Tomy Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Dokładnie.Jak będzie to zima z prawdziwego zdarzenia to bym się też cieszył.Wreszcie będzie okazja pogrzebać coś z przynętami podlodowymi.Tylko trzeba przestawić i zmienić rytm dnia i nocy.Tym czasem tak sobie wykombinowałem że w dzień śpię a pracuje w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Tomy już zamawiam miejsce w kolejce na to cudo .Jest w tym konkretny potencjał.Tzw.woblery typu wydmuszka też już ruszyłem.Przy ciężkim materiale jakim są żywice transparentne uczę się gdzie i co dają komory powietrzne.Pierwszym wobkiem pustym w środku będzie pewnie kleniówka-wierna imitacja narybku ze sterem.Tylko tu chcę pójść jeszcze dalej z detalami i ma to wyglądać tak. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Jaź złota orfa. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Nie napisałem że są drogie, bo nawet nie wiem ile kosztują Nie zrozumieliśmy się ... Bardziej mi chodziło o to że takich cudeniek chciało by się mieć pełne pudełka. A takie zakupy kosztują zreszta jak i inne. Ogółem wędkarstwo to droga pasja A co do samych przynęt (oglądam je tylko na jerku ), robisz je po mistrzowsku ! Słowa uznania ! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Nie napisałem że są drogie, bo nawet nie wiem ile kosztują Nie zrozumieliśmy się ... Bardziej mi chodziło o to że takich cudeniek chciało by się mieć pełne pudełka. A takie zakupy kosztują zreszta jak i inne. Ogółem wędkarstwo to droga pasja A co do samych przynęt (oglądam je tylko na jerku ), robisz je po mistrzowsku ! Słowa uznania ! Pozdrawiam.Ja też pisałem ogólnie.Na Facebook masz lepszej jakości fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Tomek - gumy masz opanowane do perfekcji i to bez zbędnego pitu-pitu, żeby nie było.. Perfekt ROBOTA !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Genialne te złote orfy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Genialne te złote orfy No jak wyjąłem z formy to mnie lekko zamurowało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 A tych złotych jaziów ile odlałeś.? Masz zapas dla stałych klientów.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 HardBait 6 zapowiada sie rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 A tych złotych jaziów ile odlałeś.? Masz zapas dla stałych klientów.?Dwa ale można dorobić bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 To te dwa zabiorę. Dołóż do mojego zamówienia i podaj cenę na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 To te dwa zabiorę. Dołóż do mojego zamówienia i podaj cenę na pw. Popatrzyłem do zeszytu i tam jest takie zamówienie że spokojnie masz je na Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Ciężko w takim świetle z fotkami ale mniej więcej temat mam opanowany.Teraz mała seria do testów. Edytowane 24 Listopada 2015 przez Tomy 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Klasa! Super to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Klasa! Super to wygladaSuper to myślę że będzie po lakierze.No i kolejny temat Perch6 transparent . Formy już zrobiłem.Testy najważniejsze ale jestem dobrej mysli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Coś czuję nosem, że to będzie killer na garby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Luz się skończył.Teraz trzeba zasuwać 2 tygodnie z zamówieniem na duże woblery.Co do zamówień na gumy to tu wszystko napisałem. http://jerkbait.pl/topic/64245-s-tomys-bait-soft-lures-ciernikperchroachukleja/page-7#entry1780775 Edytowane 26 Listopada 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 uuu dwa watki ciekawe.. klawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 uuu dwa watki ciekawe.. klawo Jak byś nie zauważył czasem to ten drugi jest sprzedażowy [płatny] Nowy jerk Tomy & Zelldo na dniach.Długość 16cm waga 70g.Będzie dostępny z poziomu naszej strony internetowej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Fajny Zander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Fajny Zander 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 P1340218.JPGJak żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Niesamowita robota!! Jestem pod mega wrażeniem! Dosłownie jak żywy Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 P1340218.JPGJak żywy. Jestem pod mega wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi