Tomy Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) .......i do tego ciapaty tffuuuuu! Edytowane 6 Marca 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) .......i do tego ciapaty tffuuuuu!....Multi-kulti, znaczy.Uważałbym z czymś takim na główce jigowej. Jeszcze się jakiś strażnik dopieprzy, że spiningujesz żywymi przynętami..... Edytowane 6 Marca 2016 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Tomku jaka waga Perch8HB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Tomku jaka waga Perch8HB ?Nie ważyłem.Do niego można napakować sporo i idea prowadzenia oraz praca niewiele się zmieni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Raptor SoftBait nowe kolory.To co widać jak niebieski to jest fiolet/denaturat.Aparat tego nie łapie.Reszta kolorów zgodna z realem.Wszystkie barwniki są w masie.Nic tu nie jest malowane. Jagarzyk mini ma szczegóły ok.Muszę jedynie poprawić we wzorku płetwę grzbietową.Będzie w niej też przerwa na hak główki jigowej . low-key 8.Bliżej jak dalej . Rozformowanie nowego wabia.Jest niezła bomba!Fotki wstawię za tydzień Edytowane 6 Marca 2016 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Tomy, rozwalasz system .... Zastanawiam się nad założeniem akwarium i wpuszczeniu paru Twoich jazgarków, low-keyów ....ech, niezły biotop by wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Tomy, rozwalasz system .... Zastanawiam się nad założeniem akwarium i wpuszczeniu paru Twoich jazgarków, low-keyów ....ech, niezły biotop by wyszedł Raczej biocenoza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 może być i biocenoza, bardziej ogólnei to ująłem:) A akwarium juz zakładam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Trzeba się wziąć za konkrety 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Mini Jazgarki. Niedługo wstawię film z pracą.Po prostu wyrywa z butów Edytowane 7 Marca 2016 przez Tomy 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Snake10. Raptor6BS Fluo. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ile waży ten Raptor6BS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 ok.11g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Perch 10 Crankbait-wersja yellow. Jerki 16cm/70g. Jutro czyszczenie oczek i pakowanie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Raptor100 Diver.Ukleja natural w przygotowaniu. ======================================= a sory miałem wstawiać tylko gotowe.Luknijcie sobie na "fejsie" Edytowane 9 Marca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 W związku z tym że mój kolega którego uczyłem odlewać gumy załapał temat i idzie mu całkiem dobrze.Sprzedaż moich form do softbaitów została z dniem dzisiejszym zakończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Czekamy na produkcję i jakiś sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Cześć Tomy.Mini jazgarki kiedy bedą do zamówienia/kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Mini Jazgarki to już ja robię.Dla and trochę za wcześnie na to.Cholernie ciężka guma do odlewania i nie chcę żeby łapy sobie zjarał.Na 100% kiedyś zjara ale teraz jeszcze za wcześnie na takie przejścia.Dopiero jak się uzależni od tego to ja już mu formę przygotuje Wracając do meritum bo kuwa tracę kontakt.Jazgarki można zamawiać u mnie na priv.a le prace yset miodzio. Dobry wieczór. Tomy. Edytowane 9 Marca 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ten okoń to wyszedł Ci najładniej ze wszystkich woblerków jakie zrobiłeś i pomalowałeś!!! Totalny odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Zander Jerk 16cm/70g. Perch Crankbait. Perch najprawdopodobniej będzie dobrze działał na sandacze przy opaskach.Dość głęboko nurkuje 2 metry bez problemu,można go wypuścić z nurtem.Praca V + migotanie z odskokami na boki.Jestem pewny w 99% że będą go mocno zagryzać.Pomyślimy też o wersji z metalowym sterem. Edytowane 11 Marca 2016 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 już się doczekać nie mogę żeby jerki spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) już się doczekać nie mogę żeby jerki spróbować Jestem o nie spokojny Jazgarz6 HB twitchbait.Prototyp malowany na szybko.Niedługo będą dostępne. Jazgarki SoftBait-pigs-kolory które bardzo dobrze działają na okonie. i naturalne.To co lubię robić najbardziej. Edytowane 11 Marca 2016 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 super Tomku jazgarek6 mistrzostwo świata jak będą dostępne daj znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi