Tomy Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Jazgarz9. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) HardBait6 działa .To jest kolega któremu warto wysłać coś do testów.Nie kończy się to na obietnicach a potem gadaniu-nie miałem aparatu,bateria mi siadła,żona mnie wzięła pod buta i nie mogłem pojechać itd.,itp...... Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Perch15. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Kawał gumy z tego percha 15. Ile waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Kawał gumy z tego percha 15. Ile waży?Onstawiam 30 gram :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Sporo waży.Teraz będę walczył z gumą imitacja sandacza ok.25cm.Niedługo moje formy będą do kupienia.Na pierwszy ogień Perch 85 i Jazgarz 9 .Są one otwarte,łatwo się w nich odlewa,nikt się nie poparzy,no chyba że ciamajda jakaś ale takiego to już tylko dobić.Wzory które z nich wychodzą są przetestowane mają piękne ryby na koncie.Silikon z którego są wykonane jest nie do zajechania przez dłuuugi czas.Przy zakupie pełna recepta na barwienie i jakich kolorów użyć.Będzie to wszystko dostępne w jednym miejscu razem z palstisolem tak więc wysyłka jedna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmo Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 HardBait6 działa .To jest kolega któremu warto wysłać coś do testów.Nie kończy się to na obietnicach a potem gadaniu-nie miałem aparatu,bateria mi siadła,żona mnie wzięła pod buta i nie mogłem pojechać itd.,itp...... 12308767_1257000947649216_1854007027894661946_n.jpg Wypiął się po holu? Bo raczej tak zapięty nie dał się wyjąć z wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Taka prezentacja przynęty."Błyskotliwość" jerkbaitowców ciągle zaskakuje Zębate raczej mocno zasysają moje woblery i gumy.Fotki i ryba Macieja. Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 ...ale fajny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 To Twoja guma czy żywy ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Siakiś taki zagramaniczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) To Twoja guma czy żywy ? Bez przesady.Chciałbym dojść do takiej jakości w Softach.Woblera tak pomaluje bez problemu ale to jak będę miał czas to się pobawię i zrobię parę odjazdowych egzemplarzy.Tym czasem w malowaniu setka Perch Crankbait.Jak na dużą ilość wyszło bardzo dobrze.Potem wstawię fotki. Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Okonie Crankbait w takich kolorkach. Większy kaliber.Praca wbija w glebę.Wersja tonąca a pływajaca na dniach. Takie wieści z pracowni w skrócie.Dzieje sie dużo więcej.Będę wam dawkował pomału. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Te zanderki bajera Jakis filmik z praca? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Te zanderki bajera Jakis filmik z praca? Żeby dobrze było widać musiałby ktoś zanurkować z kamerą.Ja się na to nie piszę bo za zimno.Na 100% będą filmy w lecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Żeby dobrze było widać musiałby ktoś zanurkować z kamerą.Ja się na to nie piszę bo za zimno.Na 100% będą filmy w lecie. Załatw mi suchy kombinezon do nurkowania w takich temperaturach to zejdę Ci pod wodę nawet i na 40 metrów ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Mi się tam nie pali.Nie ma teraz czasu.Skoro już robimy z Zelldo formy w większej ilości i jedziemy z tym koksem tzn.że konstrukcja jest dopracowana.Filmy będą na 100%.Bardziej do mnie przemawiają z łowienia na daną przynętę ryb niż z samą pracą i raczej w tym kierunku pójdziemy.Może Holandia w przyszłym roku Właśnie szukam jerkówki w 2składzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Perch10 Crankbait.Tomy&Zelldo.[10cm/18g] Edytowane 11 Grudnia 2015 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Perch10 Crankbait.Tomy&Zelldo.[10cm/18g] P1340465.JPGP1340462.JPGP1340466.JPGMasz jakieś wolne na sprzedaż, jak tak zabieram jednego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Nie ma wolnych niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Boleniowe Raptor100.Cieżko to ustawić do fotki bo w słońcu dają po oczach.Myśle że dosć podobne do uklejki .Cena w sezonie 50zł/szt. z uzbrojeniem i nie będzie opcji zakupu bez.Dobre fotki wstawię kiedyś tam jak będę miał gotowe opakowania do nich. Okonki też dzisiaj pływały. Edytowane 12 Grudnia 2015 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Coś mi się widzi że te dwa raptorki które prezentujesz na dłoni, niedługo mnie odwiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Coś mi się widzi że te dwa raptorki które prezentujesz na dłoni, niedługo mnie odwiedzą.Jest ich trochę więcej Strzeblopodobne. Edytowane 12 Grudnia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Uklejki pierwsza klasa Te strzebelki to na dlugosc z 7cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Uklejki pierwsza klasa Te strzebelki to na dlugosc z 7cm? Tak ok.7cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi