eaw32 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 P1340218.JPGŻywy ruszył skrzelami Niesamowita robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Ruszyłem z boleniówkami na przyszły sezon.Najwyższy czas już robić zapasy.Raptor85. Edytowane 29 Listopada 2015 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Ruszyłem z boleniówkami na przyszły sezon.Najwyższy czas już robić zapasy.Raptor85. P1320656.JPGP1320651.JPGP1320653.JPGCześć Jeżeli są dostępne to jedną bym kupił. Prosze o info na priv. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Nie są dostępne.Robię od jakiegoś czasu większe partie.Detal tylko na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Swietne te boleniowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Płotka SoftBait.Mniejszych gum jak te ok.6-7cm robił już nie będę.Rozmiar jest idealny na garbusy.Tam gdzie występuje szczupak musi być cienka stalka. Edytowane 30 Listopada 2015 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Świetne Edytowane 30 Listopada 2015 przez oprych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Dzisiaj skończyłem modyfikacje korpusu nowej boleniówki Raptor95.Zalałem formę i czekam na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Świetne ano świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Silikonowe żółtobrzeżki bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Żeby dobrze to poprowadzić wędkę krótką mieć musisz Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Wzorek na wobler boleniowy Raptor100 gotowy.Ukleja musiała przejść sporo modyfikacji kształtu,grubośći,wysokości itd.żeby osiągnąć zamierzoną pracę. Jazgarz8 nowy wzorek pod softbaita gotowy. Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Znalazłem.Mój pierwszy wobler. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Gumy dotarły na czas i juz przeszły pierwsze testy:) p.s dzięki za bonus;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Niedługo rusza sezon pstrągowy:) Będą dostępne jakieś wobki bądź gumy typowo pod kropki? np.kiełb,śliz,strzebla? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Niedługo rusza sezon pstrągowy:) Będą dostępne jakieś wobki bądź gumy typowo pod kropki? np.kiełb,śliz,strzebla? :-D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Warte przetestowania:) a wobki pod kropki w rozmiarach 6-7 cm są przewidziane w warsztacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Nie no doba ma tylko 24 godziny. a priorytetem są nasze woblery Tomy&Zelldo http://www.tomys-zelldo.com/ Niedługo nowy jerk. Nad tym pracujemy. http://www.tomys-zelldo.com/ Edytowane 3 Grudnia 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Dorobiłem też parę form-Płotka8-i w wolnych chwilach będę z nimi działał. Edytowane 3 Grudnia 2015 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Tłuste ukleje Raptor85. Raptor100.Będzie tylko w wersji bezsterowej. Dla Ciebie Arku-Rheinangler zrobię na tym sandaczówkę ze sterem.Porównasz sobie do innych konstrukcji pracę oraz łowność. Edytowane 3 Grudnia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Rano gumy,wieczorem woblery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prus Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Ależ ty masz zacięcie Chłopie .A tak poważnie Tommy, to nie zwalniaj tempa bo się nudno zrobi . Ps. nie mogę doczekać się tego szczupaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Tomku ile waży ta plotka8 ? Wygląda bardzo apetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Ależ ty masz zacięcie Chłopie .A tak poważnie Tommy, to nie zwalniaj tempa bo się nudno zrobi . Ps. nie mogę doczekać się tego szczupaczka Nie mam wyboru.Ja żyje pracą i interesami nie koniecznie związanymi z wędkarstwem.To mi daje kopa. Tomku ile waży ta plotka8 ? Wygląda bardzo apetycznie Płotka waży 19g.Jest to spora masa jak wobka 8cm ale łatwo się prowadzi.Bardzo dobrze działa przy podbiciach a w czasie jednostajnego prowadzenia idzie ostrym wężykiem i też dobrze kusi szczupaki.Dzięki sporej wadze szybko schodzi do dna-2-3 podbicia,opad itd.przy takim prowadzeniu jest atakowana przez okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi