Tomy Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Biorę 1 szt.Odlożona Ze dwie dla mnie mógłbyś odłożyć, finalizacja zamówienia może być na koniec lutego, jeżeli oczywiście taka opcja odpowiada. Jak najbardziej. Masz jeszcze w sprzedazy Ruffle105 i Roach-e koledze sie spodobały i chciał by zakupic no i cos na nasze warciane bolenie tez chce przygarnac.Da radę.Ruffle są a Roach8 jutro odlewam,boleniówki też . Dwie Krasnopiórki dla mnie Tomku poproszę.Odłożone Tomek, ja dwa podobne jerki malowane w okonia zamówiłem, to dorzuć mi jeszcze jedną krasnopiórkę.Jak długość tych przynęt? Czy wielkość taka sama jak okonia? A co do wingsuit, masz już doświadczenie w skokach ze spadochronem? Brachu masz okonia i krasnopiórkę zamówioną Okonek będzie gotowy za 2-3dni.Rozmiarowo są podobne.Zamówienia na priv.bym prosił będzie bardziej przejrzyście dla mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Nowe kolory Raptor SoftBait . Oczka przyszyje jutro bo już ledwo na swoje patrzę. Bardzo dobrze wychodzą na tym korpusie imitacje czebaczków amurskich.Myślę że to będzie strzał w 10tkę na metach gdzie ten gatunek występuje,a jak występuje to zawsze w ogromnych ilościach stanowiąc bazę pokarmową dla drapieżników a zwłaszcza boleni.Guma pracuje po całej długości do złudzenia podobnie jak żywa ryba.Ogon i kopyto były modyfikowane kilkakrotnie żeby osiągnąć ten efekt. Edytowane 1 Lutego 2016 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Fisher1985, on 01 Feb 2016 - 15:43, said: Masz jeszcze w sprzedazy Ruffle105 i Roach-e koledze sie spodobały i chciał by zakupic no i cos na nasze warciane bolenie tez chce przygarnac. Da radę.Ruffle są a Roach8 jutro odlewam,boleniówki też . Tomku a boleniówki to może sterowe jakieś działasz? Jeśli tak to kilka chętnie przygarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Fisher1985, on 01 Feb 2016 - 15:43, said: Masz jeszcze w sprzedazy Ruffle105 i Roach-e koledze sie spodobały i chciał by zakupic no i cos na nasze warciane bolenie tez chce przygarnac. Da radę.Ruffle są a Roach8 jutro odlewam,boleniówki też . Tomku a boleniówki to może sterowe jakieś działasz? Jeśli tak to kilka chętnie przygarnę.Nie.Sterowce odpuściłem.Będą z oczkiem do mocowania w łebku bezsterowe o pracy zbliżonej do sterowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 A to niedobrze. Pewnie wzrosną ceny na giełdzie w takim razie. A skoro tylko bezsterowce to są Tomku jakieś szanse na mniejsze snake powiedzmy 7-8 cm? Jeśli tak to podrzuć priva. Chętnie bym je widział w moim pudełku na ten sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Strzał w 10 !!!Czegoś takiego szukałem byłoby git gdyby były takie główki uklejek i płotek gramatura z różną gramaturą Orientacyjna cena jaka by była ? Edytowane 2 Lutego 2016 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Pracy z tym tyle co z hardbaitem.Zalakierowana wygląda zabójczo ale mimo wszystko cena wychodzi zbyt wysoka.Zbliża się sezon boleniowy i to jest teraz ważniejsze dla mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) siano nie gra roli , cena na pewno będzie mniejsza od woblerów , jakieś wolne moce przerobowe będziesz miał to byś pomyślał o główce płotki i uklejki .Tradycyjne zbrojenie na główce wygląda jak by ryba miała nowotwór pyska diabeł tkwi w szczegółach Edytowane 3 Lutego 2016 przez j-23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) siano nie gra roli , cena na pewno będzie mniejsza od woblerów , jakieś wolne moce przerobowe będziesz miał to byś pomyślał o główce płotki i uklejki .Tradycyjne zbrojenie na główce wygląda jak by ryba miała nowotwór pyska diabeł tkwi w szczegółach Illex takie główki niby ryby ma po 10-12zł.Moja wychodzi 20zł/szt plus zestaw gum do tego np.3szt.to 30zł.Płotka i uklejka ma wąski łeb i musiałbym to lać z ołowiu a tego nie będę robił za żadne pieniądze.Można jeszcze spróbować ciężkiego wypełniacza i innych patentów z kulkami wolframowymi i to podać z żywicą pod ciśnieniem do formy.Sposób na to znajdę to nie ma takie opcji żebym się poddał.Teraz "katuję" temat HardBaitów.Długość ok.6cm.Typowe zbrojenie kotwa na brzuchu ale można też dać kotwę na górze i w opadzie jest bardzo ciekawie.Taka rybka do góry nogami działa czasem wybitnie dobrze. Edytowane 3 Lutego 2016 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Tomy jezeli nie bedziesz robil tych glowek to chetnie odkupie forme na uzytek wlasny, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Tomy jezeli nie bedziesz robil tych glowek to chetnie odkupie forme na uzytek wlasny, pozdrawiamNie ma takiej opcji.To byś musiał odkupić cały czas który w to włożyłem a on jest dość cenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 spoko tak tylko pytam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 spoko tak tylko pytam :-)Sam też możesz zrobić. Możesz użyć zwykłej modeliny. Ja wystrugałbym to z drewna po prostu, troszkę lakieru i do formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Łukasz ja to wiem ale nie mam na to czasu, robie kolejne formy pod gumy i nie chce mi sie bawic z glowkami hehe ok, nie zasmiecajmy juz watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Prościzna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ile waży taka okoniowa krasnopiórka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Zważę ok.6-7g. Edytowane 3 Lutego 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Zważę ok.6-7g.Przy okazji zmierz , ile w cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Przy okazji zmierz , ile w cm ?hehe wiesz że skupiam się na pracy przede wszystkim potem na malowaniu.Imitacja małej wzdręgi.Będą też większe modele w takiej konstrukcji.Teraz klecę okonia 11cm do obstukiwania dna na dużych głębokościach.Spróbuję na niego łowić sumce na żwirowniach.Było parę w zeszłym roku ale na pellet tyle że to nie za bardzo dla mnie metoda.Już po 2 godzinach siedzenia myślałem że sobie oko widelcem wydłubie.Tam jest ciężka sprawa bo nie ma typowych miejscówek.Sumy krążą,dno jednakowe.Zanęcę najpierw miejsce żeby się dużo drobnicy trzymało i tam będę podawał różne wabiki z casta.Tak "se" wykombinowałem Po za tym stacjonarka wybija z rytmu lurebuldingowego.Bo po co robić przynęty skoro można rzucić sznycla i czekać.Bez tego jest parcie żeby non stop coś kombinować i ja wymyślę woblera sumowego i będzie to nowatorska konstrukcja. Edytowane 3 Lutego 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 @Tomy ja kiedyś postanowiłem zrobić sobie zasiadkę ze spławiczkiem.Po godzinie siedzenia zobaczyłem oczko na wodzie, wstałem i zacząłem rzucać spławikiem sprowadzając go niczym smużaka.Zorientowałem się co robię dopiero po chwili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Spławikowa zasiadka na lina w letni poranek, tuż przed świtem, lekka mgiełka unosząca się nad jeziorem, linowy taniec spławika i ... Rozmarzyłem się . Przepraszam Tomy za OT . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Nie mówię że zasiadka jest zła.Dobrze się czasem oderwać od casta itd.Tyle że karpiowe biwakowanie i czekanie na branie czasem 2 dni to bym odwalił.Łowię często na method feder.Wyniki dzienne ok.30-40 mocnych karpi każdy po 3-5 kilo i zawsze parę lechorków w ok.60-70cm.Wszystko z głębokiej wody ok.9 metrów nie z jakiegoś tam stawiku czy innego płatnego "burdelu" .Karp tak samo chce żyć jak szczupak,sandacz,boleń itd.Wracają wszystkie do wody.Mięsiarze czasem się pchają śmierci do dupy komentując wypuszczanie ale to załatwiam krótko.Nie bawię się w jakieś tłumaczenie i inne pierdoły bo borowik i tak nie zrozumie.Jak nie trafia ostra jazda słowna.Walę dwa razy.Raz w pysk drugi raz w wieko od trumny. Edytowane 4 Lutego 2016 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Tomy tak na marginesie, co to za fajny podbierak na zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Tomy tak na marginesie, co to za fajny podbierak na zdjęciach?Nie wiem co to za firma.Miałem tego sporo na sprzedaż ale już wszystko poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 TOMY przyznaj się ...sam robiłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi