Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomy jeśli zostały z Raptor SoftBait jakieś sztuki z tych co pokazałeś ze idą w świat to z pierwszego zdjęcia te w prawym rogu na dole co są byś mógł dołożyć mi do mojego zamówienia z 2-3 szt.

Edytowane przez Hunter_pike

Wiadomo,że zawsze może być lepiej...

Okonie które u Ciebie zanabyłem są świetne.

Kolega na okonie od Ciebie połowił bardzo dużo zanderków na Ebro,co prawda jakość nie powala(największy 87cm),za to ilość tak.

A strzeble i słonecznice chętnie zagryzały garbuski,i to takie 40+,więc przynęty zostały sprawdzone,co prawda nie wiem jak na mojej wodzie się sprawdzą,ale to czas pokaże ...

Tomy wiem,że nowości zawsze sprzedają się lepiej,ale może warto zostać przy starym sprawdzonym modelu,bo ryby już zweryfikowały atrakcyjność tej przynęty,więc po co kombinować?

Wiadomo,że zawsze może być lepiej...

Okonie które u Ciebie zanabyłem są świetne.

Kolega na okonie od Ciebie połowił bardzo dużo zanderków na Ebro,co prawda jakość nie powala(największy 87cm),za to ilość tak.

A strzeble i słonecznice chętnie zagryzały garbuski,i to takie 40+,więc przynęty zostały sprawdzone,co prawda nie wiem jak na mojej wodzie się sprawdzą,ale to czas pokaże ...

Tomy wiem,że nowości zawsze sprzedają się lepiej,ale może warto zostać przy starym sprawdzonym modelu,bo ryby już zweryfikowały atrakcyjność tej przynęty,więc po co kombinować?

Tak ale moim zdaniem Raptor SoftBait przebił wszystko jeśli chodzi o pracę.Jest 5 rodzajów kopyt do tego a grubość ogona modyfikowałem kilka razy.Dopiero ostatnia wersja jest dla mnie ok.Perch bęldzie taki sam jak do tej pory jedynie jakość detali i malowania będzie zmieniona na plus. :)

post-46714-0-59342200-1453632724_thumb.jpgpost-46714-0-47434700-1453632729_thumb.jpgpost-46714-0-34190500-1453632734_thumb.jpg

Piękna :-) kiedy będzie w sprzedaży ?

Po testach na rybach :) 

Wcześniej nie oglądałem twoich przynęt dziś się przyjrzałem. Nie wiem jak można robić tak dopracowane i ładne przynęty jak żywe. Mistrzostwo Świata.

Wystarczy mieć totalną korbę na punkcie ryb,trochę zdolności i upór :) 

• Like 2

Tomy, ile waży ta piękna wzdrążka HB?

ok.6g ale docelowo będą cięższe ok.8g.Taka alternatywa dla gum.Droższa ale dużo bardziej trwała a łowność tych konstrukcji w 2015 przebiła softy.Sprzedawałem to z oporem ale po wysłaniu do Guciolucky i jego opinii chyba się przełamię i ruszę z większą produkcją.Bardzo dobrze to działa w opadzie a zwłaszcza przy podbiciach z dna.Jak okonie żerują przy powierzchni to już jest kosa,gonią za tym i biją jeden przez drugiego.

• Like 3

ok.6g ale docelowo będą cięższe ok.8g.Taka alternatywa dla gum.Droższa ale dużo bardziej trwała a łowność tych konstrukcji w 2015 przebiła softy.Sprzedawałem to z oporem ale po wysłaniu do Guciolucky i jego opinii chyba się przełamię i ruszę z większą produkcją.Bardzo dobrze to działa w opadzie a zwłaszcza przy podbiciach z dna.Jak okonie żerują przy powierzchni to już jest kosa,gonią za tym i biją jeden przez drugiego.

Nie zdajesz sobie sprawy jak ucieszył mnie ten post :).