Tomy Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 super Tomku jazgarek6 mistrzostwo świata jak będą dostępne daj znak Już dałem znaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Jazgarz6 HB twitchbait.Prototyp malowany na szybko.Niedługo będą dostępne. ...Kolejny do kolekcji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Kolejny do kolekcji ...Tak cykasz sobie te HardBaity od dłuższego czasu to Jazgarka masz w prezencie .Może będą głowacze w tej wersji.Temat HardBait będzie w tym sezonie mocno rozwijany.Dojdą jeszcze konstrukcje typu dead fish. Tomy&Zelldo w tym sezonie przygotuje parę dużych jerków [Płoć,Okoń] . Edytowane 12 Marca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Tomy, może w wolnym czasie pomyślisz nad słonecznicą lub uklejką w wersji HB długości 5-6 cm . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Tomy, może w wolnym czasie pomyślisz nad słonecznicą lub uklejką w wersji HB długości 5-6 cm . noo to by był HIT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Tomy, może w wolnym czasie pomyślisz nad słonecznicą lub uklejką w wersji HB długości 5-6 cm . noo to by był HIT ! Takie coś będzie 100%.6cm max. 7 i raczej z obciążeniem pod Rapy.To musi być nie ma wyjścia Teraz robię Ciernika,Znalazłem starą formę może być jako baza.Będzie Guma i HardBait. Edytowane 12 Marca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Co mam zrobić gdybym chciał kupić takiego sandaczowego jerka? Są na to szanse? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Najpierw pielgrzymka do Częstochowy. potem pisz PW do Tomiego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 to dobrze że mieszkam w Częstochowie, mam większe szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Szanse masz takie same jak inni, jedynie kolana będą Cię mniej bolały 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Szanse masz takie same jak inni, jedynie kolana będą Cię mniej bolały Mieszka w Częstochowie więc pewnie ma kolana jak żółw ninja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Co mam zrobić gdybym chciał kupić takiego sandaczowego jerka? Są na to szanse?o te chodzi? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Co mam zrobić gdybym chciał kupić takiego sandaczowego jerka? Są na to szanse? napisz do Tomka na privie i na 100% się dogadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Jerki żaden problem.Tego robimy sporo i zawsze jest coś w zapasie.No! przeważnie.Małe woblery np.boleniówki to już gorzej.Nie to żebym komuś łaskę robił ale po prostu nie wyrabiam czasowo,a nabrać kasy i potem oczami świecić to ja sobie nie wyobrażam. Przymierzam się do tego typu gum.Oczywiście nie jest to softplastic bo to za słaby materiał do tego typu przynęt.Wymagana jest dużo większa trwałość choćby ze względu na cenę ok.20$/sztuka.Jak temat wypali to będą różne imitacje rodzimych gatunków ryb. https://www.youtube.com/watch?v=ODKslQCvjB4 Pierwsze próby nowego silikonu będą na hybrydach HardBait/SoftBait.Przód z żywicy i tak mniej więcej od połowy do końca ogona guma.Pracuje to pięknie a sposób na połączenie tych 2 materiałów już mam.Sposób który będzie umożliwiał wymianę,choć nie wiem czy jest taka potrzeba bo tej gumy w rękach nie da się zerwać. Edytowane 12 Marca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 o te chodzi? Tak, dokładnie o te. Jednego chętnie wziąłbym na próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Tak, dokładnie o te. Jednego chętnie wziąłbym na próbę. [/ quote] Pisz priva do Tomka. Jak się pyta o którego Ci chodzi to pewnie coś ma górką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Tak, dokładnie o te. Jednego chętnie wziąłbym na próbę.ok.Napiszę co i jak na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Jazgarz SoftBait-natura. Raptor100 Diver.Taki ćwiczebny.Wersja finalna bije go na głowę .Odbija światło jak aluminium .Jak by go ustawić z żywą ukleją pod tym samym kątem do slońca będzie tak samo. Wersja finalna bije go na głowę .Nie będzie niebieskiego akcentu. Jazgarz HB-twitchbait Edytowane 13 Marca 2016 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Perch Crankbait wersje finalne.Takie kolory będą dostępne. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Śliczny ten raptor 100 w tym ubranku ;-) dziś na garage jerkbajt nabyłem Twój stary wobek boleniowy ze sterem..będzie do kolekcje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Zakończenie pracy z plastisolem.Mała modernizacja kabiny.Będzie teraz służyć do odlewania HardBaitów z żywicy.Wszystkim kupującym moje przynęty gumowe dziękuję za uznanie.Połamania kija życzę.Po prostu na coś się trzeba było zdecydować i wybrałem przynęty twarde jako moją kontynuację lurebuildingu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Tomy, czyli na gumy nie ma co już liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Te co zamówione to tak.Potem w ich miejsce wejdą hybrydy HardBait/SoftBait,Teraz HardBaity a będzie w czym wybierać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Tomy, czyli na gumy nie ma co już liczyć? Po to szkolił Andrzeja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 HardBaity będą/są to woblery typu twitchbait.Głównie wierne imitacje ryb.Jazgarz,okoń,wzdręga,ukleja.Dojdzie niedługo słonecznica ok.6,5cm.Następnie inne:kiełb,głowacz,strzebla itd. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi