siwypike Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 OJ warto było czekać, PERFEKCJA W KAZDYM DETALU. SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Holligans na ukończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ślicznotki z tym paseczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Zobaczymy co na te kolorki Jaśki i Klonki ,http://fiddlebackcasketry.com/caskets/lake.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Tomek co Ty trumny chcesz robić... Stylowe pudła wędkarskie w szlachetnym drewnie (pod muchy) to jest temat...Masz fach salezjański - pudła Kolego... PSWidzę, że link już usunięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Wstawiłem link z powrotem żeby było wiadomo o czym piszemy .Tak na serio to robię warsztacik muchowy z drewna bukowego.Tym czasem dla siebie.Zobaczy się jak toi wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Holligans na ukończeniu. Kiedy robisz następną partię tych cukiereczków piszę się na 5 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Dam znać.Chodzą mi po głowie też Boleniówki coś na kształt Raptora ale lżejsze pływające z akcją drgającą a przy tym smużącą powierzchnię.Swego czasu robiłem coś takiego i była to konstrukcja bardzo skuteczna.Lotność co prawda nie była zbyt duża ale ze spinem dawały radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Ale tylko w tym kolorze różanki.U mnie na Bobrze jest od jakiegoś czasu masa tej ślicznej rybki i kleniozaury oraz okonie potrafią być wypchane nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Dam znać.Chodzą mi po głowie też Boleniówki coś na kształt Raptora ale lżejsze pływające z akcją drgającą a przy tym smużącą powierzchnię.Swego czasu robiłem coś takiego i była to konstrukcja bardzo skuteczna.Lotność co prawda nie była zbyt duża ale ze spinem dawały radę.Oj to dobrze wróży,zwłaszcza to smużenie intryguje,coś o skuteczności smużenia wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Oka.u mnie też malowanie na różankę w niektórych miejscach jest mocno skuteczne.No i słowo się rzekło i ciałem się stało.Powierzchniówki Boleniowe co prawda listwy mi się zapaćkały wcześniej czarnym lakierem ale to nie gra roli.Widać o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Raptorki się sezonują przed nałożeniem ostatniej warstwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Pstrągowe.Przewidziane malowanie na potoka.Bardzo wolno tonące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Ale tylko w tym kolorze różanki.U mnie na Bobrze jest od jakiegoś czasu masa tej ślicznej rybki i kleniozaury oraz okonie potrafią być wypchane nimi Tą Różanką to mi dałeś do myślenia .Rybka ze względu na piękne barwy i przez to że jest bazą pokarmową w niektórych miejscach będzie miała kopie w lipie spod mojej ręki Parametry konstrukcji:Długość ok 4cmWaga 7gramPraca Ostra,myślę że słusznej wielkości Jaź i średni Klops bez problemu dmuchnie taką rybkę.Lotność bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 ...no i nowa Boleniówka WISŁA7 7cm waga 10g spec dla nudziarza który mnie bombardował privami o 2-3 w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Tomy, różanka będzie też dobra na wiślane klenie. Jak odławiałem drobnice z Wisły okazało się że było tam kilka różanek. W Wiśle myślę że jest od groma różanek, dużo małża, mają się gdzie trzeć.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 W jednym z moich łowisk różanki występują w dużych ilościach, często widziałem ataki okoni i niewielkich szczupaków na te rybki. Miałem nawet kiedyś wobler jaxona 7cm, którego ubarwienie i kształt bardzo przypominały różankę. Jesienią był bardzo skuteczny na okonie, w tym sztuki ponad 30 cm. Dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 No to też właśnie dla siebie sobie robię i potestuję na Wiśle,no i availa nie trzeba mała Ryoga bez problemu tym śmignie z 30metrów.Malowania sam się nie mogę doczekać właśnie planuję warstwy i narazie wyszło 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Ładniutkie, mogę wiedzieć jak wykańczasz te korpusy - jeśli to nie tajemnica - maszynką jakąś czy ręcznie? Jak coś to nawet priv pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Szlifiera a potem kasowanie kantów ręcznie.Zmieniając temat,miałeś rację z tym BF3 duuużo lepsze od MW3.Ostatnio do samego rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Oki dzięki za informację, super wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 ...no i nowa Boleniówka WISŁA7 7cm waga 10g spec dla nudziarza który mnie bombardował privami o 2-3 w nocy. A tam nie było aż tak późno ale warto było bombardować czekam na efekt finalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 To Czoper taki sadysta sam nie śpi i drugiemu nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Następna noc minęła na uzgadnianiu koloru i cieni tejże Uklei Takie nowe malowanko tła boleniówki i różanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Tommy noc jest do spania .Ale owocnie nieprzespana, widać po kolorach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi