Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ale cena! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Ale cena! No ... Edytowane 23 Stycznia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Tomy jeśli zostały z Raptor SoftBait jakieś sztuki z tych co pokazałeś ze idą w świat to z pierwszego zdjęcia te w prawym rogu na dole co są byś mógł dołożyć mi do mojego zamówienia z 2-3 szt. Edytowane 23 Stycznia 2016 przez Hunter_pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Hunter Pike nie mam zapisanego w zeszycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Na priv posłałem przecież? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 @Hunter_pike a nie zmieniłeś czasem nicku? @Carlvan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 @Hunter_pike a nie zmieniłeś czasem nicku? @Carlvan? zmieniłem ale w privie też się zmienia przecież nick a zamówienie moje już od jakiegoś czasu na priv Tomy dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Ale w zeszycie się nie zmieniło z własnego doświadczenia wiem, że takie rzeczy lepiej trzymać na papierze, a w internetowej skrzynce Żeby nie było całkiem nie na temat: raptory softbait kosa @Tomy! Edytowane 23 Stycznia 2016 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Perch SoftBait temat zamknięty do czasu opanowania aero i farb do gum.Ten model zaczął odstawać jakościowo od moich gum obecnie odlewanych i musi poczekać na nowe materiały.Łowność konstrukcji została zweryfikowana przez ryby 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Mam już u siebie strzeble i faktycznie wyprzedzają epokę . Po prostu świetne A okonków nie da się robić w technice bez malowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Krasnopiorka Lipless Jerk-prototyp.Najważniejszy jest efekt uzyskany w wodzie Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Tomy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Wiadomo,że zawsze może być lepiej...Okonie które u Ciebie zanabyłem są świetne.Kolega na okonie od Ciebie połowił bardzo dużo zanderków na Ebro,co prawda jakość nie powala(największy 87cm),za to ilość tak.A strzeble i słonecznice chętnie zagryzały garbuski,i to takie 40+,więc przynęty zostały sprawdzone,co prawda nie wiem jak na mojej wodzie się sprawdzą,ale to czas pokaże ...Tomy wiem,że nowości zawsze sprzedają się lepiej,ale może warto zostać przy starym sprawdzonym modelu,bo ryby już zweryfikowały atrakcyjność tej przynęty,więc po co kombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Piękna :-) kiedy będzie w sprzedaży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikador Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Wcześniej nie oglądałem twoich przynęt dziś się przyjrzałem. Nie wiem jak można robić tak dopracowane i ładne przynęty jak żywe. Mistrzostwo Świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Wiadomo,że zawsze może być lepiej...Okonie które u Ciebie zanabyłem są świetne.Kolega na okonie od Ciebie połowił bardzo dużo zanderków na Ebro,co prawda jakość nie powala(największy 87cm),za to ilość tak.A strzeble i słonecznice chętnie zagryzały garbuski,i to takie 40+,więc przynęty zostały sprawdzone,co prawda nie wiem jak na mojej wodzie się sprawdzą,ale to czas pokaże ...Tomy wiem,że nowości zawsze sprzedają się lepiej,ale może warto zostać przy starym sprawdzonym modelu,bo ryby już zweryfikowały atrakcyjność tej przynęty,więc po co kombinować?Tak ale moim zdaniem Raptor SoftBait przebił wszystko jeśli chodzi o pracę.Jest 5 rodzajów kopyt do tego a grubość ogona modyfikowałem kilka razy.Dopiero ostatnia wersja jest dla mnie ok.Perch bęldzie taki sam jak do tej pory jedynie jakość detali i malowania będzie zmieniona na plus. Piękna :-) kiedy będzie w sprzedaży ? Po testach na rybach Wcześniej nie oglądałem twoich przynęt dziś się przyjrzałem. Nie wiem jak można robić tak dopracowane i ładne przynęty jak żywe. Mistrzostwo Świata. Wystarczy mieć totalną korbę na punkcie ryb,trochę zdolności i upór 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Tomy a te raptory w blistrach jakiej są długości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Tomy a te raptory w blistrach jakiej są długości?ok.8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Tomy, ile waży ta piękna wzdrążka HB? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Tomy, ile waży ta piękna wzdrążka HB?ok.6g ale docelowo będą cięższe ok.8g.Taka alternatywa dla gum.Droższa ale dużo bardziej trwała a łowność tych konstrukcji w 2015 przebiła softy.Sprzedawałem to z oporem ale po wysłaniu do Guciolucky i jego opinii chyba się przełamię i ruszę z większą produkcją.Bardzo dobrze to działa w opadzie a zwłaszcza przy podbiciach z dna.Jak okonie żerują przy powierzchni to już jest kosa,gonią za tym i biją jeden przez drugiego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 No to czekam z niecierpliwością, na czas kiedy będą dostępne .Z chęcią przygarne ze 2-3 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 SoftLure DS 14,5cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zander Jerk 16cm/70g. Nowy kolor. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 ok.6g ale docelowo będą cięższe ok.8g.Taka alternatywa dla gum.Droższa ale dużo bardziej trwała a łowność tych konstrukcji w 2015 przebiła softy.Sprzedawałem to z oporem ale po wysłaniu do Guciolucky i jego opinii chyba się przełamię i ruszę z większą produkcją.Bardzo dobrze to działa w opadzie a zwłaszcza przy podbiciach z dna.Jak okonie żerują przy powierzchni to już jest kosa,gonią za tym i biją jeden przez drugiego.Nie zdajesz sobie sprawy jak ucieszył mnie ten post . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi