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Tomy, piękne combo ul planujesz zakupić. Już pękam z zazdrości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Tomy, piękne combo ul planujesz zakupić. Już pękam z zazdrości .Nie pije,palę już mało,na dupy nie chodzę.Coś trzeba w życiu mieć 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 To teraz coś z robaczków.Beetle3.Bardzo fajnie działają na lekkiej główce jigowej,1g lub mniejsza dobrze uzupełnia optycznie robala.Myslę że grube wzdręgi nie odpuszczą P1300231.JPG P1340062.JPGP1340067.JPGP1340066.JPG Robactwa będzie sporo.Larwy ważek itp.Sprzęt pod to całe towarzystwo myślę że ten będzie ok.Do wiosny może na to uciułam 12227749_439935122860217_4297827840918925970_n.jpg12193500_1022852354433008_3900077251265293629_n.jpgCo to za kijaszek ? ;-) Ile max ogarnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Tak. Presso mi tez coraz bardziej po glowie chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Co to za kijaszek ? ;-)Ile max ogarnia ?kijaszek Presso są różne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Tomku a miałeś robić snake 7 i 8cm . Działasz coś już w tym kierunku czy tylko te gumy produkujesz? Na wobki też przecież chętni się znajdą. Po trzy sztuki z wymiaru ja zawinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) Tomku a miałeś robić snake 7 i 8cm . Działasz coś już w tym kierunku czy tylko te gumy produkujesz? Na wobki też przecież chętni się znajdą. Po trzy sztuki z wymiaru ja zawinę.Jeśli chodzi o woblery to głównie działam z Zelldo w tym temacie.Gadaliśmy na temat boleniówek ale średni to rynek.Sam w wolnych chwilach,których coraz mniej działam co nie co.Na stanie mam parę Raptorów6BS,uzupełniam własne pudła boleniowe i moich stałych klientów.Fotek woblerów nie wstawiam bo i tak z czasem krucho.Zelldo już nie pociągnie więcej odlewów a ja też więcej nie dam rady pomalować.Po za tym działalność lurebuildingowa jest jedną z wielu i nie na pierwszym miejscu jeśli chodzi o dochody.Głównym moim celem są lokale i ich wynajmowanie,tworzenie [budowa] nowych obiektów itd.Może to nie zajmuje dużo czasu czy wysiłku fizycznego/manualnego ale głową trzeba się już mocno nagimnastykować. Edytowane 19 Listopada 2015 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Już niedługo nowa przynęta Tomy&Zelldo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Pod jakiego zwierza ta przynęta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Pod jakiego zwierza ta przynęta ?? Pod dużego zwierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Płotki w nowym garniaku. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Baby Shad 5. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Płoteczki na zawody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Dodaj czerwony ogon, pryśnij ciemnym grzbiet - i lepszej wzdręgi nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Nie ma żadnego pryskania.Wszystkie barwy są w silikonie przed zalaniem,oprócz płetw.Tak zostanie jak jest ta wersja kolorystyczna.Ja widzę często ryby pod wodą i wg. tego robię to co robię To jeden z wielu kolorów ale obstawiam że będzie najskuteczniejszy.Inne wersje też są. Edytowane 22 Listopada 2015 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Genialne.Miło popatrzeć i wiedzieć że jedne z najpiękniejszych gum na świecie są made in PL. Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Perch6 HardBait. W.CH.S.T.D.-konkurs!!! Co oznacza ten skrót ? Edytowane 23 Listopada 2015 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Wędkarstwo, choroba siejąca totalną demolkę - chodzi mi o demolke w portwelu. Jak się widzi takie "żywe" przynęty to portwel się trzęsie ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Wędkarstwo, choroba siejąca totalną demolkę - chodzi mi o demolke w portwelu. Jak się widzi takie "żywe" przynęty to portwel się trzęsie ze strachu Bez przesady.Cena nie jest zabójcza wg.mnie.w stosunku do jakości,łowności i trwałości konstrukcji.Oczywiście nikogo tu nie namawiam do zakupu na siłę.Bardziej celuje w rynek zagraniczny.Po za tym na stanie ich nie ma.Tzn.są ale zabukowane Edytowane 23 Listopada 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 No i stało się Byle do wiosny 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Dzisiaj krókie testy bo pizga okrutnie.Aparatu nie zabrałem bo na tej komorze nigdy nic nie połowiłem,fotki z telefonu.Dzisiaj je trafiłem.Jeden ładny spadł.Mniejsze to poprostu szaleństwo na płotkę.Ciut większe na Perch7 bez kopyta.Konkret był na płoteczkę i to taką brzydką bo te ładne wszystkie sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) HardBait 6 Zabawa z materiałem transparentnym.Po malowaniu powinno wyjść miodnie Przynęta skierowana pod bolenie i garbusy.Myślę że szczupaki też nie pogardzą,tym bardziej że to bliska konstrukcja Perch6HardBait która wyjątkowo dobrze kusi zębacze. Brzuch mocno odbijający światło [lustro].Konstrukcja to taki mały krok do przodu w moim lure. Edytowane 23 Listopada 2015 przez Tomy 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Tomy już zamawiam miejsce w kolejce na to cudo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Tomek odważę się powiedzieć że nie jedna osoba zaciera ręce z powodu pogody za oknem Będziesz miał jeszcze więcej czasu na "kontemplowanie" i burzę mózgów w temacie projektowania nowych przynęt Ps. Ja szczerze cieszę się przeogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi