Tomy Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Marne szanse.Może mrówy,ale gumy na klenia da się zrobić Edytowane 29 Marca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Myślę że Raptory na dorsze zrobię w takich kolorach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 a te gumy raczki ile mają cm ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Do tej gumy robiłem pięć różnych kopyt z różną grubością części ogonowej i wreszcie za którymś tam razem wyszło to co chciałem.Cieszę się że ryby pozytywnie zweryfikowały tą moją drogę przez mękę przy tym modelu .Czas ruszyć za nową nagrzewnicą hehe.Ku...a i weź tu człowieku odpocznij Jakbym jeszcze miał przegląd bazy pokarmowej na tym łowisku to już bym takie kolorki naszykował że mogłoby być jeszcze lepiej.Małe dorszyki (podejrzewam, bo ryby jak szalone walą w ciemny brąz i kremowy brzuch) ,kraby bo dobra reakcja na ciemną czerwień i nowe gumy Keitech-Crazy-Flapper oraz Tobiasze bo jest duża reakcja na Savage Gear Sandaal. Twoje im przypasowały bo pewnie dobrze udają szprota który też się pojawia . Idealna będzie ciemny brąz ,kremowy brzuch i czerwony pyszczek ewentualnie ognistoczerwony grzbiet i żółty brzuch . Prawdę mówiąc nie wiem dlaczego waliły jak szalone w twoją gumę ale fakt pozostaje faktem i myślę że spodobała im się praca .Rozmawiałem z tym kolegą i zanim zostało mu już trzy gumy na pozostałe łowił tak samo skutecznie w inne dni i ryby też żerowały niespecjalnie dobrze . Mogę tylko napisać że na twoją gumę złowiłem około 80 ryb przez dwa dni łowienia i guma całkowicie się rozleciała , chociaż podklejałem ją wielokrotnie specjalnym amerykańskim klejem do gum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 po 80 rybach to i tak za dużo wytrzymała.Trzeba będzie to osłabić bo co to za interes .Tobiasze to można by gumę zrobić na bazie korpusu Snake10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 a te gumy raczki ile mają cm ?Raczki to nie jest dobry pomysł na klenie.Myśle o pijawce,tylko przód muszę zrobić z żywicy i tak to wyprofilować żeby ruszyło gumowym tyłem w odpowiedni sposób.Kijanka! o to by było dobre,przód żywica,tył dołączany twister. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 mogę być twoim testerem ostatnio fajną miejscówkę na klenia wyczaiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 mam rozplanowaną pijawkę podeślę ci schemat na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 po 80 rybach to i tak za dużo wytrzymała.Trzeba będzie to osłabić bo co to za interes .Tobiasze to można by gumę zrobić na bazie korpusu Snake10 Do podklejania używam amerykańskiego Mend-it chyba jako jedyny na rynku potrafi dobrze skleić gumę .On ją lekko rozpuszcza a potem łapie , tym sposobem można wielokrotnie wydłużyć żywotność gumy a wszelkie sekundki ,kropelki i inne wynalazki można sobie w ...buty wsadzić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Kup mi taki klej Jak będziesz w kraju po zamówiony towar to weź go ze sobą i rozliczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek66 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Nadaje się ten klej do przyklejania gumy do ołowianej główki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Kup mi taki klej Jak będziesz w kraju po zamówiony towar to weź go ze sobą i rozliczymy ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Nadaje się ten klej do przyklejania gumy do ołowianej główki?Nadaje się bo leciutko gumę rozpuszcza i jest na tyle dobry że możesz przykleić ogonek od innej gumy Robiłem zresztą różne hybrydy i naprawdę działa to Różne sekundki ,zapalniczki itp za bardzo niszczą gumę .Dodam że klei nawet "obrażenia wewnętrzne" wystarczy parę kropel lekko ścisnąć i po paru minutach mamy strukturę nowej gumy bez żadnych przesztywnień ,śladów i łuszczącego się kleju . Edytowane 29 Marca 2016 przez mrWhite7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 jeszcze savage gear ma jakiś klej do gum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Możliwe ,ten jest sprawdzony ,więc go polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Jazgarki twitchbait w akcji c.d. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) To teraz działam.Ogólnie rzec ujmując to już sam nie wiem co robię.Straszny młyn.Jeszcze do gum wracam bo mi Mr White narobił na to z powrotem ochoty.Będę odlewał Raptor SoftBait w 15 stu wersjach kolorystycznych. Perch Crankbait Chromat Gold w trakcie malowania. Jazgarki twitchbait następna partia. Słonecznice.Działają też na bolki Są lotne.Krótki szybki kijek i po wrzutce podbicia. Pakowanie Edytowane 30 Marca 2016 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Tomy zmuś Andrzeja by takie barwy jak kładziesz na te jazgarki twitchbait położył na gumy ale 9-ki z pełnym brzuszkiem jeśli to realne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Przećwiczę kaciałe w weekend A ja będę lał szproty dla Mr White'a Edytowane 30 Marca 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Przyjadę kiedyś do ciebie na siłkę , u mnie w publicznej obciążenia zaczyna brakować .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Robię kopyto do tego modelu.Na tym szprot będzie jak żywy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Przygotowania na start sezonu boleniowego.Snake10. Edytowane 31 Marca 2016 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jazgarz . Jazgarek. Słonecznica. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ile ten jazgarz ma cm i jaka waga? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Szprotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi