Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ile ten jazgarz ma cm i jaka waga? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk8cm ale wagi nie mam.Baterie siadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Raptor6BS najprawdopodobniej wraca na linię produkcyjną.Jest bardziej stabilny niż wersja wcześniejsza,trochę lżejszy ale lotność taka sama.Dostał nową cechę,odbija na boki przy podbiciu,praca przy ściąganiu delikatne V,w opadzie lusterkowanie. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Perch110 Crankbait [special edition] 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Tomy jeden taki dla mnie jeśli jest taka opcja oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Tomy jeden taki dla mnie jeśli jest taka opcja oczywiście. Jest taka opcja są dwa.Jeden dla Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) ...i po testach pracy.Bolenie to tylko kwestia czasu.Do maja niedaleko Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Na start sezonu boleniowego będą też Raptor6BS wersja miodowa.Ryby oczywiście z zeszłych sezonów na ten wobler. Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Jaśki i Klenie się ruszyły.Tak na szybko zrobiony smużak.Mocno burdający zadkiem powierzchnie wody. Robię formy i trochę sobie ich natłukę.Arku sorry że tak to długo trwało.Po prostu musiała wena przyjść Jak widać nie ma tu "wodotrysków" skupiłem się głównie na pracy.Będzie też boleniówka o bardzo prostym designie.Jedynie kształt wydłużonej kropli daje mi możliwość wykrzesania jej zamierzonej pracy.Na dodatek musi być całkiem gładka,Wszystkie inne dodatki rozwalają całą ideę ten przynęty. Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Niej jestem wielbicielem pośpiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Niej jestem wielbicielem pośpiechu Czasami ci Arek zazdroszczę powściągliwości i cierpliwości , ja niestety nie umiem odraczać gratyfikacji i czekanie to u mnie istne męki piekielne a wobler ciekawy ,będzie rzucał dupskiem po powierzchni jak szalony, pozatym szykuj się na dorsza na gumę , gumki już zrobione i zamówione u Tomy'ego i będzie się działo Versprochen Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Proszę mi fotki wysyłać.Mnie porwała pasja Boleniowa bez reszty i już chyba nie puści.Prawdziwe polowanie w odosobnionych i trudno dostępnych miejscówkach.Słonecznica 6,5cm będzie lekko pogrubiona z przodu i końcówka ogona lekko dźwignięta do góry.Obecny model już połowił przy testach.Dobrze mu zrobi jak będzie troszeczkę mocniej trzepał po całości a ogonem robił małe zamieszanie na powierzchni.Trochę trzeba będzie dorzucić microsfery do materiału.Dla mnie już jest ok.ale żeby to puścić w świat muszą być korekty. Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Proszę mi fotki wysyłać.Mnie porwała pasja Boleniowa bez reszty i już chyba nie puści.Prawdziwe polowanie w odosobnionych i trudno dostępnych miejscówkach.Słonecznica 6,5cm będzie lekko pogrubiona z przodu i końcówka ogona lekko dźwignięta do góry.Obecny model już połowił przy testach.Dobrze mu zrobi jak będzie troszeczkę mocniej trzepał po całości a ogonem robił małe zamieszanie na powierzchni.Trochę trzeba będzie dorzucić microsfery do materiału.Dla mnie już jest ok.ale żeby to puścić w świat muszą być korekty. Przetestujemy Boleniowe woblery i zdamy relację , Elba to prawdziwe Eldorado Boleniowe i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Ok.Trzeba będzie się tam do was wybrać.Tym czasem najbardziej kusi Borneo.Trzeba się w końcu wyrwać z tej mojej jamy. Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 disco Berlin 2025. https://www.youtube.com/watch?v=9CyBEvw5M4A 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 LOVE PARADE..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Nowy-Zander160 Crankbait. Następna partia Snake10 na ukończeniu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 No i dlaczego takiego zandera nie ma w wielkości Perch specjal edition? No dlaczego,pytam grzecznie, ja chcę takiego ale mnieszego nie 160 bo za wielki. Perch dziś dotarł dzięki śliczne, w realu wygląda jeszcze lepiej niż na foto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) No i dlaczego takiego zandera nie ma w wielkości Perch specjal edition? No dlaczego,pytam grzecznie, ja chcę takiego ale mnieszego nie 160 bo za wielki. Perch dziś dotarł dzięki śliczne, w realu wygląda jeszcze lepiej niż na foto.Mister problem .Jak będzie coś mniejszego ze sterem oprócz Perch w tym roku to tylko biała ryba.Raczej coś smukłego.Przewidywane dwie wersje: na bolenie i szczupaki.Muszę tylko złowić ofiarę,dawcę detali. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Mister problem .Jak będzie coś mniejszego ze sterem oprócz Perch w tym roku to tylko biała ryba.Raczej coś smukłego.Przewidywane dwie wersje: na bolenie i szczupaki.Muszę tylko złowić ofiarę,dawcę detali. To mnie nie pocieszyłeś, może uda sie gdzieś kupić Twojego mniejszego jazgarza (bo kojarzę że takie były) z rynku wtórnego albo pozostanie mi łowienie gumami w wersji jazgarz a kojarzę że obiecałeś, iż będą dla mnie gumy 9-kI jazgarze na pełnym brzuszku w takim malowaniu jak pokazałeś jazgarza 1 kwietnia o 9:58 o tutaj . Takich paletkę 12 szt widział bym u siebie w skrzynce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Teraz mam sporo malowania i do gum nie siądę.Te tematy się kłócą.Plastisol to tłusty materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 A czy ja napisałem że masz już je robić?, jak będziesz miał chwilkę wolną i w ramach odpoczynku od jerków odlejesz gumy jazgarze i umalujesz je tak jak w pokazanym linku to takie chcę, a czy będzie to maj, lipiec czy listopad tego roku to mi wsio rawno ważne bym takie miał i konkretnie w takim malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 .........z drugiej strony ten większy Jazgarz to się prosi o wersje ze sterem.Jutro będę odlewał Snake10 to zrobię ich parę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 .........z drugiej strony ten większy Jazgarz to się prosi o wersje ze sterem.Jutro będę odlewał Snake10 to zrobię ich parę. no i to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Czyżby wielki powrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi