Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie raczkami było słabe zainteresowanie a zaliczały fajne okonie w 2015r.

attachicon.gif11741310_411814969005566_5208330628719694850_o.jpg

attachicon.gifP1310413.JPGattachicon.gifP1310417.JPGattachicon.gifP1310424.JPG

A jakie wielkosci sa te raczki?

Wysłane z mojego HUAWEI G525-U00 przy użyciu Tapatalka

Tomy, właśnie dotarła paczka od Ciebie i znowu nokaut!!! Te hardbaity wymiatają, czy to jazgary, czy słoneczniczki, rewelacja!!! No i niestety ostatnie gumy, szkoda, bo te mini jazgarki z kopytkiem to coś mi się wydaje, że będą kilery na okonie.

Dzięki! 

Odlewnię taką podręczną do gum na własny użytek mam i to wypas :) Zawsze jak trzeba będzie to Ci dorobię :) .

Trzeba pogratulować udanej przynęty, szkoda tylko, że nie było okazji wpuścić jej do przerębla.

..z Bolkami też dobrze kombinujesz.Będą skakać do tego ale słonecznica będzie chyba lepsza na Rapki.Praca przy podbiciach jest bardzo podobna.Trochę lepiej lusterkuje w opadzie od Jazgarzyka.Sam z resztą sprawdzisz.Mi dopiero w czerwcu otwierają żwirownie.

Wracając do Boleni Raptor100 Diver to taki duży HB Twitchbait.Podobnie odskakuje :) 

Edytowane przez Tomy

Dancer85.Boleniowy powierzchniowy.

post-46714-0-46340300-1458802218_thumb.jpgpost-46714-0-09473800-1458802789_thumb.jpg

Chcę spróbować malowania kołowrotków i jakby ktoś miał na sprzedaż Abu Cardinal 33 lub podobne na tym body to proszę o kontakt.Stan techniczny musi być wzorowy.Optycznie może być odrapany ale bez głębokich uszkodzeń. 

Edytowane przez Tomy
  • Like 14

Chcę spróbować malowania kołowrotków

Tak, tak pokaż że z pod Twojej ręki wyjdą lepsze niż fabrycznie to się nie opędzisz i trzeba będzie warsztat rozbudować o dział real-new-concept-reel. I ciekawe czy umalujesz w taki sposób jak Dancer85, zajebiście by wyglądał tak umalowany młynek po całości.  :D

Edytowane przez Hunter_pike

Dancer85.Boleniowy powierzchniowy.

attachicon.gifP1370452.JPGattachicon.gifP1370448.JPG

Chcę spróbować malowania kołowrotków i jakby ktoś miał na sprzedaż Abu Cardinal 33 lub podobne na tym body to proszę o kontakt.Stan techniczny musi być wzorowy.Optycznie może być odrapany ale bez głębokich uszkodzeń. 

Jaaaapitoleee.Arcydzieło!!!!! Wymiatasz!!!!